Head Jaanipäeva ja pühapäevani!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustKahjuks isiklikult pole asjaga kursis aga nagu ma siit välja lugesin siis küsiti EJL ja sealt vastati et võib mängida. Seega EJL ei ole õppinud Piiroja asjast ning jätkuvad samad jamad seal. EJL ei õpi oma vigadest??? Kala hakkab ikka mädanema peast.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMis puutub UEFA-sse, siis ka nendel on sama teemaga korduvalt probleeme olnud. Meiegi Levadia ja Trans on seal sellisel teel võidu saanud. Tuleb välja, et ka suured pole eksimatud.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustVäga segaseks on see lugu läinud, uus mäng oleks kõige ausam lahendus.
Kommentaar
-
ma ei saa aru mida te siin jahute? juhendis on kirjas, et peale karistuse kandmist tuleb veel 72 tundi oodata enne kui platsile saab. see, et keegi kuskil millelegi midagi vastas ei tähenda mitte si__agi! uus mäng oleks sisuliselt elva + konkurentide valga ja välgu karistamine. inimesed mõelge enne kui jahuma hakkate. ma saan kuno pettumusest aru, aga see on ikkagi teie endi viga. kui ejl-s midagi ei meeldi, siis näidake seda järgmistel valimistel mitte soccerneti foorumis. kõik!
Kommentaar
-
Algselt postitas jorss Vaata postitustma ei saa aru mida te siin jahute? juhendis on kirjas, et peale karistuse kandmist tuleb veel 72 tundi oodata enne kui platsile saab. see, et keegi kuskil millelegi midagi vastas ei tähenda mitte si__agi! uus mäng oleks sisuliselt elva + konkurentide valga ja välgu karistamine. inimesed mõelge enne kui jahuma hakkate. ma saan kuno pettumusest aru, aga see on ikkagi teie endi viga. kui ejl-s midagi ei meeldi, siis näidake seda järgmistel valimistel mitte soccerneti foorumis. kõik!
Kommentaar
-
Algselt postitas jorss Vaata postitustma ei saa aru mida te siin jahute? juhendis on kirjas, et peale karistuse kandmist tuleb veel 72 tundi oodata enne kui platsile saab. see, et keegi kuskil millelegi midagi vastas ei tähenda mitte si__agi! uus mäng oleks sisuliselt elva + konkurentide valga ja välgu karistamine. inimesed mõelge enne kui jahuma hakkate. ma saan kuno pettumusest aru, aga see on ikkagi teie endi viga. kui ejl-s midagi ei meeldi, siis näidake seda järgmistel valimistel mitte soccerneti foorumis. kõik!
Ja siis veel lisaks kõigele, jõudis selle mängu protokoll kust Tammo karistada sai alles 2 nädalat peale mängu jalgpalliliitu, mida juhed selle kohta ütleb? Kui kiiresti peab kohtunik toimetama protokolli liitu? Ja kust siis üldse adekvaatset infot saada kui isegi protokolli pole liidus olemas...???? Naljakas pole või?
Kommentaar
-
Eesti ja välismaised jalgpalliuudised, tulemused ja statistika, pildid ning videod, meelelahutuslikud ja arvamusartiklid, foorum ja kommentaarid.
Kui ma ei eksi, siis ca 700 piletit müüdi. Paarsada oli kutsetega ning hunnik külastajaid oli ka listis. Kokku käis seega läbi üle tuhande inimese! Päris korralik tulemus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar