Algselt postitas urmar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustMiks peaks klubi pöördumine jalgpalliliitu olema suvaline? Ega me mingit suvalist liigat ei mängi, me mängime Eesti meistrivõistluste esiliigat, tasume liigamakse ja oleme jalgpalliliidu liige ja kui klubil on mure või küsimus, siis pean ma loomulikuks, et helistatakse liitu ja otsitakse abi või vastuseid....
Lugupidamisest Kuno vastu tulin ma siia tagasi, et vabandada, kuna ütlesin veidi üldistatult "suvaline" klubi, mis ei ole tõesti ilus. Aga kui liigades mängib umbes 150 täiskasvanute ja ligi 300 noortetiimi, siis on ju EJLil raske eksimatult teatada asjadest, mis põhikirja järgi nende kohustuste hulka ei kuulugi, näiteks teavitamine reglemendijärgsetest mängu vahelejätmise kohustusest.
EJLi viga oleks see, kui punase saanud mängijale antakse näiteks ettenähtud minimaalkaristuse, ehk 2 mängu (kui ma nüüd ei eksi?) asemel 3 või rohkem mängu ja sellest klubile ei teatata. Ja siis pannakse miinusega kaotus.
Muud juhtumid peavad jääma klubide enda vastutusele. Tehke peale mängu protokollidest koopiad, et oleksite kindlad, kes kaardid said ja kasutage duublites vähem põhimeeskondade mängijaid ja vastupidi. Siis on lihtsam kombineerida, et vahelejäämist ei oleks. Muide Ajax suudab hoolimata oma hirmsuurest kaartidehulgast suuresti samade meestega mängida nii ML, Teist, kui ka A1 liigat!
Loodan, et suutsin adekvaatselt selgitada.
Kommentaar
-
Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitustKiitus Kaljule mahuka Braasilia päeva reklaamikampaania eest : )
Selle järgi oleks hea hinnata, milliseid summasid peaksid Meistriliiga klubid iga nädal kodumängude reklaamiks välja käima.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustLõpetuseks, ei meeldi mulle see liigne tähelepanu siin, olge siis paremad edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas milkshake Vaata postitustVahest Kuno julgeb avaldada ka ürituse turundusliku eelarve?
Selle järgi oleks hea hinnata, milliseid summasid peaksid Meistriliiga klubid iga nädal kodumängude reklaamiks välja käima.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustJa peale selle ÕPPIGE; ÕPPIGE; ÕPPIGE ... reglementi.
Kommentaar
-
Nagu Kuno juba eespool ütles - miks peaks klubi kahtlema liidust antud vastuse õigsuses? Ja kui kohe kindlalt öelda ei oska, siis jumalaauta, kas on keeruline paluda, et helistage natukese aja pärast uuesti, me kontrollime järele? Öeldagu siis otse välja, et kaartide lugemine on puhtalt iga klubi enda rida ja EJL poole ei maksa selliste küsimustega üldse pöörduda, oleks asi selge vähemalt. Üks kord on loll juhus, kaks korda kisub natuke juba nagu lahendamata probleemi suunas.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustJL -l peaksid II Liiga kuni Meistriliiga mängijatele antud kaardid olema peale igat vooru kodulehel nähtaval. See välistaks igasugused ebamäärased suulised vastused ja kõik saaksid ise kontrollida, kuidas lood tegelikult on!Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustLugupidamisest Kuno vastu tulin ma siia tagasi, et vabandada, kuna ütlesin veidi üldistatult "suvaline" klubi, mis ei ole tõesti ilus. Aga kui liigades mängib umbes 150 täiskasvanute ja ligi 300 noortetiimi, siis on ju EJLil raske eksimatult teatada asjadest, mis põhikirja järgi nende kohustuste hulka ei kuulugi, näiteks teavitamine reglemendijärgsetest mängu vahelejätmise kohustusest.
Ahjaa, sellele postitusele pole sul tõesti vaja vastata, puhka kenasti.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustEJL-i uus hüüdlause?
Kommentaar
-
Otseloomulikult võiks EJL enne mängu teatada nimekirja mängijatest, kes mängida ei tohi. Esimeses kahes liigas võiksid sellised asjad enne mängu ikka selge olla. Mängu eelvaadetes mingid nimed ju figureerivad, aga võiks nii olla, et kui enne mängu öeldakse et mängija võib mängida, siis pärast mängu sellist asja ümber ei vaadata. Kui UEFA enne mänge keelu all olijate nimikirju ei teataks, oleks ju Piiroja inglismaa vastu mänginud ja eesti oleks -:3 kaotuse saanud.Go Gunners!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar