Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuuled , siin üks esmaspäeval sai käidud Õismäe Humanitaar gümnaasiumi kunstmurul palli tagumas ning kas ma eksin kui ütlen , et tegite kella 19-21 kuskil sel vahemikul seal trenni ? Nii huvi pärast küsin , kuna tundus ,et olid seal treener vms
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
„Need kaks punkti panevad mõtlema. Olime uimased ja arvasime, et edu on kindel, kuid lõpuminutil karistas Paide meid ära. Edaspidi peame silmas pidama, et nõrkade meeskondade vastu tuleb vähemalt kahe väravaga juhtima minna,” ütles Terehhov
Selline avaldus ajab küll marru, kuidas sa nimetad võistkonda, kellega sa viiki mängid, nõrgaks?
On ikka kaks erinevat mõistet - eeldatavalt nõrgem võistkond ning nõrk võistkond. Eks homme ole näha, kes on nõrk ja kes mitte!
Kuuled , siin üks esmaspäeval sai käidud Õismäe Humanitaar gümnaasiumi kunstmurul palli tagumas ning kas ma eksin kui ütlen , et tegite kella 19-21 kuskil sel vahemikul seal trenni ? Nii huvi pärast küsin , kuna tundus ,et olid seal treener vms
Vastab tõele.
Aga davai.. Kalju ühed, kahed ja kolmed, neiud ja noored meistersportlsed.. Flora-Kalju karikamänguks sättige sammud Sport Arenale ja tulge toetage Pantrid sammu võrra lähemale karikafinaalile ja Euroopale!
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius www.facebook.com/jkkalju
See pika palli ette löömine ja bussi värava ette parkimine on rohkem tagumise otsa meeskondade teema. Kui tipud omavahel mängivad, siis mängitakse enamasti ikka tõelist jalgpalli. Praegu mängu vaadates jääb just selline mulje, et Kalju oleks nagu mingi amatöörsats, kes üritab meeleheitlikult professionaalide vastu kuidagi taga nullis hoida.
Turundust on tehtud küll, nüüd võiks rõhku panna sisu arendamisele. Muidu maetakse need promo peale kulutatud kroonid tühja auku, sest miks peaks mõni uus staadionikülastaja sellist jama vaatama?
Kommentaar