Ega iga päev ei jõuagi siia postitada ju. Aga see on hea, et sa mu postitusi psühhiaatrile näitad, see tähendab, et need ei ole päris tühja läinud. Psühhiaater sai asju analüüsida ja mulle sellise diagnoosi panna. Väga osav psühhiaater sul.
Ma ei saa nüüd aru, et millega ma nüüd Kalju foorumit risustasin? Postitasin siia kõva motivatsioonikõne. Kalju tõestab, et ta ei ole kehvem kui mõni amatöörsats. Kalju tõestab, et nad on suutelised võitma. Mitte kõiki, aga vähemalt K-J Lootust.
Oma foorumivälises elus loon oma energiaga ka midagi positiivset. Aga siin juhin ju tähelepanu asjadele, mida läbi roosade prillide ei näe, aga mis on eranditult õiged. Las mina fännan Kaljut anti-kaljult sama kirglikult, kui sina Kaljut.
JK Piksenoolt ei loo, niiet "sõpruskohtumine" jääb ära.
No need postitused ei võta üle 10 minuti päevas. Olen anti-Kalju fänn
Loodame
, sest ega ma liiga Kaljule pole küll teinud. Kui meeskond on selline, nagu ta on, siis....
Päikest, tuult ja tormi foorumis,
Piksenool
Ma ei saa nüüd aru, et millega ma nüüd Kalju foorumit risustasin? Postitasin siia kõva motivatsioonikõne. Kalju tõestab, et ta ei ole kehvem kui mõni amatöörsats. Kalju tõestab, et nad on suutelised võitma. Mitte kõiki, aga vähemalt K-J Lootust.
Oma foorumivälises elus loon oma energiaga ka midagi positiivset. Aga siin juhin ju tähelepanu asjadele, mida läbi roosade prillide ei näe, aga mis on eranditult õiged. Las mina fännan Kaljut anti-kaljult sama kirglikult, kui sina Kaljut.
JK Piksenoolt ei loo, niiet "sõpruskohtumine" jääb ära.
No need postitused ei võta üle 10 minuti päevas. Olen anti-Kalju fänn

Loodame
, sest ega ma liiga Kaljule pole küll teinud. Kui meeskond on selline, nagu ta on, siis....Päikest, tuult ja tormi foorumis,
Piksenool

!
Kommentaar