kas tõesti mängib Terja nüüd Kaljus ka keskkaitset???
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
ole nüüd. juhtus nt alles mõni hooaeg tagasi Inglismaal Oldhamiga. lisaks saigi vv punase ja Windass pidi viimased 40 minti puhtaid linu hoidma.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMaailma esimene professionaale jalgpallivõistkond, kel puudub mänguks varuväravaht?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Ma usun, et siiski äärekaitses. Pigem keskkaitsesse Haavistu kõrvale liikunud Kallaste.Algselt postitas Amadeus Vaata postitustkas tõesti mängib Terja nüüd Kaljus ka keskkaitset???
Kommentaar
-
Su iroonia on seekord kohatu. Ei hakka rohkem täiendama, aga alati ei tasu ironiseerida oma lemmikklubi üle.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMaailma esimene professionaale jalgpallivõistkond, kel puudub mänguks varuväravaht?
Kommentaar
-
Kuna me elame riigis, kus isegi jalgpallis sees ei tea toimuvast suurt miskit, a.la kes vigastusest paranenud, kes vigane jn, siis ehk ikkagi täpsustaksid.Algselt postitas urmar Vaata postitustSu iroonia on seekord kohatu. Ei hakka rohkem täiendama, aga alati ei tasu ironiseerida oma lemmikklubi üle.
Kommentaar
-
Ma ei hakka põhjust välja tooma, lisan vaid niipalju, et Hermanson oli kohal, kuid pidi kahjuks ära sõitma.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKuna me elame riigis, kus isegi jalgpallis sees ei tea toimuvast suurt miskit, a.la kes vigastusest paranenud, kes vigane jn, siis ehk ikkagi täpsustaksid.
Kommentaar
-
23. mai:
No kuidas edeneb?Algselt postitas Silver Vaata postitustNendele, kes hinna üle nurisevad, siis natukene odavam fännisärk on varsti ka saadaval. Töötame selle kallal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar