Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Omaltpoolt tõstaks kah Kallastet esile, ääreründajast, kes taandati äärekaitsesse, mängis suurepärase kohtumise keskväljal. Positiivselt üllatas Tšegodajevi väga kindel esitus, poiss on väga kõva arengu teinud!

Aga uskumatu, kuidas taas suudeti lõpp nii põnevaks teha, eks närvidega tore mängida. Veidi imelik, et treenerid ei kasutanud lõpus taktikalisi vahetusi, sest mehed tundusid lõpus üpris väsinud.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
      Omaltpoolt tõstaks kah Kallastet esile, ääreründajast, kes taandati äärekaitsesse, mängis suurepärase kohtumise keskväljal. Positiivselt üllatas Tšegodajevi väga kindel esitus, poiss on väga kõva arengu teinud!

Aga uskumatu, kuidas taas suudeti lõpp nii põnevaks teha, eks närvidega tore mängida. Veidi imelik, et treenerid ei kasutanud lõpus taktikalisi vahetusi, sest mehed tundusid lõpus üpris väsinud.
      Mida te seal vaatamas käisite aru ma ei saa ausalt Kallaste veel hea kyll vb natuke harjumatu positsioon eksis ikka päris palju ja hoidis yle aga see Giovanni no ma ei tea esiteks aeglane teiseks tihti oli esimene puude väga konarlik ,söödu kvaliteet halb ainuke mis oli positiivne oli vast see et võitis peapalle.Tsikil 90% söötudest tagasi see näitab tõesti arengut vähemalt suudab juba omadele lükata. Ingemar ja Jüri olid head aga see vaid minu arvamus

Kommentaar

Giovanni tegi ulme hea mängu minumeelest ka. Eriti esimene poolaeg. Paljud pallid mis võttis vahelt läksid kohe omadele ette. Peaga pallid võttis kõik ära. Pendla oleks sisse pidand panema ja oleks kõik korras old.

Kommentaar

Algselt postitas CD7 Vaata postitust
          Giovanni tegi ulme hea mängu minumeelest ka. Eriti esimene poolaeg. Paljud pallid mis võttis vahelt läksid kohe omadele ette. Peaga pallid võttis kõik ära. Pendla oleks sisse pidand panema ja oleks kõik korras old.
          Sellepärast Kalju nii sitt ongi olnud, et mängib nagu Kure.

Kommentaar

Väljendasin siis ennast valesti, mitte ette ründesse, vaid keskväljakule. Ettepoole siis.

Tuli meelde ka et, esimesel poolel sai Ochoa päris palju täpseid sööte ette äärele. Kahju aint et ta ei suutnud edasi palli keskele anda aint.

Kommentaar

Kommentaar

lepime kokku mingi normaalse tsiteerimise vormi. varsti teen ma juba 17-t - www.neti.ee

ehk siis äkki midagi sellist:

Pealkiri
                link

Väikene katke sisutekstist, kasvõi kaks lauset mitte kogu tekst, a'la Getulio: "Meil läks hästi! Mängijad on tublid."

See ei ole ju ometi nii raske,kui linki oskad kopeerida. Vajadusel võib näiteks pealkirja ära jätta (või panna tagidega kohe pealkirja külge lingi) ja on ainult väikene tutvustav sisutekst. Artiklist võiks see olla näiteks see sissejuhatav esimene lõik, kus öeldakse, et millest juttu tuleb.

Tänan tähelepanu eest.

Kommentaar

Fuhhile meeldib see Kalju koduleht vististi. Brauseri avaaknaks kindlasti.
                  Aa, Kalju fännid, Felipe On TAGASI!!!!! Piduuuuuuuuuuuu!

Saba nimel,
                  Piksenool
                  Algselt postitas alehis
                  "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
                  Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Peaks vist nv nimetasse minema, kohtab seal palju huvitavaid pidulisi.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                      Peaks vist nv nimetasse minema, kohtab seal palju huvitavaid pidulisi.
                      Kui see hoiab sind siit eemale, siis ma võin 5EEK shippida.

Kommentaar

Davai, kes laupäeval Tartusse Double Bocki jooma?

Kommentaar

Selline üllatav uudis kah, et Arruda registreeriti samuti Kalju koosseisu ära, eks ole näha, kas väljakule kah sammub, aga igatahes, mida pikem pink seda parem.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                            Selline üllatav uudis kah, et Arruda registreeriti samuti Kalju koosseisu ära, eks ole näha, kas väljakule kah sammub, aga igatahes, mida pikem pink seda parem.
                            Duubli eest võivad ka mängida ehk Kalju II peaks olema siis see hooaeg II liiga Põhi/Ida tsooni suur favoriit.

Kommentaar

Miira on õnneks Ajaxisse siirdunud vaid laenule ning Tallinna Kalev omandas Andrus Mitti mängijaõigused:

Getulio, Felipe ja Kallaste eesolevast mängust Tammeka vastu:

Loodan, et esitasin lingid suurtele härradele sobivas vormis.

Kommentaar

Algselt postitas Mister Vaata postitust
                                Loodan, et esitasin lingid suurtele härradele sobivas vormis.
                                Ma ei tea kas ma suur härra olen, aga oluliselt parem Haarab infi kiiremini ja ei ole mingi suvaline linkide kollektsioon

Kommentaar

Working...
                                X