Kalju tuuakse kiirelt maa peale tagasi. Ennustan teile 5. kohta Eesti Meistriliigas.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
-
See teie japs oskab ilmselt sushit paremini teha kui jalkat mängida. Aga ärge nüüd mind kohe kõik sõimama hakake mul on tegelt jube pohmakas peale eilset Wabariigi aastapäeva ja selle pärast olen eriti tige ja õel. Samas Nõmmekana olen pooleldi Kalju fänn.FCF ForeverKommentaar
-
Vaata, et see Japs teile järgmine nädal paar tükki ära ei küpseta. Oleks kurb alustada kaotusega..See teie japs oskab ilmselt sushit paremini teha kui jalkat mängida. Aga ärge nüüd mind kohe kõik sõimama hakake mul on tegelt jube pohmakas peale eilset Wabariigi aastapäeva ja selle pärast olen eriti tige ja õel. Samas Nõmmekana olen pooleldi Kalju fänn.
Kommentaar
-
-
Kui Kalju hooaja esimeses mängus meile ära teeb siis jooksen Pantri kostüümis Hiiul terve ringi viinapudel taskus ja suits ees .FCF ForeverKommentaar
-
Kommentaar
-
Olgu pealegi need kohtunikud jobud aga see tulemus näitab tegelt ära mis seisus te olete nii ,et pange vihad valmis .Flora kütab teile kohe esimeses mängus korraliku sauna isegi siis ,kui tõesti juhtub ime ja Jari ,kellest ma väga lugu pean, peaks teie koosseisus mängima.FCF ForeverKommentaar
-
No ja siis kui kütab, ega nad siis kohe meistrid pole ju!Olgu pealegi need kohtunikud jobud aga see tulemus näitab tegelt ära mis seisus te olete nii ,et pange vihad valmis .Flora kütab teile kohe esimeses mängus korraliku sauna isegi siis ,kui tõesti juhtub ime ja Jari ,kellest ma väga lugu pean, peaks teie koosseisus mängima.Adiós amigosKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar