320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Thanks. Arendus veel käib, palju infot on sisestamata, tulevad ka inglise + vene keelsed versioonid.. Fänluse osa + fännitoodete pood ka. Tulistage häid mõtteid katsume ellu viia.
    www.jkkalju.ee
    www.facebook.com/jkkalju

    Kommentaar


      TÄNA KELL 17.00 HIIU STAADIONIL (Pidu tn. 11) NÕMME KALJU VS PAIDE LMK.
      NB! Facebooki attending "Osale ja Kutsu" mäng lõppeb täna kell 15.00 (2h. ennem mängu algust). Samal ajal läheb lukku ka Facebooki attending soodus-list.
      100 EUR võitja selgitame täna, Hiiu staadionil peale esimest poolaega!
      OSALEGE, ÄKKI OLED JUST SINA SEE KES VÕIDAB 100 EUR SULAS VÕI KALJU FÄNNISALLI!?
      www.jkkalju.ee
      www.facebook.com/jkkalju

      Kommentaar


        Paide LM oleks õigem vist, kui see FC Paide LMK !!! Aga kõik Hiiule mängu vaatama, ilm on mänguks parim !

        Kommentaar


          Algselt postitas Kuno Vaata postitust
          Thanks. Arendus veel käib, palju infot on sisestamata, tulevad ka inglise + vene keelsed versioonid.. Fänluse osa + fännitoodete pood ka. Tulistage häid mõtteid katsume ellu viia.
          Mis juhtus Kalju 96 lehega enam ei saa trenniaegugi vaadata :S

          Kommentaar


            Käisin ka seda uut kalju kodukat kaemas ning ei suutnud sealt leida korralikku meistriliiga tabelit kust näeks ka väravate suhet, mängitud mängude arvu.
            Muidu mälu järgi tundus eelmine Kalju kodukas asjalikum olevat. Mitu erinevat kodulehte Kaljul on juba olnud mingi viimase 5 aasta jooksul?

            Mängijate profiilidest leidus muidu paar päris head pirni. HUVITAVAM (NALJAKAM) SEIK KALJUS VÕI SEOSES KALJU MÄNGIJAGA?
            Kaarlo Verneri Rantanen oli vist soccernetist Tarmo fotopoes teema ülesse leidnud kui vastas antud küsimusele nii: "Naljakaim moment on olnud ehk Tarmo Neemelo sünd, kuna kui sa teda vaatad, siis su ainus võimalus on naermine! Lisaks on mu hea sõber Kristen “Valemies” Viikmäe pakkunud mulle hulganisti naljakaid olukordi. Igatahes ootan ma, et siin veel naljakaid asju juhtuks!"

            Oliver Konsalt aga selline vastus:
            “Sõitsime peale trenni meeskonnaga Nõmme ujulasse ujuma (iga üks oma autoga) ja mina juhtusin olema just Terehhovi auto taga. Kert Kütt sõitis üht ja Terja teist teed pidi, kuid teed ristusid ning avarii oli tõsiasi. Kerdi auto põrutas üle lumevalli, Terehhovi auto seisis seal kus poleks vaja olnud. Terehhov jäi muidugi süüdi, kuna ta ei andnud peateel sõitvale Kütile teed. Kusjuures, varasemalt on Terja teinud avarii ka meie kuulsa Viikmäega.”
            Joga Bonito!!!

            Kommentaar


              Üllatustulemus! Kalju komplekteeritusega peaksid nad Paidet iga ilmaga võitma seda enam ,et mäng toimus Hiiul.
              Kaljul on jätkuvalt probleeme stabiilsusega. Mäng Paides esimesel poolajal oli samuti hambutu ja alles Viikmäe sissetulekuga läks asi paremaks .Kui nüüd paistab ,et Paide oli kodutöö paremini teinud ja tubli punkt saadi lisaks. Tänas vooru mänge kahjuks teatud põhjustel ei näinud aga põnevust jätkub.
              FCF Forever

              Kommentaar


                Jah, kuigi kohtunik Saar jättis täna mõnel korral vile puhumata, mis oleks võinud otsustada mängu saatuse, siis ega Kalju üle punkti eriti ei väärinudki. Prins ei ole suutnud saada seda meeskonda mängima just tiimina, mitte ühtegi asjalikku läbi õpitud kombinatsiooni väljakul näha ei ole, nurgalööke taotakse täiesti lampi kuskile 10m peale, kus üritatakse peaga väravat lüüa!? Väljaku ääres kuuleb kah ainult röökimisi "mängime lõpuni" ning andressõbralikud hoiame kaitses kõva, nendest taktikalises plaanis muidugi suurt kasu ei ole.

                Aga ei muidu oli väga vahva, päike paistis ja ilm oli super ning Kalju on see hooaeg oma suhtumiselt super mõnus tiim!

                Kommentaar


                  arusaamatu oli tänase mängu puhul see miks kalju tempot kõrgemaks ei kruvinud. taga palli kiigutamisega pigem tõmmati tempot alla. profimeeskonnalt ootaks ikka amatööride vastu oma tempo peale surumist.

                  Kommentaar


                    super,kure!

                    Kommentaar


                      Ei suudeta niiöelda nõrgemate vastu ikka mitte kui midagi :S
                      Nii mannetu mänguga ei ole küll medalit kuskilt tulemas.

                      Kommentaar


                        Kõik, kes te kannate aastal 2011 Nõmme Kalju särki, kas te teate, mida tähendab Nõmme Kalju? Nõmme Kalju tähendab tiimi, kus ei loe nimed, vaid loeb kollektiiv ning meeskonnatöö, Nõmme Kalju on meeskond, kus on mänginud Andrus Mitt, kes tähistas igat väravat koos fännidega, Andreas Aniko, kes pärast üleminekumänge Kuressaarega ütles, et see tuli vaid tänu fännidele, Tõnis Kaukvere, kes oli lihtsalt ülimeeldiv inimene ja austas fänne ning fännid austasid teda, Alan Arruda, kes igas intervjuus mainis fänne, Marcio Pimentel, kes tähistas oma esimest väravat Kalju särgis fännisektoris, Ingemar Teever, kelle jaoks ei olnud mingi probleem Pirita rannas fännidega koos palli kõksida. Aga mis on meil praegu? Meil on tujutu kamp, kellel on nii pohhui, mis väljakul toimub. Ma fucking vihkan, et see tiim mulle nii oluline on, ma fucking vihkan, et ma tõusen laupäeva hommikul kell 7 üles ning topin Kalju salli kaela ümber ning mõtlen, et täna on mängupäev, ma vihkan, et ma pühendan terve laupäeva mänguks valmistumiseks. Ja mida ma saan vastu selle eest? Jalgpall peaks tähendama emotsionaalsust, ka mina fännina ootan üks päev hetke, kus ma saan uhkusega kanda Kalju salli ning tähistada Eesti meistritiitlit, tähistada koos meeskonnaga, laulda koos Kalju laule tunde pärast viimast mängu ning mõelda, et just see on see, mille nimel elada. Praegu on aga reaalsus selline, et milleks ja miks? Sellise tiimi ja suhtumisega ei saavuta me miskit. Me oleme saanud kokku hea tiimi, aga sellest ei piisa, et täita eesmärke on vaja midagi enamat.

                        PS! Seda postitust ärge lugege Daniil Savitski, Alo Bärengrub, Ken Kallaste, Sergei Terehhov ja äkki mõni mängija veel, kelle ma praegu unustasin.

                        Kommentaar


                          Kas tõesti oli teil täna 350 pv?
                          Kui tegelikult ka oli, siis olite tublid, viigist hoolimata.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas kesa Vaata postitust
                            Kas tõesti oli teil täna 350 pv?
                            Kui tegelikult ka oli, siis olite tublid, viigist hoolimata.
                            Kui mina 15 minutit peale avavile Hiiule jõudsin siis oli tegemist et väravast edasi saada. Rahvast oli palju, mõned kes olid päeval turniiri mänginud/vaadanud olid ka veel kohal. Mõned lahkusid aga väga paljud jäid edasi vaatama Kalju-kure mängu. Võimalik, et isegi täpsustatud andmete tulles kasvab see number, sest tribüün oli ikka täis.
                            Mitte mingit manipuleerimist publiku numbritega.

                            Kommentaar


                              www.jkkalju.ee kutsub ikka ajaxi mängule

                              Kommentaar


                                Tean mida sa tunned. Sina ilmselt veel suudad veel mängudel käia. Jõudu sulle ja kui näeme siis mõne Walteri ikka võtame

                                Kommentaar

                                Working...
                                X