Viigi punktid.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas moz Vaata postitustKas selle lisaaja võidu eest tulid võidu koef punktid või viigi omad?
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas vanafänn Vaata postitustKalju mängu näitab iirlaste mingi oma leht ka üle või peab kuskilt 'online free' varianti otsima?
Kommentaar
-
Ma olen seda teemat varem ka kergitanud, aga läheme uue hooga. Miks ei paigaldata Hiiule lisatribüüne nagu aastaid tagasi oli? Täna äärmiselt oluline ja kaasahaarav mäng, aga arvestatav osa publikust peab seistes vaatama. Ja siis me tahame veel publikunumbri suurt tõusu? Kuhu Te nad panete?Kui me ei suuda publikule pakkuda kõige elementaarsemaid tingimusi, siis pole mingi ime, et rahvast vähe. Vastupidi, peabki olema.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustMa olen seda teemat varem ka kergitanud, aga läheme uue hooga. Miks ei paigaldata Hiiule lisatribüüne nagu aastaid tagasi oli? Täna äärmiselt oluline ja kaasahaarav mäng, aga arvestatav osa publikust peab seistes vaatama. Ja siis me tahame veel publikunumbri suurt tõusu? Kuhu Te nad panete?Kui me ei suuda publikule pakkuda kõige elementaarsemaid tingimusi, siis pole mingi ime, et rahvast vähe. Vastupidi, peabki olema.
Kommentaar
-
801 pv? Milleks huiata. 5-6 rida tihedalt õlg õla kõrval otsalipust otsalipuni on 800 pv-t. Võimatu.
Kas keegi üldse peale Veiko Soo lahkumist publikunumbrite vastavust tegelikkusega üldse kontrollib? Kahtlen.
Statistika on ainult siis adekvaatne, kui algandmed on tõesed.
Mis pointi on numbreid ilustada, õhku sisse puhuda, ei saa aru, mõttetus. Platic klubi....
Kommentaar
-
Algselt postitas vanafänn Vaata postitustKes see Pohlaku ajakirjanikust sülekoer on muidu?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar