Algselt postitas Silver
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustkeegi õhkas,et see rannareegel(mis muudeti vist siiski) oli piduriks olnud esiliigas?
Kommentaar
-
Algselt postitas R10 Vaata postitustKuulge, kas Kalju kavatseb oma esindusmeeskonna roosad särgid uuesti trükki lasta? Neid hõbedasi(või kuldsed, ma ei mäletagi) numbreid pole näha. Ja ma kuulsin ,et algselt tahetigi ,et tuleksid musta värvi numbrid, aga juhtus eksitus.
Roheline vorm on kullaga.
Järgmisel mängul võite juba pilgu peale visata.
NB! Fänni särke ja salle saab osta Harju Tänav 6, Lounge Stereost!
Kommentaar
-
Algselt postitas Refieus Vaata postitustJah ise nägin et seal rippusid. Kahjuks mitte hummeli omad
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitust
Ja kõik kolm on udud rahvusvahelise jalgpalli koha pealt - ei suutnud ühtki vene mängijat välja pakkuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustJa kõik kolm on udud rahvusvahelise jalgpalli koha pealt - ei suutnud ühtki vene mängijat välja pakkuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustOn jah ududWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustOn jah udud
Ja seda hoolimata sellest, et ta tegelikult Sevillas pole kogu aeg põhisatsi vend.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustJa ükski neist ududest ei lähe mängule...mis toimub!
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustEi noh, ma ei ütle nii - mehed ju jalgpalli mõistavad mängida hästi, aga no suht suurriigi meeskonnast peaks oskama nimetada, kas hea väravavahti, kindlat kaitsjat(kes Opi kinni võtab), keskväljal pallivõitjat(Roy Keane arvate tähtsam koht väljakul), playmakerit või väravakütti. Ja kui tõesti on sellise eliitsatsi(Sevilla) ründaja nagu Kerzhakov meeskonnas, siis on raske teda nimetamata jätta. Ja no mina pole end eriti selle kordse vene koondsega kurssi viinud, aga selle nime tooks kohe välja.
Ja seda hoolimata sellest, et ta tegelikult Sevillas pole kogu aeg põhisatsi vend.Aga Eesti võidab täna!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustme just tulime alutaguse lootuse mängult, piip on ees ja õpin venekoondist päheAga Eesti võidab täna!
Kommentaar
-
-
väravaid oleks olnud veel ja veel
tõrs lõi meetripealt 20 üle ja markus lõi 20 m pealt kaitsjast posti ka :P
üks tõrsi värav tuli markuse ja indreku ühisest eeltööst
ints tahtis kääre lüüa aga markus jõudis ennem ja kuidagi sai tõrs sealt kolli lüüa:P
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar