Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
-
See on väga lapsik suhtumine. Niimoodi sa inimesi väljakule küll ei too ja võidki jääda oma trummi 3 sõbraga taguma.Kommentaar
-
Sul ei ole mitte millegi üle praegu iriseda. Need inimesed kes täna mängu vaatamas käisid jäid kindlasti rahule ja meie publikunumbrid on korralikud olnud terve hooaja ning inimestele meeldib, neil on hea olla.Kommentaar
-
Meile ei lähe midagi, sest me arvestasime teie piletite eest saadava rahaga. Kui keegi erapooletu jalgpalli asjatundja peaks ütlema et Kalju ei vääri ML kohta siis neid on väga vähe ma eeldan. Kalju töö, vaeva ja sihikindlusega on juba tõestatud kõigile Nõmme Kalju olemas olu.
NÜÜDSEST JUBA TEEME SEDA KÕIKE ENDA PÄRAST MITTE KELLEGI TEISE VÕI KOLMANDA PÄRAST.Kommentaar
-
Minu jaoks on igastahes Kuno Tehva aasta jalgpalligeenius..
Lõpuks on tasemel turundusinimene sattunud Eesti jalgpalliga tegelema!Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
-
[QUOTE=HABE;831104]Kui keegi erapooletu jalgpalli asjatundja peaks ütlema et Kalju ei vääri ML kohta siis neid on väga vähe ma eeldan. Kalju töö, vaeva ja sihikindlusega on juba tõestatud kõigile Nõmme Kalju olemas olu.
QUOTE]
nojah, aga kui ikka Kure käest pähe saate siis ega ikka ei vääri küll seda ML kohta.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar