Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • smörgåsbord
    kaevur
    • Jun 2005
    • 1912

Algselt postitanud kasutaja JanK poolt
    Kasper>Pras
    Kasper on suurem kui PraS?

Kommentaar

• Kasper
      Administraator
      • Jan 2006
      • 7500

Algselt postitanud kasutaja smörgåsbord poolt
      Kasper on suurem kui PraS?
      Tuleb nii välja.
      Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
      Algselt postitanud kasutaja taku* poolt
      Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

• Hybrid Soldier
        Panter
        • Dec 2008
        • 517

Ei usu, et halb kaotus. Ilmastiku8tingimised on hetkel äärmiselt jõhkrad ja üldse on see libeda ja kõva muru peal uisutamine rohkem piinlemine. Loodame, et globaalne soojenemine annab tunda ja märtsiks on juba kõik normal

Kommentaar

• HABE
          U21
          • Sep 2006
          • 1614

Algselt postitanud kasutaja Kuno poolt
          Ausõna ma ei pea sulle aru andma... aga ära mine ebaviisakaks ja austa teisi lugejaid ja jalgpallureid.
          Mälu värskendamiskes sulle, siis üks "pooletoobine" valiti üheks parimaks kaitsemängijaks eelmisel hooajal http://www.soccernet.ee/news.php?id=22458
          ja teine üheks parimaks poolkaijaks..... http://www.soccernet.ee/news.php?id=22478

Ja kallis sõber, ma olen ka selles veendunud, et sa ei saa maailmas üsna mitmest asjast aru, seal hulgas antud küsimusest ja sellega sa pead kahjuks leppima, sest see ei muutu isegi, siis kui sa iga päev siia kalju teemasse kirjutad ja selgitust palud.
          Nõmme Kalju on tõesti betoneerimas kaitset: Arruda, Hurt ja nüüd ka Diego.
          Poolikus lisaks veel Terehhov, Nunes, Smirnov.
          Ründes Teever ja Nwoke.
          Tundub et ML parimate mängijate kokkumeelitamine toimub Kaljus, mis on igati hea töö klubi juhtkonna poolt.

Kommentaar

• Maekas
            The cake is a lie.
            • Apr 2003
            • 2041

Algselt postitanud kasutaja Kasper poolt
            Vot nii palju sulle:
            Ja eriti hästi tõestab su väidet, et Hispaania tugevuselt kolmandast liigast tulevad pooletoobised see, et sellest samast liigast pääsevad vennad ka Real Madridi ja teistesse kõrgliigaklubidesse.
            Aga Atletic de Ciutadella mängib ju Terceras ehk tugevuselt neljandas liigas (täpsemalt siiski tase või midagi, mitte liiga, sest see jaguneb omakorda gruppideks).
            "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

• Kasper
              Administraator
              • Jan 2006
              • 7500

Algselt postitanud kasutaja Maekas poolt
              Aga Atletic de Ciutadella mängib ju Terceras ehk tugevuselt neljandas liigas (täpsemalt siiski tase või midagi, mitte liiga, sest see jaguneb omakorda gruppideks).
              Kusjuures ega ma väga põhjalikult Hispaania madalamaid liigasid ei tunne, seega ma ei oska nüüd öelda, kas siis tugevuselt kolmandas või neljandas, mina usaldasin ainult uudise andmeid. Ja no mu arust võib ikkagi "liiga" öelda, sest ega need grupid on põhimõtteliselt sama head, mis Eesti madalamates liigades "Lääs/Lõuna" või "Põhi" või mida iganes ja me ju ütleme ikka, et FC Soccernet on tugevuselt viiendas liigas, mitte ei ütle ma ei tea mida muud.

Kommentaar

• PraS
                Riigireetur
                • Sep 2001
                • 7901

Algselt postitanud kasutaja Kasper poolt
                Kusjuures ega ma väga põhjalikult Hispaania madalamaid liigasid ei tunne, seega ma ei oska nüüd öelda, kas siis tugevuselt kolmandas või neljandas, mina usaldasin ainult uudise andmeid. Ja no mu arust võib ikkagi "liiga" öelda, sest ega need grupid on põhimõtteliselt sama head, mis Eesti madalamates liigades "Lääs/Lõuna" või "Põhi" või mida iganes ja me ju ütleme ikka, et FC Soccernet on tugevuselt viiendas liigas, mitte ei ütle ma ei tea mida muud.
                Ma ei tea kuidas sul on, kuid liigad peaksid jagunema seal siis nii.

# Primera Division
                # Segunda Division
                # Segunda B - jagunem neljaks tsooniks.
                # Tercera Division - jaguneb 18ks tsooniks.

Klubi asub siis 11.tsoonis 12 kohal. Ehk siis laias laastus on klubi mingi 200-s.
                Sina kui hispaania jalgpalli asjatundja peaks ikka natukenegi selle riigi jalgpalliga ju kursis olema.

Floras on ju robikond kaitsjaid kes saaks loomulikult teie põhis hakkama. Pean neid loetlema hakkama kes esimesed satsis täit raskust ei kanna. Vaevalt et Palatust ja asjadest kümne küünega nüüd väga kinni hoitakse.

Kommentaar

• Kasper
                  Administraator
                  • Jan 2006
                  • 7500

Algselt postitanud kasutaja PraS poolt
                  Ma ei tea kuidas sul on, kuid liigad peaksid jagunema seal siis nii.

# Primera Division
                  # Segunda Division
                  # Segunda B - jagunem neljaks tsooniks.
                  # Tercera Division - jaguneb 18ks tsooniks.

Klubi asub siis 11.tsoonis 12 kohal. Ehk siis laias laastus on klubi mingi 200-s.
                  Sina kui hispaania jalgpalli asjatundja peaks ikka natukenegi selle riigi jalgpalliga ju kursis olema.
                  Liigad jagunevadki nii, aga no anna andeks, aga ma tõesti ei teadnud öelda, kas antud klubi on Segunda B oma või Tercera klubi, sest nagu ka sina juba väitsid, siis seal on palju klubisid. Aga, kuna uudises oli kirjas tugevuselt kolmandas liigas, siis mina eeldasin, et Atletic de Ciutadella mängib ühes Segunda B tsoonis, kust tõesti tuleb mängijaid Hispaania kõrgliigasse.

Nüüd vaatasin järgi ja meeskond mängib tõesti Terceras ehk siis Hispaania tugevuselt neljandas liigas ja see et nad Baleaari saarte tsoonis mängivad ja seal 12. kohal on, ei näita minu arust tingimata, et tegu seal kuskil paremuselt 200. meeskonnaga on, sest erinevates piirkondades mängitakse vutti ikkagi erinevalt ning mina küll ei välistaks, et nad mõne teise tsooni parimaid lõdva munniga kotivad.

Ja ka tugevuselt neljandast liigast leiab mehi, kes Hispaania kõrgeimas seltskonda mängima on pääsenud ja ilmselt ka mujale tippliigadesse. Ehk ühesõnaga ei ole mõtet meest enne materdada, kui ta on ära nähtud.

Kommentaar

• budu
                    gröönimaa pallur
                    • Mar 2004
                    • 13500

selline küsimus et miks nigeerlane täna ei mänginud?vähemalt protokollis ei old
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

• -RoMaRiO-
                      LWB
                      • Aug 2006
                      • 6997

Algselt postitanud kasutaja budulojus poolt
                      selline küsimus et miks nigeerlane täna ei mänginud?vähemalt protokollis ei old
                      Eestis on selline seadus, kus ametlikes mängudes võib korraga väljakul olla 3 pallurit väljaspool Euroopa Liitu. Kaljul on paraku see arv täis. Eks vaatab, mis saab.

Kommentaar

• erxu
                        Eesti koondislane
                        • May 2006
                        • 2240

Ossa per*e, ma ei teadnudki sellist asja. Igastahes väga nõme ju. Mul ei ole sõnu!

Kommentaar

• Hybrid Soldier
                          Panter
                          • Dec 2008
                          • 517

On tõesti väga nõme seadus

Kommentaar

• PraS
                            Riigireetur
                            • Sep 2001
                            • 7901

Algselt postitanud kasutaja erxu poolt
                            Ossa per*e, ma ei teadnudki sellist asja. Igastahes väga nõme ju. Mul ei ole sõnu!
                            ka mujal kasutatakse sellist kvooti, hispaanias ja prantsusmaa näiteks. minu arust igati tervitatav reegel.

Kommentaar

• lorenzo
                              pagulane
                              • Dec 2003
                              • 12458

no aga kas testimine pole mitte tähtsam? ses mõttes, et oleks võind ju siis mõnd brassi mitte kasutada või kuidas? või nigeerlane saadetigi koju?
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

• riivo.94
                                Tulevane president
                                • Jun 2007
                                • 222

Algselt postitanud kasutaja lorenzo poolt
                                no aga kas testimine pole mitte tähtsam? ses mõttes, et oleks võind ju siis mõnd brassi mitte kasutada või kuidas? või nigeerlane saadetigi koju?
                                Äkki on tema kodu mässuliste kätte langenud? Mis siis saab?

Kommentaar

Töötlen...