Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balti liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Keegi teab kuidas ja kes määrab publikuarvu?
    Algselt postitas budulojus
    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
      Keegi teab kuidas ja kes määrab publikuarvu?
      no see on ikka pikk jutt ja palju tegureid.
      koigepealt on ikka traditsioon. tore oleks kui fannid tekivad mingi idenditeedi pohjal, naiteks oma linn voi linnaosa, a la olen parnakas ja fannan seega Vaprust voi olen tartlane ja fannan Maag-Tammekat voi olen Lasnamae jorss ja fannan Ajaxit jne..muidugi ka esivanemate traditsioon. minu paps oli kunagi Kalakombinaat/MEK'i fann, kaisime koos mangudel. nuud seda tiimi ju pole enam. kui oleks olnud ka praegu, arvan et fannaksin seda.
      Kui aga traditsioone pole, siis pakun et peab naitama head mangu ja haid tulemusi, siis tulevad ka inimesed kaema ja nautima, positiivset elamust tuleb pakkuda.

aga ma kardan et ma sain su kusimusest vist alguses valesti aru ja sa hoopis motlesid miskit muud? et kuidas publikuarv staadionil ule loetakse? on mul oigus? kui nii, siis kas muudud piletite arv ei too selgust?
      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
        no see on ikka pikk jutt ja palju tegureid.
        koigepealt on ikka traditsioon. tore oleks kui fannid tekivad mingi idenditeedi pohjal, naiteks oma linn voi linnaosa, a la olen parnakas ja fannan seega Vaprust voi olen tartlane ja fannan Maag-Tammekat voi olen Lasnamae jorss ja fannan Ajaxit jne..muidugi ka esivanemate traditsioon. minu paps oli kunagi Kalakombinaat/MEK'i fann, kaisime koos mangudel. nuud seda tiimi ju pole enam. kui oleks olnud ka praegu, arvan et fannaksin seda.
        Kui aga traditsioone pole, siis pakun et peab naitama head mangu ja haid tulemusi, siis tulevad ka inimesed kaema ja nautima, positiivset elamust tuleb pakkuda.

aga ma kardan et ma sain su kusimusest vist alguses valesti aru ja sa hoopis motlesid miskit muud? et kuidas publikuarv staadionil ule loetakse? on mul oigus? kui nii, siis kas muudud piletite arv ei too selgust?
        Jah ma mõtlesin et kuidas staadionil määratakse publikuarv. Aga kas siis publikuna arvestatakse ainult neid kes pileti ostsid? Palju on ka ju publiku hulgas alaealisi ja pensionäre, neid ei arvestata?
        Algselt postitas budulojus
        kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitust
          Kes siis ostab?
          Miks nad ei võiks.
          Flora vastasel FK Vetra Vilniusel on meeskonna nimekirjas 10 võõrleegionäri,nendest flora mänguks oli kirja pandud 6 ,kellest omakorda algkooseisus platsile pääses 3,ning kaks tuli veel vahetusest mängu.
          Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Võib tõesti öelda ,et juba esimeste mängudega toodi koduse jalgpalli fännajad ,kaasa arvatud mina , maa peale. Selge see ,et kui meie klubid tahavad edasi saada siis peab vähemalt kodus võitma. Läti ja Leedu klubid on kõik üsna hästi komplekteeritud. Vetra sarnaselt ei tahaks ühtegi Eesti klubi näha aga kindlasti ei pääse me tulevikus 1-2 tugeva leegionäri ostust.. Asi ikka selles ,et omi mängijaid ei jätku meile nelja tugeva klubi jaoks.
            Leedu paneb juba sellega imestama ,et kuigi enamik spordirahasid krabab neil endale korvpall siis Vetra eelarve 2. milj. euri on ikkagi suurem kui ühelgi Eesti klubiöl. Traditsioonid? Kindlasti. Leedu jalgpall on pikemate traditsioonidega ,kui meie oma. Seda oli näha ,kui Zalgirise fännid siin laulsid.
            Tra ,mul oli üsna häbi ,kui mängib Eesti Meister ja mitte ühtegi fänni pole.
            Krt. milles asi? Leedukad küsisid ,et kus teie fännid on? Ma näitasin neile oma Flora salli ja sellega jutt lõppes.
            Tegelt on need rahvusvahelised mängud väga soodne pinnas fänluse arenguks,sest mis saab olla parem ,kui vastasfännidega väike konkureerimine . Kel ilusamad lipud ja kes paremini laulab jne.

Loodame ,et tulemused paranevad ,muidu oleme tõesti samal tasemel kossupededega. Ainuke vahe on selles ,et neil on kahes klubis kogu koondis + veel perse täis võõrjõudu . Meil on selles suunas veel arenguruumi.
            FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
              Võib tõesti öelda ,et juba esimeste mängudega toodi koduse jalgpalli fännajad ,kaasa arvatud mina , maa peale. Selge see ,et kui meie klubid tahavad edasi saada siis peab vähemalt kodus võitma. Läti ja Leedu klubid on kõik üsna hästi komplekteeritud. Vetra sarnaselt ei tahaks ühtegi Eesti klubi näha aga kindlasti ei pääse me tulevikus 1-2 tugeva leegionäri ostust.. Asi ikka selles ,et omi mängijaid ei jätku meile nelja tugeva klubi jaoks.
              Leedu paneb juba sellega imestama ,et kuigi enamik spordirahasid krabab neil endale korvpall siis Vetra eelarve 2. milj. euri on ikkagi suurem kui ühelgi Eesti klubiöl. Traditsioonid? Kindlasti. Leedu jalgpall on pikemate traditsioonidega ,kui meie oma. Seda oli näha ,kui Zalgirise fännid siin laulsid.
              Tra ,mul oli üsna häbi ,kui mängib Eesti Meister ja mitte ühtegi fänni pole.
              Krt. milles asi? Leedukad küsisid ,et kus teie fännid on? Ma näitasin neile oma Flora salli ja sellega jutt lõppes.
              Tegelt on need rahvusvahelised mängud väga soodne pinnas fänluse arenguks,sest mis saab olla parem ,kui vastasfännidega väike konkureerimine . Kel ilusamad lipud ja kes paremini laulab jne.

Loodame ,et tulemused paranevad ,muidu oleme tõesti samal tasemel kossupededega. Ainuke vahe on selles ,et neil on kahes klubis kogu koondis + veel perse täis võõrjõudu . Meil on selles suunas veel arenguruumi.
              See jutt, et Leedus pole sporti peale kossu ja Alekna on nii meie, kui ka Leedu kossumeeste unelm. Vähemalt jalgpallureid on Leedul mitme meeskonna jagu välisliigades ja pole nad nii kehvad midagi. Nüüd tuleb välja, et raha on neil ka. Leedu jalgpallurid on võitnud euroopa karikaid nii Portoga, kui CSKA-ga.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                Traditsioonid? Kindlasti. Leedu jalgpall on pikemate traditsioonidega ,kui meie oma. Seda oli näha ,kui Zalgirise fännid siin laulsid.
                Ma ei ütleks, et Leedu jalgpallil on pikemad traditsioonid kui Eesti omal. Küllap nad ikka ühel ajal, eelmise sajandi alguses alustasid. Ja 1920-ndatel aastatel oli Leedu koondis Eesti koondisele veel paras poksikott, keda kotiti 5:0, 5:0 ja 6:0.
                Leedu jalgpallifänlus on aga küll pikema traditsioonidega kui Eestis, seda sellepärast, et kui leedukad püsisid peaaegu okupatsiooniaja lõpuni N.Liidu meistrisarjas ja neile tekkisid tahes-tahtmata seetõttu (oma klubi) fännid (neid saime näha siis kui Tallinna "Sport" N.Liidu III liigat mängis siis kui nad oma rohelistes-kollastes värvides nähtavale ilmusid), siis Eestis oli tipptasemel jalgpallis aastail 1969-1982 "must auk" ja kust need fännidki saidki tekkida?

Kommentaar

Mäletan NUFCi ja Twente mänge alekokil, siis oli küll päris suur rühmitus kohal, kes karjusid koos sallide ja lippudega.

Ka Newcastles oli kohal mitu fänni, mütsid, pasunad, särgid kaasas. Aga seal eei saanud eriti löögile, kui 10 000 fänni karjuvad ..

Kommentaar

Siinkohal võiks ju lisada, et vaid ühel Balti riigil on rahatähel jalgpallur. Vihje - Eesti see pole.
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                      Siinkohal võiks ju lisada, et vaid ühel Balti riigil on rahatähel jalgpallur. Vihje - Eesti see pole.
                      Leedu 10 litisel rahatähel on kaks meest: Steponas Darius ja Stasys Girenas.

Esimene neist on teinud kaasa 2 mängu Leedu rahvuskoondises 1923 - 1924.

Kommentaar

siin vaatasin seda Lisaaega ja Balti liiga mangudest klippe ja kas toesti sellises pimeduses toimuvad ikka veel mangud? kas siis toesti mingit valgustuse kohta nouet pole? voi oli telepilt nii pime lihtsalt?
                        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lennat Vaata postitust
                          Ma ei ütleks, et Leedu jalgpallil on pikemad traditsioonid kui Eesti omal. Küllap nad ikka ühel ajal, eelmise sajandi alguses alustasid. Ja 1920-ndatel aastatel oli Leedu koondis Eesti koondisele veel paras poksikott, keda kotiti 5:0, 5:0 ja 6:0.
                          Leedu jalgpallifänlus on aga küll pikema traditsioonidega kui Eestis, seda sellepärast, et kui leedukad püsisid peaaegu okupatsiooniaja lõpuni N.Liidu meistrisarjas ja neile tekkisid tahes-tahtmata seetõttu (oma klubi) fännid (neid saime näha siis kui Tallinna "Sport" N.Liidu III liigat mängis siis kui nad oma rohelistes-kollastes värvides nähtavale ilmusid), siis Eestis oli tipptasemel jalgpallis aastail 1969-1982 "must auk" ja kust need fännidki saidki tekkida?
                          Seda nõuka aega ma just silmas pidasingi ,mida sa siin mainisid. See aeg mõjutab otseselt ka praegust Leedu jalgpalli ja mõjutaks ka Eesti jalgpalli ,kui meil oleks sel ajal olnud oma klubi Liidu esi või meistriliigas.
                          Esimese vabariigi aegseid traditsioone ei saa mina küll enam mingiks mõjutavaks teguriks lugeda.
                          Nõukaaegseil traditsioonidel ja harjumustel on väga suur tähtsus .Seda võib näha praegu korvpallis. Minu põlvkond ja veel palju nooremadki elasid ju tegelt ainult korvpalli vaadates. Sellest on tingitud ka nende publikuarvud.
                          FCF Forever

Kommentaar

Tänases Postimehes on järjekordne reklaam,kus TVMK ja Trans on oma vastastega pandud ühel päeval ja ühel ajal Sportland Arenale mängima.

Huvitav küll kes selle eest vastutab? Alles oli ,kui Levadia ja Ajaxi mäng oli Kadrioru staadionile kuulutatud.
                            EJL -infojuht väitis ,et tema ei tea asjast midagi.
                            FCF Forever

Kommentaar

Eesti jalgpall on EESTI JALGPALL, peale Eesti taasiseseisvumist tehti koondises ja klubides suur puhastus, mida Lätis ega Leedus ei tehtud.
                              Eesti klubide areng on korralik ja seda ei saa võrrelda Läti ja Leedu klubide omadega. Kümne aasta pärast on Eesti klubid kõvemad juba kui Läti ja Leedu omad. Praegused kaotused teevad meid ainult tugevamaks ja targemaks. EESTLANE OLLA ON UHKE JA HÄÄ.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                                Eesti jalgpall on EESTI JALGPALL, peale Eesti taasiseseisvumist tehti koondises ja klubides suur puhastus, mida Lätis ega Leedus ei tehtud.
                                Eesti klubide areng on korralik ja seda ei saa võrrelda Läti ja Leedu klubide omadega. Kümne aasta pärast on Eesti klubid kõvemad juba kui Läti ja Leedu omad. Praegused kaotused teevad meid ainult tugevamaks ja targemaks. EESTLANE OLLA ON UHKE JA HÄÄ.
                                .. ära esmaspäeva hommikul enam peale võta!
                                RummaBastards!

Kommentaar

Working...
                                X