Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balti liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
    Krt. lõpus hakkasime lolli mängima ja Pedõk muidugi läks sellega kaasa.Sihuke kala sisse lasta (: Suduva suurt sittagi ei näidanud aga võibolla polnud ka parim koosseis neil kaasas. Igatahes meie oma parimat mängu samuti ei mänginud ja korduskohtumises on meil Post- kaart välja käia.
    Suduva oli muideks täiskoosseisuga. Ainult Grande oli puudu, aga muidu kõik paremad kohal.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
      Suduva oli muideks täiskoosseisuga. Ainult Grande oli puudu, aga muidu kõik paremad kohal.
      Seda on hea lugeda ,et Suduva oli parimas koosseisus. Meie parima ja leedu ühe parima taseme vahe ei olegi nii suur nagu mõned arvasid enne mängu. Ja ikkagi tundus ,et jalad võeti kõhu alt välja alles siis ,kui nad vähemusse jäid ja kaks null taga olid.
      Meie jaoks ei ole kadunud midagi kuigi Pedõki pask võib lõpuks meile saatuslikuks saada. Igatahes loodame parimat ja ilmselt tuleb sinna karuperse üks korralik fännireis teha.
      FCF Forever

Kommentaar

Kas mingit videot ka mängust on?
        Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..

Kommentaar

Algselt postitas Janinho Vaata postitust
          Kas mingit videot ka mängust on?

Jur velkam.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
            Seda on hea lugeda ,et Suduva oli parimas koosseisus. Meie parima ja leedu ühe parima taseme vahe ei olegi nii suur nagu mõned arvasid enne mängu. Ja ikkagi tundus ,et jalad võeti kõhu alt välja alles siis ,kui nad vähemusse jäid ja kaks null taga olid.
            Meie jaoks ei ole kadunud midagi kuigi Pedõki pask võib lõpuks meile saatuslikuks saada. Igatahes loodame parimat ja ilmselt tuleb sinna karuperse üks korralik fännireis teha.
            No staadionilt tundus ,et vahet pole üldse tasemes.Flora tundus parem olevat kuigi paljud apsakad rikkusid üldpildi.Kunn ära Pedõki süüdista tegelikult oli selles süüdi Aff kes esimesel poolajal avastas ,et Pedõk pole ammu ühtegi suurt kala teinud mille peale ma talle pidin peaaegu laksu kuklasse andma ja ütlesin talle et nüüd sõnasid ära ja nagu ajalugu näitab nii oligi...nuta või naera

mäng oli muidugi hea kuid arenguruumi on palju.
            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas rauno Vaata postitust
              No staadionilt tundus ,et vahet pole üldse tasemes.Flora tundus parem olevat kuigi paljud apsakad rikkusid üldpildi.Kunn ära Pedõki süüdista tegelikult oli selles süüdi Aff kes esimesel poolajal avastas ,et Pedõk pole ammu ühtegi suurt kala teinud mille peale ma talle pidin peaaegu laksu kuklasse andma ja ütlesin talle et nüüd sõnasid ära ja nagu ajalugu näitab nii oligi...nuta või naera

mäng oli muidugi hea kuid arenguruumi on palju.
              samamoodi ütlesin peale teist väravat mina teistele kamraadidele tribüünil et küll Fora oma ilusa 2:0 II p.a lõpuminutitel ikka ära rikub/sisse imeb ja võõrsilvärava laseb lüüa mis lõpuks otsustavaks/saatuslikuks saab...
              ..tasub ikka lõuad kinni hoida ja edasi teenida
              RummaBastards!

Kommentaar

Pilet 75. Soodukas 25. Flora põhirelv jäi küll pingile, aga väravad löödi ära. Vahepeal tundusid leedukad ikka kuradi uimased...seejärel tehti jälle paar kiiremat liigutust ning ohtlik olukord oli lähedal. Loodame korduskohtumiseks parimat!

Kommentaar

Kas keegi teab kedagi, kes on tänase Nõmme Kalju ja FK Ventspilsi kohtumise kohta mõnd reklaami näinud?

Muuseas kohtumine algab kell 19.00 A Le Coq'il.

Eile oli nii mõnigi mees Flora fännisektoris alles mängupäeval juhuslikult avastanud, et mingi Balti Liiga mäng pidavat toimuma.

Ja siis imestame, et tribüünil on tublilt üle 9000 vaba koha.

Kurat, isegi eelmise sajandi algusaastatel saadi aru, et jalgpallile tuleb reklaami teha ja tehti.
                  Igat tähtsamat ja veidi vähemtähtsamat mängu reklaamiti suurte päevalehtede esilehekülgedel

23.09.1921.
                  Esimese Eesti Jalgpalli Esivõistluste mängu reklaam Päevalehes

Uploaded with ImageShack.us

Kommentaar

Kesa, kas 1921 aastal ikka staadionil õlut müüdi?
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ma ei õigusta seda, et reklaami üldse ei tehta, aga Flora fänn, kes ei tea, et meeskond mängib on ikka ka omaette saavutus.

Flora kodulehelt oleks seda ikka märkama pidanud, kui juhuslikult Flora fänn juba ollakse. Ja siis võiks sinna kiigata, kui juhuslikult on omandatud arvutikasutamise oskused ja seda vahel ka kasutatakse.

Lisan kindluse mõttes, et ma ei püüa väita, et reklaami ikka tehakse.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                        Ma ei õigusta seda, et reklaami üldse ei tehta, aga Flora fänn, kes ei tea, et meeskond mängib on ikka ka omaette saavutus.
                        Asi pole ju pelgalt Flora fännides, vaid inimestes, kellele ka ehk muidu pakuks mäng huvi, aga kes lihtsalt ei teagi, kus, kes ja kellega mängib üldse.
                        "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                          Kas keegi teab kedagi, kes on tänase Nõmme Kalju ja FK Ventspilsi kohtumise kohta mõnd reklaami näinud?

Muuseas kohtumine algab kell 19.00 A Le Coq'il.

Eile oli nii mõnigi mees Flora fännisektoris alles mängupäeval juhuslikult avastanud, et mingi Balti Liiga mäng pidavat toimuma.
                          Ma järeldasin, et kesa andmeil on ka selliseid Flora fänne, kes ei teadnud mängust midagi.

Kommentaar

ta mõtles vast kalju-ventspilise mängu

Kommentaar

Kas Transi mängust on mingit ülekannet laivis?

Kommentaar

Football live scores page on Flashscore.com offers all the latest football results from FIFA World Cup U20 2025 and more than 1000+ football leagues all around the world including EPL, LaLiga, Serie A, Bundesliga, UEFA Champions League and more. Find all today's/tonight's football scores on Flashscore.com.

Kommentaar

Working...
                                X