Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'TVMK\'

Täna siis UEFA mäng Kadriorus. Eesti konkurentsitult kolmas klubi võtab kodus vasti IA Akranese Isalndilt (\"üllatus -üllatus\"). Mis aga on momendil tõeline üllatus on: 3 päeva tagasi kaotas Akranes Isalndi MVstel kodus 0-4 tabeli viimasele (!). Momendil ollakse 12 vooru järel 5ndal kohal. Tabel on aga tihe -liidrist ollakse maas 6 punkti ja viimasest (10ndast) 7 punkti.
    Pakun, et tänane ilm soosib just TVMKd, sest eesti klubi peaks igasugu \"sitaga\" harjunud olema ja Akaranesi vorm peaks olema umbes sama hea, kui TVMK 2 . Igal juhul loodame parimat.
    Tuletan veel meelde, et viimases koondiste omavahelises mängus sai eesti just kodus 2-0 võidu ja ka siis oli ilm ülikehv.
    Muidugi mängu kajastamine on väga TVMK-lik. Kusagilt ei ole infot tänaste piletite kohta. Kas eelmüük on? Palju maksab jne?
    minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

TVMK sse eriti ei usuks ma arvan et TVMK on alavormis aga noh mine sa tea võib-olla üllatavad
      Olen see kes olen

Kommentaar

Mida sa üllatad, kui rahvast ei tule, reklaami pole - äri need vennad kohe kuidagi teha ei oska. Tore, kui turvamehed ikka õigeaegselt kohale tulevad See oleks kah juba positiivne.

Kommentaar

Kas mäng ikka toimub?

Kommentaar

akranes juhib 0-1.edasi saamimine muutub järjest raskemaks tvmkal.

Kommentaar

Tvmk kaotas 1-2.Väravalööjat kahjuks livescore ei anna ja ei tea öelda ise seda kah.
              kokkuvõttes siis 3-6.

Kommentaar

Ja samal ajal alistas Ventspils Toftiri 8:0. Ja siis veel võrreldakse Eesti ja Läti jalgpalli.
                Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.

http://lisaaeg.wordpress.com

Kommentaar

värava lõi borissov.

Kommentaar

Tsiteerides TVMK topicu pealkirja: Siis TVMK ei liigu kuhugi, püsib paigal. No lihtsalt ei ole minekut...

Kommentaar

Originally posted by treze

Tsiteerides TVMK topicu pealkirja: Siis TVMK ei liigu kuhugi, püsib paigal. No lihtsalt ei ole minekut...
                      Ega tule seda minekut kah,vaid langus ainult on oodata

Kommentaar

TVMK selle aasta eelarve oli 7,8 miljonit krooni ja selle raha eest on Sedin küll ilusat jalgpalli näinud.Järgmine aasta siis jälle
                        Ma isiklikult vist annetaks raha pigem lastekodule kui maksaks seda neile amatööridele ja joodikutele.

Kommentaar

Originally posted by 3rk1

Ja samal ajal alistas Ventspils Toftiri 8:0. Ja siis veel võrreldakse Eesti ja Läti jalgpalli.
                          lisan juurde, et teine Läti klubi Liepaja võitis 8:1.
                          minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

islandlased olid kotikud .. a tvmk trumpas nad kotikusega üle ..

ja ma ei saa aru miks pannakse teever alles teisel poolajal sisse .. kas ta ei jaksa kogu mängu mängida, ilma temata on tvmk rynnak väga hambutu.

Kommentaar

Originally posted by Tihane

ja ma ei saa aru miks pannakse teever alles teisel poolajal sisse .. kas ta ei jaksa kogu mängu mängida, ilma temata on tvmk rynnak väga hambutu.
                              Kuidas sa siis aru ei saa, see on Ratnikovi taktikaline käik, hirmutada teisel poolajal vastesed Teeveri suguse täkkründajaga ära.

Kommentaar

Originally posted by treze

Originally posted by Tihane

Kuidas sa siis aru ei saa, see on Ratnikovi taktikaline käik, hirmutada teisel poolajal vastesed Teeveri suguse täkkründajaga ära.
                                ja selleks hetkeks kui nad ehmuda on jõudnud hakkab mäng läbi saama ..

Kommentaar

Working...
                                X