Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mina poleks küll iialgi aimanud, et see MyPa nii nigel võib olla. Esimesel poolajal tegi Tarmo Neemelo nende kaitseliiniga, mida iganes tahtis. TVMK oli muidu ka selgelt üle.Väga kahju, et vaid üks pall väravasse suudeti saata.
Teisel poolajal sai meie poistele saatuslikuks kehvem füüsiline vastupidavus. Selline mulje jäi. Jäädi loiuks, tõmbuti tagasi ja lasti soomlased oma värava alla. Viik oli loogiline tulemus.
Aga kokkuvõttes jättis TVMK mulle parema mulje. Eks nagu Eestis tavaks, jääb poolkaitse veidi nõrgaks, aga sellest hoolimata suudeti ikka suur hulk häid võimalusi luua ja mängu vähemalt esimese tunni ka selgelt kontrollida.
Tänu TVMK heale mängule hakkas ka rahvas Kadriorus veidi kaasa elama ja ainult soomlaste hüüded kostma ei jäänud. Aga publikut oli häbematult vähe, sest näidati päris head jalgpalli.
Usun, et Soomes on TVMK-l teatud võimalused küll.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
TVMK oli parem igas osas,kahju et ei suudetud ära lüüa.Eriti just Neemelo oli väga hea,kui ma ei eksi siis tema söödust Inx lõigi värava.Esimese poolaja TVMK mäng oli raudselt parim,mida nende esituses kunagi näinud olen.
"Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West
Tra. ma röökisin koos Oku ,Vibu ,Vosjemi ja veel mitmetega nagu oleks koondise mäng. Fanera oli mega hea ja tegelikult olid nad peajaguu sellest põtrade Veikkausliidrist üle. No küll löödi posti ja igasugu olukordi oli nii ,et tapab aga kahjuks ei saadud rohkem. Aga ma ütlen ,et kui selline ongi soome liiga tipptase siis oleme meie nendega igatahes võrdsed ja meil pole absoluutselt häbeneda oma liiga taset ainult ,et rahvas on meil loll ja meie publik teeb meile rohkem häbi ,kui klubid . Vot nii.
Neemelo läheb küll sellise mänguga varsti parematele jahimaadele. Täna oli mees raudselt kogu mängu parim .Võimas ,
Vot nii.
Neemelo läheb küll sellise mänguga varsti parematele jahimaadele. Täna oli mees raudselt kogu mängu parim .Võimas ,
jah, aga keegi peab teda enne ilmselt metsavahele jooksma saatma. mida tean mina võhmast rääkida, aga Neemelo ka mitte. temal pole, ehki mul on veel vähem. aga vaevalt see viimane tõik neid rahuldab, kes tahavad tvmk-d võitmas näha.
muide, see \"Taaalinna vineeeeriii - ja mööblikombinaat\" oli lahe! kes olid kohal, need teavad.
Vot nii.
jah, aga keegi peab teda enne ilmselt metsavahele jooksma saatma. mida tean mina võhmast rääkida, aga Neemelo ka mitte. temal pole, ehki mul on veel vähem. aga vaevalt see viimane tõik neid rahuldab, kes tahavad tvmk-d võitmas näha.
muide, see \"Taaalinna vineeeeriii - ja mööblikombinaat\" oli lahe! kes olid kohal, need teavad.
No mees mees, Neemelo jaksas ees ikka väga kõvasti tööd teha, ründaja ei pea 90min peata lollina ringi rahmima..... lõpus võeti üldiselt tempot maha ja kui tarvis oli Tarmo pea alati õiges kohas. Ei meeldi selline kriitika man of the matchi suhtes
muidugi muidugi. man of the m jõuab alati ja jaksab alati jne. ja peata kana juttu hakkasid ajama Sina. Neemelo oli väga ok. minu vastus oli ajendet Kunni usust, et äss kaugele peaks jõudma.
ei jõua. sellise võhmaga ei jõua.
ja see ei võta ära temalt tema palliga toimetamise oskust, positsiooni valimise oskust, võimet anda häid sööte ja võidelda ja lüpsta näiteks nelja põtra ühes episoodis, nagu Neemelo seda tegi.
Aga kõik see ei anna talle võhma. Ja jutt ei käi 90-st minutist. Kui Sa vaatasid mängu kohapeal, siis nägid, et kogu TVMK rauges tegelikult juba enne esimese poolaja lõppu ja peale pausi jaksas veel 15. mini ja siis oli kõik.
väheke oli viik muidugi ka treeneri viga. vahetused tulid hilja.
Neemelo mängis eile hästi. Hoidis superkenasti palli ja suutis seda sobival hetkel ka suurepäraseid sööte anda. Löögile ta ise vist ei saanudki, aga eeltöö väravale ja veel paar Teeverile tekitatud võimalust olid päris ponksid. Tüüpilisest Tarmo \"Mulle meeldib kõhuli olla\" Neemelost ei olnud eile õnneks mingit jälge. Julge ja ilus mäng. Mis puutub vastupidavusse, siis sellega ei saanud eile keegi TVMK mängijatest eriti kiidelda.
Aga jah, üldiselt on kahju, et skoor selliseks jäi, nagu ta on. Oli meil lõpus õnne, et 1:2 kotti ei saanud, aga enne sommide viigiväravat oleks 3:0 vähemalt pidanud olema. Ei olnud õnne, ei olnud õnne ... no krt kui ikka kolm üsna head võimalust ära situtakse, siis on midagi muud peale õnne ka veel puudu
Publikust. Oli häbematult vähe. Enne mängu arutasime Estoniga, et jääb see skoor, mis ta jääb, aga eesti publik saab põhjanaabrite jalgpallisõprade käest küll soome sauna (staadionil hääle tegemise osas). Polnudki nii hull. Suuresti tänu Kunnile, Vosjemile ja muudele inimestele, kes rannas peesitamise asemele/kõrvale on ka sellise väljaelamisviisi nagu jalgpallile kaasaelamine leidnud. Au ja kiitus neile! Omalt pool luban teid oma mitte kõige musikaalsema häälega Flora euromängul aidata.
Muide, kes tahavad mängust suht adekvaatset ülevaadet, siis Vaher on SL Õhtulehes jälle üsna kena jutu üllitanud.
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar