Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas TeeleS

Algselt postitas PraS

Algselt postitas TeeleS

Kuigi pole varem Zenjovi mängimas näinud, jättis ta täna küll väga hea mulje. Tegi head tööd nii ründes kui ka kaitses.
    Ütle Teele mida ta hästi tegi?
    Kaitses jäi hiljaks mitmel korral ja äärepoolikus jooksis tihtipeale keskele ründajatele selga. Ei näinud midagi positsiivset tema tegutsemises.

Aga mis on sinu arvamus?

See jäi silma, et kuigi tema põhiülesanne ei ole kaitsta, oli ta peaaegu iga vastase rünnaku ajal oma värava ees kaitses. Jah, vastase teine värav tuli tema eksimusest, aga kus olid samal ajal teised mängijad? Kaitsjad? Samuti üritas ta end igal võimalusel vabaks joosta ja alustas rünnakuid. Loogiline, et üks mängija ei suuda üksi mängu ära teha, aga tema näitas vähemalt, et tal oli suur soov seda mängu võita. Loomulikult ka teistel, aga tema jäi kõige rohkem silma. Jaa, ma tean, et ta tuli vahetusest ja oli puhanum, see oli kindlasti üks põhjuseid, miks ta mõnest teisest aktiivsem oli, aga ülejäänud mehed ei tohiks jääda ühe vahetusest tulnud puhanud mehe peale lootma. Seda nad küll ei teinud, aga oleks võinud aidata rünnakuid paremini luua ja vastase karistuala lähedale toimetada, et ründajatel poleks olnud vaja joosta ühest väljakuotsast teise, et palli saada ja ise rünnak alustada ning hiljem see võib-olla ka lõpetada. Täpselt samamoodi jäi silma ka Kert Haavistu. Kuigi avaminutitel oli tal võib-olla veidike peata olek, suutis ta ülejäänud kohtumise ajal oma meeskonna mängu üles ehitada ja näitas kaotusseisu jäädes, et tema ei kavatse mingi hinna eest kaotada.

Sinu loogika järgi siis mida rohkem jooksed seda tublim oled?

Ja Gamerile mule meeldib see väljend \"Saa üle\". Sa oskad seda nii romantiliselt öelda. Kusjuures mul pole kahju, et ta Florasse ei tulnud kuna Floras poleks talle nagunii rakendust leitud. Oleks esiliigas pallinud ja vsjo.

Ahjaa keegi teab ehk tagamaid miks Sarajev pingil oli ja miks teda hoopis äärel kasutati. On ta ju eelnevalt väga tugev jõud olnud keskkaitses.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Mitte seda, aga kui sa rohkem jooksed, on sul üldiselt võimalik saada rohkem palli, tekib rohkem võimalusi.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas TeeleS

Mitte seda, aga kui sa rohkem jooksed, on sul üldiselt võimalik saada rohkem palli, tekib rohkem võimalusi.
        kui see jooksmine on mõtestatud, siis jah. Kui ei, siis ei saa ka palli.

Haavistu mäng meeldis. Äärekaitsjad olid teleri vahendusel vääääga aeglased. Pole meest, kes ise võtaks palli ette ja jookseks vastased kas üle või üritaks mööda triblada ja teravust tekitada. Teine poolaeg oli muidu ikka kena, peale selle viimase õuduse. Lootust on. Levadia oleks sellele meeskonnale vist koti tugeval pähe tõmmanud. Või eelmise hooaja TVMK

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

see värav, kus zenjov hiljaks jäi ... kas ta tõesti yle-yldse pidi nii madalale appi tulema... pigem oli nagu kaitseliini viga pluss teiste mängijate ma, et lasti nii vabalt tsenderdada. Ma pole yldse kindel, et Bulavin käskis Ženjovil töötada kuni oma karistusala viiekastini.
          minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas vanRooney

see värav, kus zenjov hiljaks jäi ... kas ta tõesti yle-yldse pidi nii madalale appi tulema... pigem oli nagu kaitseliini viga pluss teiste mängijate ma, et lasti nii vabalt tsenderdada. Ma pole yldse kindel, et Bulavin käskis Ženjovil töötada kuni oma karistusala viiekastini.
            kaitse kaitseks, kuid tema ründetegevusega jääd rahule härra vanRooney ?

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Mida sa õiendad?
              See oli tema esimene mäng TVMK eest ja tal tuli see väga hästi välja.
              Ja mine mängi ise, siis TVMK eest kui nii kõvamees oled!

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas #20

Mida sa õiendad?
                Minuga ühel nõul olev inimene vähemalt

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas vanRooney

See oli üldse üllatav et ta niipalju tagasi käis. Ründajana ta ikka eriti vastaste kaitsjatest allapoole ei tulnud vaid ootas seal oma võimalust.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas #20

Mida sa õiendad?
                    Ei õienda lihtsalt ei leia et ta oleks hea mängu teinud ja vsjo.
                    Ma ju eelmisel kevadel proovisin TVMK-sse saada, kuid kahjuks ma ei oska Läti, Leedu ega Vene keelt ja selle taha mu proffikarjäär ka jäi. Tõeline talent jäi eesti rahval nägemata.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas PraS

Algselt postitas #20

Mida sa õiendad?
                      Ei õienda lihtsalt ei leia et ta oleks hea mängu teinud ja vsjo.
                      Ma ju eelmisel kevadel proovisin TVMK-sse saada, kuid kahjuks ma ei oska Läti, Leedu ega Vene keelt ja selle taha mu proffikarjäär ka jäi. Tõeline talent jäi eesti rahval nägemata.

Mina seda korra sel aastal juba nägin ja õnneks päris pimedaks ei jäänud ja ma südamest loodan et ma seda sügisel enam nägema ei pea.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Eilne Fanera mäng kogu Eesti rahva ees oli masendav ja anti-jalgpallilik!!
                        Huvitav ,küll mis hulgihinnaga Fanera neid läti pihuvillemeid endale ostab?
                        Võibolla olen liiga negatiivselt häälestunud aga kui klubi ei suuda isegi loosiõnne ära kasutada ja kaotab juba teist korda Islandi klubile siis tuleks talle päitsed pähe panna ja välismaalaste hulka seadusega piirata. Miks EJL vaatab sellist tegevust rahulikult pealt? .
                        Kokku 7 lätlast ja leedulast on klubis!!!
                        Publikut oli eilsel mängul isegi üllatavalt palju aga kõik nad olid lihtsalt jalgpallihuvilised ,mitte aga Fanera fännid. Esimene poolaeg möödus haudvaikuses ja vaid 4-5 islandlast karjusid väravate puhul.
                        Igatahes tore Eesti klubijalgpalli tutvustus ETV-s.
                        Kas selklised mängud meelitavad sponsoreid jalgpalli juurde? Kas sellised mängud aitavad näiteks linna rahakotil avaneda ,et jalgpalliklubile toetust küsida?
                        Ühesõnaga ütleks ,et Fanera on praegu totaalne häbiplekk meie koduses jalgpallis ,kes sittus ETV vahendusel täis kogu meie kohaliku klubijalgpalli niigi kehva maine
                        FCF Forever

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Eile sai siis ära nähtud ajatu klassika \"Eesti klubi eurosarjas\".

Puhvetist kah - palava ilmaga päikese käes olnud sooja vett pole üldsegi lahe janu kustutamiseks kasutada
                          tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Eilne Fanera mäng kogu Eesti rahva ees oli masendav ja anti-jalgpallilik!!
                            Huvitav ,küll mis hulgihinnaga Fanera neid läti pihuvillemeid endale ostab?
                            Võibolla olen liiga negatiivselt häälestunud aga kui klubi ei suuda isegi loosiõnne ära kasutada ja kaotab juba teist korda Islandi klubile siis tuleks talle päitsed pähe panna ja välismaalaste hulka seadusega piirata. Miks EJL vaatab sellist tegevust rahulikult pealt? .
                            Kokku 7 lätlast ja leedulast on klubis!!!
                            Publikut oli eilsel mängul isegi üllatavalt palju aga kõik nad olid lihtsalt jalgpallihuvilised ,mitte aga Fanera fännid. Esimene poolaeg möödus haudvaikuses ja vaid 4-5 islandlast karjusid väravate puhul.
                            Igatahes tore Eesti klubijalgpalli tutvustus ETV-s.
                            Kas selklised mängud meelitavad sponsoreid jalgpalli juurde? Kas sellised mängud aitavad näiteks linna rahakotil avaneda ,et jalgpalliklubile toetust küsida?
                            Ühesõnaga ütleks ,et Fanera on praegu totaalne häbiplekk meie koduses jalgpallis ,kes sittus ETV vahendusel täis kogu meie kohaliku klubijalgpalli niigi kehva maine
                            Et siis TVMK on süüdi selles, et ETV mängu üle kandis, TVMK on süüdi selles, et AINULT 700 pealtvaatajat oli? TVMK on süüdi selles, et nad on orienteeritud Baltimaade mängijatele mitte Skandinaaviale?

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Kaks väravat tuli puhtalt sellest et ei viitsitud olukordi lõpuni mängida, esimese värav puhul vaatas Sarajev, et esimeses postis islandic lahendab ära olukorra, aga too suvatses hoopis pallist mööda uhada, kuid tagumine ründaja mängis ilusti situatsiooni lõpuni. Omaette teema on see, kuidas sai kastis rohkem ründajaid kui kaitseid olla.
                              Viimase värava puhul loobus teine DC tagasi jooksmast ja seiras muretult eemalt kuidas tema partner ära tüssati, kuigi kohe jalad perse alt välja võttes oleks peale vastase petet toda taklama jõudnud.
                              Zenjov oli Ok, äärepoolikuna pidigi ta tagasi töötama, nõudis ründetsoonis aktiivselt palli ja suutis selle enamasti omadele jätta, teenis paar nurgalööki + 1 hea through ball. Teise värava puhul teda niiväga ei süüdistaks, äärekaitse oleks pidand ikkagi silmanurgast jälgima, mis tema positsioonil toimub ja kuigi tema kaetav liikus ära keskele olid seal keskkaitsed teda üle võtmas.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Kacanovs on juba esimestest mängudest EML oma äärmiselt kaheldavat väärtust tõestanud. Mäng oli loid ja igav, tundub, et edu euromängus on tvmklastele teisejärguline.
                                Moment, milles Fanera islandlasi ületas - lühike sööt

Kommentaar

Working...
                                X