Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
häbiväärseim hetk oli minu meelest see, et pärast 90 minutit enamik rahvast minema jalutas...
See oli tõesti kummaline, et päris suur osa publikust normaalaja lõppedes lihtsalt ära läks... Kas tõesti tundus paljudele pealtvaatajatele tol hetkel, et mäng lõppeski viigiga? Aga üldiselt olin meeldivalt üllatunud, et finaali oli jälgima tulnud suhteliselt suurearvuline publik - erinevatel andmetel vist koguni 2000 inimest.
häbiväärseim hetk oli minu meelest see, et pärast 90 minutit enamik rahvast minema jalutas...
enamik???
paljud kes olid tulnud väikeste lastega ja mitte just kõige soojemalt riides läksid tõesti ära, statkal oli ikka jube külm.
Tänud jossile kes mu kõige hullemast külmetushaigusest päästis ja oma pusa mulle selga andis.
See oli tõesti kummaline, et päris suur osa publikust normaalaja lõppedes lihtsalt ära läks... Kas tõesti tundus paljudele pealtvaatajatele tol hetkel, et mäng lõppeski viigiga? Aga üldiselt olin meeldivalt üllatunud, et finaali oli jälgima tulnud suhteliselt suurearvuline publik - erinevatel andmetel vist koguni 2000 inimest.
Mis tõestab veelkord seda, et kui EJL vähegi viitsiks/tahaks Meistriliigas toimuvat meedias kajastada, siis poleks tegelikult probleem saada ka keskmisele MLi mängule 1000 nägu kokku!
See mismoodi mängude infi praegu jagatakse ( võrdluses kossu ja võrguga näiteks ) on viisakalt öeldes naeruväärne.
No jahh....nagu näha läks võit õigesse kohta.
Meenub eilsest mängust üks huvitav seik.Peale teist Flora väravat küsis Rootsi Kunn minult üleolevalt- Kuidas on 13???.Ma vastasin,et 15 minutit on veel lõpuni.Nagu näha oli mul õigus....erinevalt temast ei läinud ma peale mängu parastama....
Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata
No jahh....nagu näha läks võit õigesse kohta.
Meenub eilsest mängust üks huvitav seik.Peale teist Flora väravat küsis Rootsi Kunn minult üleolevalt- Kuidas on 13???.Ma vastasin,et 15 minutit on veel lõpuni.Nagu näha oli mul õigus....erinevalt temast ei läinud ma peale mängu parastama....
Õigesse kohta läks võit sinu arvates. Minu arvates muidugi mitte aga loodan ,et sa ikka nii õrnahingeline pole ,et väiksest tögamisest solvusid. Tead isegi ,et vastasmeeskonna fänne tuleb samuti õrritada.
Mäng oli võrdsete mäng ja võtja otsustas kahjuks loterii. Ja Eesti jalgpallile tuli see ainult kasuks ,et TVMK seekord Karika võitis.
Loodetavasti võtab minu lemmikklubi ülejäänu ehk siis Meistritiitli.
eelmises postituses mainitakse sõna vastasmeeskonna (TVMK) fänne. Mina isiklikult nägin kahte inimest, kes kandsid midagi, mis meenutab TVMK atribuutikat. Alustuseks hea seegi.
eelmises postituses mainitakse sõna vastasmeeskonna (TVMK) fänne. Mina isiklikult nägin kahte inimest, kes kandsid midagi, mis meenutab TVMK atribuutikat. Alustuseks hea seegi.
No neid oli seal ikka rohkem,enamus lihtsalt ei kandnud nende särki aga kisa järgi oli neid rohkemgi ,kui Flora fänne. Enamus muidugi tiblad aga nagu nagu sa näed on ka eestlased esindatud
:P :P
Üldiselt TVMK ongi selline meekond, kellel on 4 fänni - Tatjana, Valeri, Marusja ja Kolmteist.
Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.
Eile TVMK lausa purustas Maardu. Poksis oleks see tähendanud -võit ilmse ülekaaluga
teises raundis. Ingemar Teever näitas head vormi ja väravavaistu,Liivo oli hea. Maksim Smirnoff seevastu oli oma eelmise mängu hale vari nii,et ikkagi vara veel talle koondise kutst ulatada . Tehku enne Eestiski kaks kolm head mängu järjest.
Üldiselt ei olnud Maardul suurt midagi vastu panna. Alles lõpus ,kui mäng oli juba tehtud ,üritas Tshelnokoff paar korda ja needki jooksid karidele.
Igatahes oli hea mäng jamingit kummi venitamist ei olnud.
Maksim Smirnoff seevastu oli oma eelmise mängu hale vari nii,et ikkagi vara veel talle koondise kutst ulatada . Tehku enne Eestiski kaks kolm head mängu järjest.
Smirnov mängis tema jaoks harjumatul vasakul äärel, kus tavaliselt Paitsev ringi jookseb. Sellest siis ka tema kahvatu esitus. Paremal äärel on mees aga endiselt väga terav.
Lootust vähe ,Taani liiga on siiski meie jaoks liiga tugev.
Krt. miks küll jalgpallis on peaaegu kõikide riikide liigad nii tugevad ,et meil praktiliselt kunagi pole lootusi edasi saada.
Vastus on ühene ,jalgpall on lihtsalt niivõrd populaarne Euroopas ja maailmas ,et igal tasandil meeletu konkurents.
Kommentaar