Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Algselt postitas gianluca
Puhvetist kah - palava ilmaga päikese käes olnud sooja vett pole üldsegi lahe janu kustutamiseks kasutada
Off-topic, kuid suurepärasest filmist \"Watereboy\" on mul meeles, et janu kustutamiseks ei kasutata teps mitte külm vett, vaid just parajalt leiget.
Veelkord offtopic. Oluline pole see kas külm või leige, oluline on see, et oleks piisavalt soolasid, nagu värskas või borzomis. Minu meelest on nii.
Mängu kohta niipalju, et halval ajal näidati seda mängu. Hetkel on küllastatus jalgpallist ja pingelangus seoses MM-i lõppemisega. Ei kippnud kuigi tuliselt kasa elama. Silmanurgast siiski jälgisin ja 2:2 tulemuse saavutamisel, tekkis ka väike õnnetunne kuskil. Mis aga puutub sellese, et TVMK on läti-leedu second hand meeskond, siis eriti see mind ei morjenda, sest kõigile klubide käekäigule ja poliitikale ei suuda küll kaasa elada. Nagu Sarap mainis TVMK pole identiteeti. Kaob kusagile Levadia ja Flora vahele ära. Ei liha ega kala. Siin peaks TVMK veidi vaeva nägema. Üks-kaks hooaega oma poistega natuke kehvemat tulemust näidates, tekib fänne ja oma nägu rohkem kui suvalisi lätakaid meeskonda ostes, sellega tuleb nõustuda. Aga kokkuvõttes iga meeskonna oma asi kuidas poliitikat teeb. Meil jääb vaid sellega nõustuda või mitte nõustuda. Võibolla ametliku fännina julgeks rohkem sõna võtta ja kritiseerida.
On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Sellist poolepeerust mängu pole tükk aega näinud nagu TVMK eila pakkus. Loju tatsumine, sööt üldse ei käinud (jooksen palliga nii kaua kui vastane tuleb ette ja siis otsin alles, et kellele sööta). Nagu juba mainiti, tundus tõesti, et vennad tulid pohmakat väljahigistama. Ei mingit teravust. Polnud hingega mängu juures. Tõsiselt nõrk esitus.
Tavaliselt meeldib ikka Haavistut kritiseerida, et kui see kliff vastast näeb, siis paneb palliga oma puuri poole liduma, aga seekord võttis korra üks-ühele ette ja näe, sellest olukorrast tuligi hetk hiljem värav. Igaljuhul kõige mõttetuma kotka tiitli saab vast Gussev. Täielik 0. Need paar pealööki, mida etvspordi klipp näitab, oli ka kõik mida ta tegi. Läheduses istunud vene vanamehed viskasid ka ta kohta sellised märkuseid, et \'tüüp jookseb sama kiiresti kui longib\'. Kui ma ei eksi, siis ta tegelikult korra tegi kiirema sammu, see oli 16 kasti juures pärast pennalt, siis vist tuli korra mänguisu, aga noh, see isu kadus ka samakiiresti kui tuli.
Aga mis siin ikka kurta, 20 krooni värava kohta polnudki kõige hullem pakkumine.
Viimase värava puhul loobus teine DC tagasi jooksmast ja seiras muretult eemalt kuidas tema partner ära tüssati, kuigi kohe jalad perse alt välja võttes oleks peale vastase petet toda taklama jõudnud.
Jumala õige jutt.ETV-st on selgelt näha,et nii ei mängita isegi viiendas liigas.Kui kaaslane viimase kaitsjana üksi hätta jäi,oleks iga mängija täiskiirusel pidanud appi tõttama,mitte niimoodi pealt vahtima nagu pallipoiss.Seda enam,et viimased sekundid käimas.
selgelt oli näha, et mängijatel jäi puudu \"individuaalsest meisterlikkusest\", nagu Sarapil ikka kombeks öelda. aga mu meelest etv just seepärast mängu näitaski, et praegu kõik veel vutti lainel ja siis ka rohkem huvilisi telerist kaemas...
Tore küll Fanera saab siis veel kaks korda kogu Eesti rahva ees meie klubijalgpalli mainet tõsta. Koosnedes pooles osas läti ja leedu ahvidest saadakse seal raudselt kaks korralikku kolakat. Ja siis võib kindel olla ,et TV-saated läksid täkke ja koduse Meistriliiga vaatajaskond suureneb meeletult.
Aga ,et Balti liigat näidatakse on muidugi tore ,kahju vaid ,et Eestit esindab mingi parasha.
Tore küll Fanera saab siis veel kaks korda kogu Eesti rahva ees meie klubijalgpalli mainet tõsta. Koosnedes pooles osas läti ja leedu ahvidest saadakse seal raudselt kaks korralikku kolakat. Ja siis võib kindel olla ,et TV-saated läksid täkke ja koduse Meistriliiga vaatajaskond suureneb meeletult.
Aga ,et Balti liigat näidatakse on muidugi tore ,kahju vaid ,et Eestit esindab mingi parasha.
Ei tasuks unustada, et see parasha tuli eelmisel aastal Eesti meistriks. Millal Flora viimati tuli??? Jalgpall on nagu elu - käib tõusude ja mõõnadega. Kuigi jah meeskond on neil tunduvalt nõrgem kui möödunud aastal, aga reeglid on reeglid. Esindab mullune meister meeskond.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Tore küll Fanera saab siis veel kaks korda kogu Eesti rahva ees meie klubijalgpalli mainet tõsta. Koosnedes pooles osas läti ja leedu ahvidest saadakse seal raudselt kaks korralikku kolakat.
Ega Flora meeskonnas paremad ahvid ole...võta üht ja viska teist...
Aga ,et Balti liigat näidatakse on muidugi tore ,kahju vaid ,et Eestit esindab mingi
parasha.
Sellepeale tuleks ainult tänada, et eelmine aasta flora kodumängu esbjergi vastu ei näidatud
Kunn, ma arvan et sa ei tahtnud, aga su jutust kumab läbi ehk liignegi rassismi ilmega teiste rahvuste poole suunatud vaenulikkus.
Gamer! Said absoluutselt valesti aru. Mulle lihtsalt ei meeldi üldsegi see ,kuidas Fanera aastast aastasse omale meeskonda koostab ja mul väga kahju ,et selline klubi esindab meie jalgpalli Balti liigas.
Eelmise aasta Fanera oli vaat ,et nende kõigi aegade normaalsem aga see aasta on ikka lausa vastik vaadata.
Gamer! Said absoluutselt valesti aru. Mulle lihtsalt ei meeldi üldsegi see ,kuidas Fanera aastast aastasse omale meeskonda koostab ja mul väga kahju ,et selline klubi esindab meie jalgpalli Balti liigas.
Eelmise aasta Fanera oli vaat ,et nende kõigi aegade normaalsem aga see aasta on ikka lausa vastik vaadata.
Nuh tänu eelmise aasta normaalsemale koosseisule nad see aasta seal ongi. Rahu ja ainult rahu, järgmine aasta esindavad Eestit siis Levadia pärdikud vast juba.
Kommentaar