Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti klubid Eurosarjades
Collapse
X
-
Viiendast eurokohast oleme valgusaastate kaugusel. Sellel aastal ei olnud 5 eurokohta isegi Küprosel, veitsil, Horvaatial... Selleks on vaja olla 15 Euroopa tugevaima liiga hulgas.
-
Okei, saad edasi. Vastu tuleb veebruaris mingisugune Cluj või Rapid. Saad tala, mis edasi? Praegu on vaja tugevatega mängida.Algselt postitas soc Vaata postitust
Ja just sel põhjusel loodan tänasel loosimisel, et tuleksid võimalikult nõrgad vastased. See tiim suudab hea õnne korral alagruppist edasi minna. Ja lihtne loogika ütleb, kui gruppist edasi pääseks, siis küll juba play-offis saab ka nende nimekamate vastastega mängida.
Loota nimekaid vastaseid, et tuua staadionile paar tuhat suvalist pealtvaatajat, kes 5 minutit enne mängu lõppu hakkavad koju minema, rääkimata sellest, et nad jääks mõneks minutiks pärast mängu statale, et meeskonnale plaksutada, on mu meelest rumal. Tuleb gruppist edasi minna ja juba seal ka mõne tugevamaga kohtuda.
Ma pakun, et see on väga teoreetiline.Algselt postitas soc Vaata postitust
Siit ka järgmine küsimus teadjatele. Puht teoreetiliselt, kas on võimalik ka viiendat eurokarika kohta saada? Kui jah, siis mis tulemust peaks Flora tegema, et see nii läheks?
Leave a comment:
-
Suurepärane tulemus Flora poolt. Eesti klubijalgpall on igati pildid ja mis kõige tähtsam – neljas eurosarjade koht on tagas. Tuleb kuum sügis!
Samas tajun, et kuskil sisimas tekkib mingi seletamatu soov natuke nuriseda. See on vist Eestis sündinutel veres.
Kuidagi jääb kripeldama asjaolu, et mõneti on see konverentside liiga loodutki selleks, et sinna ka nõrgemad tiimid kergemini pääseksid. Ning see teadmine lahjendas neid vägevaid emotsioone, mis eilse tulemusega tulid.
Ja mitte selles vaates, et Flora justkui nõrk oleks ja see edasipääs on mõneti uue süsteemi poolt kingitud, vaid vastupidi. Asi ongi selles, et viimaste aastate Flora ei ole sugugi nõrk tiim Euroopa mõistes. Selle tiimiga olid reaalsed võimalused pääseda Euroopa Liigasse. Ja vot see teadmine jääb painama. Pärast Legia mängu oli mul tugev usk, et Floral on Euroopa Liigasse asja:
esiteks juba see õnnetu kaotus Legiale tundus ebaõiglane, aga teiseks mäng Omoniaga näitas ju selgelt, et Floral on taset, et eile Eurooa Liigasse edasipääsu nimel heidelda. Arvestades, et Antwerp näitas Omoniaga sarnast taset, polnudki see usk nii väga põhjendamatu.
Aga oleksid ja poleksid ei loe ning kokkuvõttes tuleb rõõmu tunda, et Flora saab end näidata ning Floras on seda sisu, mida pole häbi näidata.
Ja just sel põhjusel loodan tänasel loosimisel, et tuleksid võimalikult nõrgad vastased. See tiim suudab hea õnne korral alagruppist edasi minna. Ja lihtne loogika ütleb, kui gruppist edasi pääseks, siis küll juba play-offis saab ka nende nimekamate vastastega mängida.
Loota nimekaid vastaseid, et tuua staadionile paar tuhat suvalist pealtvaatajat, kes 5 minutit enne mängu lõppu hakkavad koju minema, rääkimata sellest, et nad jääks mõneks minutiks pärast mängu statale, et meeskonnale plaksutada, on mu meelest rumal. Tuleb gruppist edasi minna ja juba seal ka mõne tugevamaga kohtuda.
Siit ka järgmine küsimus teadjatele. Puht teoreetiliselt, kas on võimalik ka viiendat eurokarika kohta saada? Kui jah, siis mis tulemust peaks Flora tegema, et see nii läheks?
Ja veel: pole ammu nii vägevat emotsiooni sees olnud, seoses eelseisvate rahvuskoondise mängudega. Tekkis isegi selline tunne, et Wales on küll võidetav. Usun, et sellise hea emotsiooni pealt on ka mängijatel enesekindlust. Ning esmakordselt ma ei nuriseks, kui näeks, et koosseisus domineerivad Flora mängijad.
Leave a comment:
-
Eesti on UEFA jaoks külmariik ehk pigem välistatakse.Algselt postitas Drogba Vaata postitustKas Florale võidakse panna ka alagrupi viimase vooru kodumäng, ehk et näeks detsembri alguses/keskel veel Eestis Euroopa klubivutti või see välistatakse juba eos ?
Leave a comment:
-
Kas Florale võidakse panna ka alagrupi viimase vooru kodumäng, ehk et näeks detsembri alguses/keskel veel Eestis Euroopa klubivutti või see välistatakse juba eos ?
Leave a comment:
-
That aged well.Algselt postitas rallikas Vaata postitustMa ei saa enam jalgpallist aru. TNS lükkab igale Kesk-Euroopa satsile 4 korda perse vahele. Kosovo meister võidab eelmine hooaeg totaalselt koduliigat domineerinud Bodö Glimti. Riga FC imeb satsi käest kellele Flora kotid sappa lükkas, teine Riia pask see-eest teeb Belgas Gent-iga 2:2 viigi. Vilniuse Zalgiris viigistab Muraga 0:0. Levadal viimasel sekundil suu kinni pannud Dundalk tegi võõrsil viigi Vitesse-ga, juhtisid 2:1 muuseas.
Enivei, long story short.
2023 oleme kolme klubiga Euroopas.
Leave a comment:
-
Keegi tark teab neid riikide koefitsendipunkte jagada? Kuidas pärast tänast paistab?
Leave a comment:
-
Täna on eriti raju ärevus ja värin sees. Ei oska kuidagi olla. Õnneks tööl omajagu tegevust olnud.
Leave a comment:
-
See kell mis ma postitasin oligi minu jaoks hommiku algus, ma praegu suht EST ajatsoonist sõltuvas rütmis - Ikka Flora mängu ootuses.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMis hommikul oli?
Leave a comment:
-
Mis hommikul oli?Algselt postitas JuriM Vaata postitustTänane päev on juba hommikust peale natukene erilisem.
Leave a comment:
-
Tulemus tuleb viie hooaja peale. Nemad on igal hooajal omad võidud ära võtnud ja tulebki kokku arvestatav koefitsient. Samas Eestil on sees hooajad, kus ei saadud sisuliselt midagi 2017-2020.Algselt postitas delarenta Vaata postitustEi mõista kuidas Läti ja Leedu on 30-date kohtade alguses. Eesti ja 30-da koha vahele jääb oma jagu kaheldava kvaliteediga riike. Uskumatu, et me üldse sellises olukorras oleme.
Lihtsustatult kui Leedu on teeninud iga hooaeg 2 punkti (kokku viie aastaga 10) siis Eestil on rida null-komasid ja kaks viimast aastat mingid tulemused kokku 5,375.
Leave a comment:
-
Ei mõista kuidas Läti ja Leedu on 30-date kohtade alguses. Eesti ja 30-da koha vahele jääb oma jagu kaheldava kvaliteediga riike. Uskumatu, et me üldse sellises olukorras oleme.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: