Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti klubid Eurosarjades

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jaan95
    replied
    Võrrelge rahvaarvu. Eesti 1,3 ja Hollandis 17,3 miljonit. Valik on hoopis avaram.

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Siin paar venda lihtsalt ilmselgelt trollivad ja paar venda kes sellest aru ei saa üritavad neile selgeks teha, et ei, Hollandi liiga on ikkagi parem kui Eesti liiga

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Vahva otsida töestust, miks Eesti klubid ikka sitad ja keegi siit edasi ei saa. Mina hakkan alles siis kahtlema, kui vastasteks tuleb Real Madrid vöi Barcelona
    Siin üritatakse tõestada, et Hollandi liiga ja klubid on kaerad.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Vahva otsida töestust, miks Eesti klubid ikka sitad ja keegi siit edasi ei saa. Mina hakkan alles siis kahtlema, kui vastasteks tuleb Real Madrid vöi Barcelona

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Keegi ei väidagi, et me klubid näiteks Hollandi klubisid võita ei suudaks. Kõike võib juhtuda hea õnne ja hea(de) päeva(de) korral, aga see ei tähenda, et me jalgpall kuidagi nendega võrreldav oleks. Hollandis on võimalused ja jalgpalli kultuurikiht lihtsalt hoopis teisel tasemel.
    Ah mida iganes. Eesti on suurem riik kui Holland (pindalalt). Isegi koondised on võrdsed (2-2 viik anyone?).

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas enrito Vaata postitust
    Aga miks? Jalgpall on ju endiselt ümmargune.
    Keegi ei väidagi, et me klubid näiteks Hollandi klubisid võita ei suudaks. Kõike võib juhtuda hea õnne ja hea(de) päeva(de) korral, aga see ei tähenda, et me jalgpall kuidagi nendega võrreldav oleks. Hollandis on võimalused ja jalgpalli kultuurikiht lihtsalt hoopis teisel tasemel.

Leave a comment:

• enrito
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Üleüldse on kummaline võtta mingi 15 aasta tagune mäng ja väita selle pinnalt, et näete, nad polegi meist eriti paremad, kui siis vaid grammi võrra. Sellised asjad pole ühegi nurga alt võrreldavad.
    Aga miks? Jalgpall on ju endiselt ümmargune.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Esiteks, aasta 2006 ei maksa aastal 2021 enam midagi.

Teiseks, mäletan hästi neid mänge ja tahtes mitte Levadia saavutust kuidagi alahinnata, siis neil oli ikka toona ropult õnne. Mõlemas mängus domineeris Twente ikka totaalselt. Võõrsil oligi Levadial vist ainult üks löök raamidesse ja see ka sisse läks. Kodus oli vist mõni rohkem, aga Twente surve oli meeletu ja Levadia postid-latid kolisesid või tassis Kotenko.

Üleüldse on kummaline võtta mingi 15 aasta tagune mäng ja väita selle pinnalt, et näete, nad polegi meist eriti paremad, kui siis vaid grammi võrra. Sellised asjad pole ühegi nurga alt võrreldavad.

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Te vist liiga noored, aga meenutame aega, kui meie liiga oli poolamatöörlik, ehk 3-4 profiklubi:

Leave a comment:

• godzilla
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    Vitesse, Eredivisie 4. meeskond vs Levadia
    Levale on see hommikusöögiks

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Vitesse, Eredivisie 4. meeskond vs Levadia

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Vask Vaata postitust
    Arvestades Levadia mänge Gibraltari pundi vastu, siis ma peaksin ka Vitesset kergeks favoriidiks, kui iirlased suudetakse ületada. Eesti klubid pole kunagi suutnud Iirimaa klubisid ületada, hollandi omadega on vastupidi - neil pole Eesti klubide vastu üle viigi õnnestunud kätte saada nagu Twente ja Levadia vahelisest mängust mäletame.
    Ma mõtlen, et Vitesse vs Levadia/Dundalk ja mis iganes võrdlused ei kannata tegelikult kriitikat. Seal on ikkagi vahe selgelt rohkem kui ,,grammike''.

Räägime parem selles keeles, kuidas kõik jalkahuvilised arusaavad ühiselt.

Vitesse võtab laenule ja kasvatab mängijaid Chelsea akadeemiast ning sealt on välja kasvanud ala Mason Mountid jne. Chesea omakorda on maailma tugevaim klubi, kes hoiab CL tiitlit peakohal ja millel Vitessel on oma roll. Sa ei saa siin samale pulgale laduda meeskonda, kus on igas liinis Chelseast pärit winning mentalityga wonderkide mingite Dundalkidega.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas Vask Vaata postitust
    Arvestades Levadia mänge Gibraltari pundi vastu, siis ma peaksin ka Vitesset kergeks favoriidiks, kui iirlased suudetakse ületada. Eesti klubid pole kunagi suutnud Iirimaa klubisid ületada, hollandi omadega on vastupidi - neil pole Eesti klubide vastu üle viigi õnnestunud kätte saada nagu Twente ja Levadia vahelisest mängust mäletame.
    Ma olen ammu tahtnud küsida, aga sa regulaarselt trollid Eesti alafoorumis, eks?

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Gramm tugevam?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Reina Vaata postitust
    Pole seegi kindel ju veel. Levadiast kahju, kui eneseületus tuleb Dundalki vastu siis omakorda gramm tugevam on Vitesse
    Gramm tugevam?

Leave a comment:

Working...
X