Algselt postitas lorenzo
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti klubid Eurosarjades
Collapse
X
-
Mõtlen , kas mujal maailams ka nii on, et kui on euromängud siis oleme/olen kõik ühe klubi fännid. Olgu selleks siis Levadia, Kalju , Flora või Trans. Tõsi , Narva jätab natukene külmaks. Koduliigas aga on suhteliselt vastumeelsed nii Levadia kui ka Kalju. Kas Ingilsmaal ka Manu fännid elavad Liverpoolile kaasa nii nagu oleks koondis väljakul jne jne . Või on see väikeste riikide eripära?
Kommentaar
-
Algselt postitas andre26 Vaata postitustMõtlen , kas mujal maailams ka nii on, et kui on euromängud siis oleme/olen kõik ühe klubi fännid. Olgu selleks siis Levadia, Kalju , Flora või Trans. Tõsi , Narva jätab natukene külmaks. Koduliigas aga on suhteliselt vastumeelsed nii Levadia kui ka Kalju. Kas Ingilsmaal ka Manu fännid elavad Liverpoolile kaasa nii nagu oleks koondis väljakul jne jne . Või on see väikeste riikide eripära?
Kommentaar
-
Algselt postitas andre26 Vaata postitustMõtlen , kas mujal maailams ka nii on, et kui on euromängud siis oleme/olen kõik ühe klubi fännid. Olgu selleks siis Levadia, Kalju , Flora või Trans. Tõsi , Narva jätab natukene külmaks. Koduliigas aga on suhteliselt vastumeelsed nii Levadia kui ka Kalju. Kas Ingilsmaal ka Manu fännid elavad Liverpoolile kaasa nii nagu oleks koondis väljakul jne jne . Või on see väikeste riikide eripära?
Kommentaar
-
Algselt postitas andre26 Vaata postitustMõtlen , kas mujal maailams ka nii on, et kui on euromängud siis oleme/olen kõik ühe klubi fännid. Olgu selleks siis Levadia, Kalju , Flora või Trans. Tõsi , Narva jätab natukene külmaks. Koduliigas aga on suhteliselt vastumeelsed nii Levadia kui ka Kalju. Kas Ingilsmaal ka Manu fännid elavad Liverpoolile kaasa nii nagu oleks koondis väljakul jne jne . Või on see väikeste riikide eripära?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustKui ma wikist õigesti välja lugesin, siis alternatiivid olid Zagreb, APOEL, Maribor ja Crevna zvezda. Arvan, et võimalused oleksid kõigi nende vastu olnud maksimaalselt ca 5% kandis.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas cyrusvk Vaata postitustKevadel sai käidud Põhja-Hispaanias, Gijonis. Pubides elati kaasa Barcelona Meistrite Liiga mängudele. Gijon ise mängib muidugi aste madalamal võrreldes Barcelonaga, seega viimane otsene rivaal pole. Aga tundub siiski, et kui ikkagi mingi klubi kaugele jõuab, siis seda toetatakse ka rahvuslikul tasandil.
Kommentaar
-
Ma tahaks nii huvipärast juba teada, palju näiteks Kalju kodumäng Celticuga piletiraha küsitakse. Teen omapoolse pakkumise, 15 -20 rutsi. Otsustagu siis igaüks ise, mida ta õigemaks peab.
edit - luban, et ei vaadanud enne piletilevisse!
Piletite hinnad eelmüügis:
19.07 - 22.07 15 €
23.07 - 26.07 20 €
27.07 - 30.07 25 €
Flora -
Pilet eelmüügist:
Tavapilet 5.-
Sooduspilet 3.-
Eelkooliealine: tasuta
Kommentaar
-
Flora mängu hinnad.
Pilet eelmüügist:
Tavapilet 5.-
Sooduspilet 3.-
Sooduspilet kehtib õpilastele, üliõpilastele, pensionäridele.
Eelkooliealine: tasuta
Pilet mängupäeval:
Tavapilet 10.-
Sooduspilet 5.-
Sooduspilet kehtib õpilastele, üliõpilastele, pensionäridele.
Eelkooliealine: tasuta*Vaikne.....
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustNüüd saab 35 euri piletihinnaks panna.
Piletite müük kultuuriüritustele. Teater, kunst, sport, festival, film, kogupere, klubi, tuur, muusikal, ooper, kinkekaart. Internetipood. Müügipunktid. Piletilevi, kingitus, jõulukink
Piletite hinnad kohapeal:
Täispilet 35€
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar