Algselt postitas Kasper
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti klubid Eurosarjades
Collapse
X
-
Kui telekal on Play pood siis võib sealt proovida mõne konkureeriva brauseri alla laadida. Ehk on nendega parem. Sisseehitatud kipuvad väga juustud olema.
-
Rumal küsimus, aga ega sellel tänasel mängul miskit geoblokki ei ole? Olen väljamaa miis.Algselt postitas Kasper Vaata postitustChromecastiga jep. Aga täna on ERR-i sugemetega pleier ehk peaksid igal juhul ka Soccerneti kaudu selle käima saama.
Leave a comment:
-
Chromecastiga jep. Aga täna on ERR-i sugemetega pleier ehk peaksid igal juhul ka Soccerneti kaudu selle käima saama.Algselt postitas Myrgel Vaata postitustJep, browseriga ja LG telekas. Läbi telefoni pole teinud. Kuidas sa Kasper seda teed? Chromecastiga?
Leave a comment:
-
Jep, browseriga ja LG telekas. Läbi telefoni pole teinud. Kuidas sa Kasper seda teed? Chromecastiga?Algselt postitas QRkood Vaata postitustMa ei tea kas Myrgel sama mõtleb aga mul endal ei toimi Samsungi nutiteleris, kui teleka enda browseris avada soccerneti leht ja sealt ülekanne käima panna. Ei tule errorit ega midagi, must pilt. Kui õigesti mäletan siis eelmine aasta sai veel nii Premium liigat vaadata.
Leave a comment:
-
Ma ei tea kas Myrgel sama mõtleb aga mul endal ei toimi Samsungi nutiteleris, kui teleka enda browseris avada soccerneti leht ja sealt ülekanne käima panna. Ei tule errorit ega midagi, must pilt. Kui õigesti mäletan siis eelmine aasta sai veel nii Premium liigat vaadata.Algselt postitas Kasper Vaata postitustMul endal ka castimine toimib nagu valatult. Aga täna on teine pleier niikuinii.
Leave a comment:
-
Mul endal ka castimine toimib nagu valatult. Aga täna on teine pleier niikuinii.
Leave a comment:
-
Nutiseadmest nutitelekasse castimine peaks toimima.Algselt postitas Myrgel Vaata postitustNutitelerid (või noh, vähemalt osad) ei mängi neid Mindi ülekandeid.
Leave a comment:
-
Nutitelerid (või noh, vähemalt osad) ei mängi neid Mindi ülekandeid. ERR oma peaks telekaga võimalik vaadata olema. Heameelega muidu vaataks.Algselt postitas Kasper Vaata postitustVaadake parem Soccernetist! Hea tuttav koht.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustERR spordiportaal?
vist jah
Saksamaal toimuvale teisele kohtumisele saab kaasa elada ERR-i spordiportaali vahendusel alates kella 21.25-st
Leave a comment:
-
-
5€ eest mäng alekokil ja nüüd ülekanne saksamaalt ETV'st. Flora on boostinud inflatsiooni täiega. Suured tänud!
Leave a comment:
-
Homsest mängust tehakse Eintracht TVs ülekanne. Kas see maksab ka midagi?
Leave a comment:
-
Jumala eest, et Kalju Luksemburgi klubi vastu edasi ei pääseks.
Meistriliiga kalender lendaks ikka põhjalikult puusse.
Niigi on sept ja okt. koondisemängude vaheline periood mänguvoore ja edasilükatud mänge täis pitkitud.
Kalju edasipääsemine tähendaks kahe ülitähtsa mängu Kalju vs Flora ja Kalju vs Levadia edasilükkamist.....kuhu, novembrisse?
Jõudu mängijatele ja fännidele see tihe laksimine üle elada.
36 vooru ei mahu mitte kuidagi mõistlikult Eesti kevad-sügis hooaega.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: