Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti klubid Eurosarjades

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Suvaline Jope
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Chromecastiga jep. Aga täna on ERR-i sugemetega pleier ehk peaksid igal juhul ka Soccerneti kaudu selle käima saama.
    Kui telekal on Play pood siis võib sealt proovida mõne konkureeriva brauseri alla laadida. Ehk on nendega parem. Sisseehitatud kipuvad väga juustud olema.

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Chromecastiga jep. Aga täna on ERR-i sugemetega pleier ehk peaksid igal juhul ka Soccerneti kaudu selle käima saama.
    Rumal küsimus, aga ega sellel tänasel mängul miskit geoblokki ei ole? Olen väljamaa miis.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
    Jep, browseriga ja LG telekas. Läbi telefoni pole teinud. Kuidas sa Kasper seda teed? Chromecastiga?

Leave a comment:

• Myrgel
    replied
    Algselt postitas QRkood Vaata postitust
    Ma ei tea kas Myrgel sama mõtleb aga mul endal ei toimi Samsungi nutiteleris, kui teleka enda browseris avada soccerneti leht ja sealt ülekanne käima panna. Ei tule errorit ega midagi, must pilt. Kui õigesti mäletan siis eelmine aasta sai veel nii Premium liigat vaadata.
    Jep, browseriga ja LG telekas. Läbi telefoni pole teinud. Kuidas sa Kasper seda teed? Chromecastiga?

Leave a comment:

• QRkood
    replied
    Mul endal ka castimine toimib nagu valatult. Aga täna on teine pleier niikuinii.
    Ma ei tea kas Myrgel sama mõtleb aga mul endal ei toimi Samsungi nutiteleris, kui teleka enda browseris avada soccerneti leht ja sealt ülekanne käima panna. Ei tule errorit ega midagi, must pilt. Kui õigesti mäletan siis eelmine aasta sai veel nii Premium liigat vaadata.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Mul endal ka castimine toimib nagu valatult. Aga täna on teine pleier niikuinii.

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
    Nutitelerid (või noh, vähemalt osad) ei mängi neid Mindi ülekandeid.
    Nutiseadmest nutitelekasse castimine peaks toimima.

Leave a comment:

• Myrgel
    replied
    Vaadake parem Soccernetist! Hea tuttav koht.
    Nutitelerid (või noh, vähemalt osad) ei mängi neid Mindi ülekandeid. ERR oma peaks telekaga võimalik vaadata olema. Heameelega muidu vaataks.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Vaadake parem Soccernetist! Hea tuttav koht.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    ERR spordiportaal?

vist jah

Saksamaal toimuvale teisele kohtumisele saab kaasa elada ERR-i spordiportaali vahendusel alates kella 21.25-st

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Nuglu Vaata postitust
    ETV näitab mängu
    ERR spordiportaal?

Leave a comment:

• purgeenius
    replied
    5€ eest mäng alekokil ja nüüd ülekanne saksamaalt ETV'st. Flora on boostinud inflatsiooni täiega. Suured tänud!

Leave a comment:

• Nuglu
    replied
    ETV näitab mängu

Leave a comment:

• purgeenius
    replied
    Homsest mängust tehakse Eintracht TVs ülekanne. Kas see maksab ka midagi?

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Jumala eest, et Kalju Luksemburgi klubi vastu edasi ei pääseks.
    Meistriliiga kalender lendaks ikka põhjalikult puusse.
    Niigi on sept ja okt. koondisemängude vaheline periood mänguvoore ja edasilükatud mänge täis pitkitud.
    Kalju edasipääsemine tähendaks kahe ülitähtsa mängu Kalju vs Flora ja Kalju vs Levadia edasilükkamist.....kuhu, novembrisse?

Jõudu mängijatele ja fännidele see tihe laksimine üle elada.
    36 vooru ei mahu mitte kuidagi mõistlikult Eesti kevad-sügis hooaega.

Leave a comment:

Working...
X