Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti klubid Eurosarjades

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Vask
    replied
    10 eurot rankfurti eest küsida poleks palju. Isegi kümnekas võib üle 5000 pealtvaataja tuua. Praeguste hindadega toob Flora ilmselt täismaja kohale.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Celticus maksab täiskasvanule alates 25 kuni 35

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
    ega keegi sunni ju staadionile minema..
    Aga muidugi on ootamatu, et Flora kontor saksa klubi turuväärtust briti omadega võrreldes nii alla hindab ja pileteid sisuliselt premium liiga hindadega müüb

(see annab muidugi kohalikele võimaluse turistidele mitmekordse vaheltkasuga edasimüügiks)
    Pigem tegeleb uks klubi moistusega ja arvestab turuhinnaga, teine tegeleb liigkasu votmisega.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas MALAGA Vaata postitust
    Ei tea mille alusel see faking Kalju ennast Florast 3 kuni 5 korda kallimaks peab ? Ma lähen küll vaatama ,aga mine vittu ausalt Tehva & co .Karma tabab teid juba Glasgow's .

ega keegi sunni ju staadionile minema..
    Aga muidugi on ootamatu, et Flora kontor saksa klubi turuväärtust briti omadega võrreldes nii alla hindab ja pileteid sisuliselt premium liiga hindadega müüb

(see annab muidugi kohalikele võimaluse turistidele mitmekordse vaheltkasuga edasimüügiks)

Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    arvestab turuhinnaga
    5€ on, nagu öeldud, Eesti meistriliiga turuhind. Kalju vs Tulevik ei ole sama, mis Kalju-Celtic

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Ei tea mille alusel see faking Kalju ennast Florast 3 kuni 5 korda kallimaks peab ? Ja kallimaks ka koondisest !? Ma lähen küll vaatama ,aga mine vittu ausalt Tehva & co .Karma tabab teid juba Glasgow's .

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Nüüd saab 35 euri piletihinnaks panna.
    Ma ju ütlesin.

Piletite hinnad kohapeal:
    Täispilet 35€

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Esimeses ringis oli Kaljul 1600 pealtvaatajat ja Floral 1200 niiet hinnapoliitika töötab hästi.

Leave a comment:

• Hunt
    replied
    Flora mängu hinnad.
    Pilet eelmüügist:

Tavapilet 5.-

Sooduspilet 3.-

Sooduspilet kehtib õpilastele, üliõpilastele, pensionäridele.

Eelkooliealine: tasuta

Pilet mängupäeval:

Tavapilet 10.-

Sooduspilet 5.-

Sooduspilet kehtib õpilastele, üliõpilastele, pensionäridele.

Eelkooliealine: tasuta*

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Ma tahaks nii huvipärast juba teada, palju näiteks Kalju kodumäng Celticuga piletiraha küsitakse. Teen omapoolse pakkumise, 15 -20 rutsi. Otsustagu siis igaüks ise, mida ta õigemaks peab.

edit - luban, et ei vaadanud enne piletilevisse!

Piletite hinnad eelmüügis:
    19.07 - 22.07 15 €
    23.07 - 26.07 20 €
    27.07 - 30.07 25 €

Flora -

Pilet eelmüügist:

Tavapilet 5.-
    Sooduspilet 3.-

Eelkooliealine: tasuta

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas cyrusvk Vaata postitust
    Kevadel sai käidud Põhja-Hispaanias, Gijonis. Pubides elati kaasa Barcelona Meistrite Liiga mängudele. Gijon ise mängib muidugi aste madalamal võrreldes Barcelonaga, seega viimane otsene rivaal pole. Aga tundub siiski, et kui ikkagi mingi klubi kaugele jõuab, siis seda toetatakse ka rahvuslikul tasandil.
    Käisin kunagi Motherwellis. Seal elati kaasa Glasgow Rangersile, Motherwellist oli suhtkoht poogen.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas Meintz Vaata postitust
    Kui ma wikist õigesti välja lugesin, siis alternatiivid olid Zagreb, APOEL, Maribor ja Crevna zvezda. Arvan, et võimalused oleksid kõigi nende vastu olnud maksimaalselt ca 5% kandis.
    no siis küll jah oli ehk pigem hea loos

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas andre26 Vaata postitust
    Mõtlen , kas mujal maailams ka nii on, et kui on euromängud siis oleme/olen kõik ühe klubi fännid. Olgu selleks siis Levadia, Kalju , Flora või Trans. Tõsi , Narva jätab natukene külmaks. Koduliigas aga on suhteliselt vastumeelsed nii Levadia kui ka Kalju. Kas Ingilsmaal ka Manu fännid elavad Liverpoolile kaasa nii nagu oleks koondis väljakul jne jne . Või on see väikeste riikide eripära?
    pigem pakuks et väikeriigi teema. suurriikides tavaliselt toetatakse enda klubi ja siis ühte suuremat. ja suurklubi fänn oma konkurendile ikka pöialt nii naljalt ei hoia, pigem võib lihtsalt olla selline erapoolik huvi mängu vastu. Nii on nii Portugalis, kui ka Hispaanias ja Brasiilias

Leave a comment:

• cyrusvk
    replied
    Mõtlen , kas mujal maailams ka nii on, et kui on euromängud siis oleme/olen kõik ühe klubi fännid. Olgu selleks siis Levadia, Kalju , Flora või Trans. Tõsi , Narva jätab natukene külmaks. Koduliigas aga on suhteliselt vastumeelsed nii Levadia kui ka Kalju. Kas Ingilsmaal ka Manu fännid elavad Liverpoolile kaasa nii nagu oleks koondis väljakul jne jne . Või on see väikeste riikide eripära?
    Kevadel sai käidud Põhja-Hispaanias, Gijonis. Pubides elati kaasa Barcelona Meistrite Liiga mängudele. Gijon ise mängib muidugi aste madalamal võrreldes Barcelonaga, seega viimane otsene rivaal pole. Aga tundub siiski, et kui ikkagi mingi klubi kaugele jõuab, siis seda toetatakse ka rahvuslikul tasandil.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Venemaal on tugev patriotism ning 90% toetab eurosarjas kõiki Vene klubisid.

Leave a comment:

• andre26
    replied
    Last edited by andre26; 19.07.19, 18:31. Põhjus: ...

Leave a comment:

Working...
X