Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti klubid Eurosarjades

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas godzilla Vaata postitust
    Siiamaani ajab vihale kuidas Levadia suutis super võimaluse alagruppi ära käkkida... Enam paremat loosi ja paare ei oleks tegelt saanud
    Pole aastaid Eesti jalkat staadionil vaatamas käinud. Sel suvel võtsin end kokku ja käisin Levadia ja Kalju seikluseid lähemalt uurimas. Kalju langemine oli valus pettumus ja andis mitu päeva tunda. Levadia langemist oli täiesti piinlik vaadata. Ma ei mäleta et mul oleks ükskõik mis muud jalkamängu või isegi muud spordiala vaadates tribüünil nii piinlik olnud. Pole lihtsalt sõnu

Kommentaar

Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust

Pole aastaid Eesti jalkat staadionil vaatamas käinud. Sel suvel võtsin end kokku ja käisin Levadia ja Kalju seikluseid lähemalt uurimas. Kalju langemine oli valus pettumus ja andis mitu päeva tunda. Levadia langemist oli täiesti piinlik vaadata. Ma ei mäleta et mul oleks ükskõik mis muud jalkamängu või isegi muud spordiala vaadates tribüünil nii piinlik olnud. Pole lihtsalt sõnu
      Ma kahjuks staadionile ei jõudnud, aga nägin seda mängu suht täismahus ja mul tuli flashbäck sellest mängust..

Manchester Unitedi pooldajatel kõigil on see meeles ja PTSD ilmselt sellest ajast. See Levadia mäng oli sama kohutav.

Kommentaar

Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust

Sa valisid ka mängud. See umbes sama nagu omal ajal näitas etv Kanepi turniiri viimaseid mänge turniiril. Soovitan ikka muid mänge ka vaadata ja koduliigat ka.
        BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
        X