Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Siiamaani ajab vihale kuidas Levadia suutis super võimaluse alagruppi ära käkkida... Enam paremat loosi ja paare ei oleks tegelt saanud
Pole aastaid Eesti jalkat staadionil vaatamas käinud. Sel suvel võtsin end kokku ja käisin Levadia ja Kalju seikluseid lähemalt uurimas. Kalju langemine oli valus pettumus ja andis mitu päeva tunda. Levadia langemist oli täiesti piinlik vaadata. Ma ei mäleta et mul oleks ükskõik mis muud jalkamängu või isegi muud spordiala vaadates tribüünil nii piinlik olnud. Pole lihtsalt sõnu
Pole aastaid Eesti jalkat staadionil vaatamas käinud. Sel suvel võtsin end kokku ja käisin Levadia ja Kalju seikluseid lähemalt uurimas. Kalju langemine oli valus pettumus ja andis mitu päeva tunda. Levadia langemist oli täiesti piinlik vaadata. Ma ei mäleta et mul oleks ükskõik mis muud jalkamängu või isegi muud spordiala vaadates tribüünil nii piinlik olnud. Pole lihtsalt sõnu
Ma kahjuks staadionile ei jõudnud, aga nägin seda mängu suht täismahus ja mul tuli flashbäck sellest mängust..
Manchester Unitedi pooldajatel kõigil on see meeles ja PTSD ilmselt sellest ajast. See Levadia mäng oli sama kohutav.
Sa valisid ka mängud. See umbes sama nagu omal ajal näitas etv Kanepi turniiri viimaseid mänge turniiril. Soovitan ikka muid mänge ka vaadata ja koduliigat ka.
Kommentaar