Austerlane lõi täna siis tammeka duubli sõprusmängus haservi vastu 1:1 viigivärava, mäng võideti 2:1
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Peaga lõi shoko jah värava seisuks 1:1 ja teine värav Mikheimi poolt, aga lisan veel mängijad, kes Tammeka algkoosseisu kuulusid:
------------------------Ats Kutter--------------------------
Eldar Rassulov Lauri Tammeveski Marek Laasik Timo Teniste
------------------------Chris Anderson----------------------
Bernhard Schachner Kristjan Vomm Meelis Meisalu Erik Vares
------------------------Mihkel Mikheim----------------------
Kommentaar
-
[QUOTE=-RoMaRiO-;1051678]Ma ei pidanud silmas teisi tiimi, vaid oma Valga poisse, kes peaksid 18x sõitma väga pika ringi oma kodumängule. Seetõttu need mängud Tallinna toodigi.
Rumal nagu ma olen, aga orav on rattast kadunud ja seda pähklit ta läbi ei hammusta. Ehk valgustad veidi ligemalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainer44 Vaata postitustaga see siis vastabtõele et tiirik tammekasse ei tule?
Kommentaar
-
[QUOTE=almar;1052141]Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMa ei pidanud silmas teisi tiimi, vaid oma Valga poisse, kes peaksid 18x sõitma väga pika ringi oma kodumängule. Seetõttu need mängud Tallinna toodigi.
Rumal nagu ma olen, aga orav on rattast kadunud ja seda pähklit ta läbi ei hammusta. Ehk valgustad veidi ligemalt.
Kommentaar
-
[QUOTE=-RoMaRiO-;1052146]Algselt postitas almar Vaata postitust
Alustame siis otsast. Hooajal on 36 mängu, millest 18 on kodumängud. Kuna kõik Warriori mängijad elavad Tallinnas, siis tuleks neil hooajal ette võtta 18x sõit Tallinn-Valga-Tallinn.LFC
Kommentaar
-
[QUOTE=suvakas555;1052164]Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKas tõesti on siis nii hull asi? On nad kohalikud kes Tallinnasse elama läinud või siiski Valga päritolu? Kui ei, siis on see Flora süsteem seal linnas küll läbi kukkunud, kohalikud enda linna tiimi ei saagi.
Kommentaar
-
Tiirik mängib ka nüüd siiis Tartus ? Meeskonna nimekirjas ta on . http://www.soccernet.ee/player/2009/1/210/136/
Kommentaar
-
[QUOTE=meesmuiste;1052183]Algselt postitas suvakas555 Vaata postitust
nii palju kui mina sellest asjast aru olen saanud, siis Valga Warriori põhimehed on kõik Tallinnas. sprst mängivad nad ka kodumänge Tlnas. ent klubi nimi ja seotus Valgaga on see, et noortetöö ja ka duubel jne. on kõik Valgas.
Kommentaar
-
Schoko ametlikult registreeritud: http://jalgpall-ee.z131.zone.ee/team...b=ML&year=2009 Võta välja Kure
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar