aaaa, ja kuida sa siis jätad võõrmängija pingile? kohe kysitaxe et mix siis talle üldse makstaxe? selles on ka minu arust point
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas almar Vaata postitustaaaa, ja kuida sa siis jätad võõrmängija pingile? kohe kysitaxe et mix siis talle üldse makstaxe? selles on ka minu arust point
Algselt postitas almar Vaata postitustOK, sõnastus ja arusaam oli natuke sitavõitu. Mõte oli mul selles, et kui tuuaxe võõrmängijaid sisse, ise mänguaega platsil ei saa, olematu papp pannaxe tasku, mille nimel sa siis pingutad? parem olex ikka klubis (olgu see IV või esiliiga) kus saax mänguaega ja praktikatki (niikuinii pead peale jalgpalli veel tööl käima), et end arendada miskitmoodi, kuid ML kus on võõrlegionärid, ei saa ju pingisoojendamisega kuidagi mängupraktikat.
Kommentaar
-
Tundus et eile oli küll rohkem kui protokolli järgi 200 pealtvaatajat, aga kuna osad tulevad teisest väravast, kus pileteid ei müüa ja mõned tulevad enne kui pileteid müüma hakatakse, siis tundub et need arvesse ei lähe ja publikuarvu määratakse piletite järgi, näiteks meil olid fännid kohal juba 2h enne mängu.
edit: Märgiks ära ka kohtuniku! ..ei ole mina veel nii kehva peakohtuniku tegutsemist Tammeka mängudel näinud, krdi tünn (Mart Martin).. see ei ole kohtunik see on idioot
Kommentaar
-
Mille eest penalti anti?
Välismängijatest nii palju, et see Maroko poiss seal ründes ei saanud suurt midagi aru, mis platsil toimus. Jooksis nagu peata kana seal kaitsjate vahel ringi. Parema meelega näeksin Tiirikut seal. Muidu vv oli väga hea ja teised mängisid okeilt. Konal "the Barbarian" oli päris temperamentne - selgelt meeles, kuidas Sillamäe mängijat küljejoone juures küünarnukiga torkis.
Ahjaa, kukkuda neile ka meeldis. Päris kristiaanoronaldolikku graatsiat ei olnud, aga kui natuke harjutada, siis võib kohtunikult rohkem vigasid välja meelitada küll.
Aristov oli muidu väga asjalik, kuid kahju, et sellise sünnipäevakingi endale tegi."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Hästi kukkusid Sillamäes sokud ja kahju, et kohtunik nende teesklemise õnge läx. Penalti oli kyll juba liiast a nuh..... Samas olex ka meie võinud penalti saada, kui vastaste kaitsja selgelt oma karistusalas palli käega mängis. Seda muidugi peale pealtvaatajate keegi ei näinud. Ja selle käega mängu peale kyll ei saa öelda, et pall otsis kätt. Tublilt võitlesid meie omad ja väärisid ka sel korral vähemalt punkti. Popi klõpsas ka mõned pildid http://jflash.pri.ee/pilt/thumbnails.php?album=349
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Mällar Vaata postitustTundus et eile oli küll rohkem kui protokolli järgi 200 pealtvaatajat, aga kuna osad tulevad teisest väravast, kus pileteid ei müüa ja mõned tulevad enne kui pileteid müüma hakatakse, siis tundub et need arvesse ei lähe ja publikuarvu määratakse piletite järgi, näiteks meil olid fännid kohal juba 2h enne mängu.
edit: Märgiks ära ka kohtuniku! ..ei ole mina veel nii kehva peakohtuniku tegutsemist Tammeka mängudel näinud, krdi tünn (Mart Martin).. see ei ole kohtunik see on idiootOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustÕnne kahjuks Tartul ei ole, selgelt praegu mu teine lemmik. Teisel poolajal pärast 0:2 seisu mängiti väga ilusasti ning suruti Sillamäed mõnuga.
Järgmine nädal usun, et Viljandilt võetakse küll juba punkte, millalgi peab õnn ka Tartu õuele tulema.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Somebody Someone Vaata postitustKui tõesti see mängija siis on ju tegu päris tegija vennaga. Varasemad klubid on super ja isegi vist Brasiilia eest üles astunud (?). Samas ei tea mis vormis ta antud hetkel on (35 aastane siiski), aga arvan, et kindlasti kasulik mängumees Tartule
Kommentaar
-
Algselt postitas Kutt Vaata postitustMis andmetel Tartus brass on? On sakslasi, kreeklasi, hollandlane, kamerunlane ja austerlane
...hollandlast meil pole
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar