Algselt postitas M13
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKiidron siis Tšehhis, kuid Tenno?299195
Kommentaar
-
Eelpoolarutletud publikudilemmadest ja muust ka pikem raport. Peatselt saab värskeid videolugusid ka, väga ehe kraam tuleb.
"NOPPEID MÄNGUST: Kuidas tuli pop kasuks ja kuidas tuli pop kahjuks?"
Kommentaar
-
Kuna äärekaitsja Pikk läks ja ilmselt läheb ka Lilleväli ja Kaldoja on leidnud äärekaitse asemel rakendust mujal, siis peab keegi ka asemele tulema: INTERVJUU: "Tulge väljaku äärde uudistama, milline ma mängijana olen!"
Kommentaar
-
Algselt postitas mortan Vaata postitustKuna äärekaitsja Pikk läks ja ilmselt läheb ka Lilleväli ja Kaldoja on leidnud äärekaitse asemel rakendust mujal, siis peab keegi ka asemele tulema: INTERVJUU: "Tulge väljaku äärde uudistama, milline ma mängijana olen!"
Kommentaar
-
Algselt postitas tomm Vaata postitustKuhu Lilleväli ilmselt lahkub?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
"Kui me poole hooaja pealt saame paar täiendust, siis on kõik võimalik," usub Tartu Tammeka abikapten Kaspar Kaldoja värskes videousutluses. Intervjuus ToetanTammekat.eu-le muljetab Kaspar oma eri rollidest platsil, äsja omandatud bakalaureusekraadist ja loomulikult sellest, millises olukorras on Tammeka kui meeskond Meistriliigas.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKas see suvi abisaadetist euroopast ei tule?
Kommentaar
-
Kalle, igaks juhuks tuletan meelde, et Sa teed tõeliselt tänuväärset tööd koos Erki (ja teistega)!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar