Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas StokRumori koll oli väga lahe, vastutuult volley purjetas, või lausa seilas, kõrge kaarega tagumisse ristnurka. Seda vaataks veel ja veel ja veel. Grazie!
Värav oli preemia poistele kes sai 40' hoida nulli taga.
Ma tundsin enne mäng täna et see värav tuleb, ja lõpuks tuli.
Saime ainuke mängu nurgalöök ja ütlesin poistele et minge ülesse, teeme värava. Ja tegime.
Väga hea atmosfäär, oli hea naha Tammeka fännid staadionil.
Kommentaar
-
Jõu Tammeka fännid, kirjutage oma legendi wiki lehte https://et.wikipedia.org/wiki/Kristjan_Tiirik
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustNats nagu sümboolne,et sk10 nukramaks tegi,selle lahkumismängu.Tammekale aga jõudu ja jaksu.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustTammeka jaoks on hooaeg sisuliselt läbi. Ma väga ei usu, et kas Pärnu või Rakvere saavad oma 19 punkti kätte see hooaeg (ja isegi poolkõvaga mängides Tammeka mõne punkti ei napsaks). Ma loodan, et siiski motivatsioonipuudust ei teki.Algselt postitas StokKust Sa selle 19p võtsid? Vaatasin viimase 10 aasta tulemusi ja välja on langetud isegi 22 punktiga (Tulevik, 2015), mediaan on 16 punkti. Üleminekumängudele on jõutud lausa 32 punktiga (Tammeka ise, 2013), mediaan 24. Ütleme, 23 punkti on see, millega enam otse välja ei lange ja kui seesama 2013 välja arvata, siis peaks 27-st punktist püsimajäämiseks piisama. Mängida on küll ja veel ja ma ei usu, et Tammekal ambitsioone poleks.
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustEelmine kord läks sama öeldes totaalselt asi lappesse. Katse kaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
Ma ei tea mis toimub, kas keegi trollib v mitte tahtsin postitada, seda facepalmi https://youtu.be/uSvJaYxRoB4, aa miskipärst tuleb nuttev christiano video. Las ta siis jääb, pmt sobib ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas sanderos Vaata postitustEino Puri vähemalt aastaks Tartus!On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar