Kõrvaltvaatajana tundub, et ega Lorenz ka vist kõige häälekam platsil pole? Või eksin?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKõrvaltvaatajana tundub, et ega Lorenz ka vist kõige häälekam platsil pole? Või eksin?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Zigmaister Vaata postitustLaabus mentaalne liider või? Kohe kindlasti mitte - kui sa mõtled, et mänguliselt, siis vb küll. "Vaimseks juhiks" Laabus ei hakka kohe kindlasti. Kiidroni kingad on hetkel satsis olevatele meestele liiga suured, nende täitmine saab olema ikka kuratlikult keeruline - küllap aga ma arvan, et mingi back-up plaan pidi olema või siis kapitanil oli ikka väga räige mot.puudus, aga eeldan seda esimest. Peremees lõi eelmisel hooajal 7 frikkin väravat? Jääb ainult looda, et telestaar ja brändikunn Kevin "Mikk" Rääbis Kaljus lepingut ei saa ja hakkab paugutama %%%%%%%%%
Igatahes, mina pakun, et uuel hooajal on Lorenz(o) kapteniks - olen nõus sarviku vahele panema seks puhuks
Kommentaar
-
Algselt postitas Sarvik Vaata postitustEi ole nõus
Assa kurja...Kuidas me nüüd antud situatsiooni lahendame?
Tegelt, kui edasist rääkida, siis tundub üsnagi reaalne, et ka Lorenz(o) tuleval hooajal ei jätka, kuuluksi on mees juba vähemalt 2 viimast aastat antud mõtet vaaginud - eks sellepärast neid Austria?? kolmanda??? liiga mehi siia testima tuuaksegi ja varsti ongi vana üleminekupoliitika tagasi - kaugel see aegi on, kui juba aafrikamaale vaadatakse?! Siin ei ole midagi, kurat!! Siim "Sigur" Valtna peab cumbackima...Ma küll halliturniiri ei näinud, aga mis mulje see testitav jättis?
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustPraegu on küll väga raske näha, kuidas Tammeka 2020. hooajal peaks medalitele mängima, kui jätkuvalt ei suudeta normaalseid tingimusi luua ning oma parimaid mängijaid hoida. Ühe aastaga sellist sammu astuda pole põhimõtteliselt võimalik ning 30p+ tagasi teha.
Kommentaar
-
Ega Tammekal eriti piinlike kaotusi polnud eelmine hooaeg (ja sellest eelmine kui õigesti meeles). Lasti endale lüüa vähe väravaid. Lihtsalt eespool jäi teravusest puudu ja ei suudetud ise väravaid lüüa. Uuel hooajal puudu Kiidron ja kui Lorenzi pole ka, siis pigem lastakse endale rohkem väravaid ja ees ei suudeta ka nii palju ära lüüa.
Tulevikku vaadates Tammekal midagi tumedat pole, teevad oma asja vaikselt ja asi tundub neil liikuvat järk-järgult paremuse poole. Lihtsalt see hooaeg ei oota eriti suurt edasi minekut (üllatuse koht ja saavad mind oma sõnu panna sööma).
Kommentaar
-
Kindlasti saab Tammeka hakkama, aga kui klubil ikka on veel alles see eesmärk mis paar aastat tagasi välja hõigati e mängida 2020 a medalitele siis juba sel aastal tuleks anda kõva lahing 4. koha peale. Koskoriga tehti uus leping. Super. Vaja oleks nüüd ruttu leida ka kaks kogenud keskkaitsjat, kes teda trennis kiusaks nagu Kiidron ja Lorenz seda tegid. Kasutasid seejuures ka ebaausaid võtteid, aga tulemus oli ju väga hea- Koskor lõi poole hooajaga kahekohalise arvu kolle. Ta võiks vabalt 20 hooaja peale lüüa, aga selleks oleks vaja ka väga tugevaid trenne ja neid ta vaid duubli poiste vastu pusides kindlasti ei saa. Ootame ja loodame, et see Austria 3 liiga mees ei olnud ainus, kes testimas käis ja tema tase oli ikka kehva.
Kommentaar
-
Saame näha. Hetkeseisuga tundub, et Pärnu ja Kure siiski selle hooaja peksupoisid. Ja ka Viljandist peaks kindlasti paremad olema. Tammeka ei ole komplekteerimist lõpetanud ja kui see Trumpi kodumaalt testimisele tulnud tyyp osutub vähemalt Kiidroni vääriliseks siis asi juba tunduvalt parem. Kuu aja pärast võib juba täpsemalt kohta ennustada, aga kindlasti tuleb sel aastal 4. koha peale kõva andmine ja sinised prillid ees loodan, et ka Tammeka suudab sinna sekkuda.
Homme mäng Riias Mettaga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar