Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
JK Tammeka
Collapse
X
-
Igatahes! Kõik Maag Tammeka poolehoidjad, kes seni pole julgenud veel teiste juurde tulla ja on mängu vaikselt omaette vaadanud, siis andke märku, ükskõik mil viisil, kas mulle või ükskõik millisele teisele MT-ga seotud tegelasele ning aitame koos oma meeskonna meistritiitlini! Ja ka kõik need, kes pole veel teed jalgpalliväljaku äärde leidnud, siis vuta-vuta jalad kõhu alt välja! Hooaeg algab varsti, näitame teistele, milleks tartlased võimelised on!
(Ps! Me ei ole üldse kurjad ja meid ei pea kartma!!!)

Kommentaar
-
Lahe, Tartule igatahes eduIgatahes! Kõik Maag Tammeka poolehoidjad, kes seni pole julgenud veel teiste juurde tulla ja on mängu vaikselt omaette vaadanud, siis andke märku, ükskõik mil viisil, kas mulle või ükskõik millisele teisele MT-ga seotud tegelasele ning aitame koos oma meeskonna meistritiitlini! Ja ka kõik need, kes pole veel teed jalgpalliväljaku äärde leidnud, siis vuta-vuta jalad kõhu alt välja! Hooaeg algab varsti, näitame teistele, milleks tartlased võimelised on!
(Ps! Me ei ole üldse kurjad ja meid ei pea kartma!!!)
Kommentaar
-
-
Tartu Ekspress - Tartu ja Tartumaa lood ühes kohas Tartu Ekspress on Tartu ja Tartumaa kohalik uudiste- ja kogukonnaportaal. Kirjutame linna otsustest, linnaosade arengust, Tartumaa valdadest, kultuurist, spordist, haridusest, liiklusest, ehitusest ja inimestest, kes Tartu elu kujundavad. Meie eesmärk on tuua lugejani selge ja praktiline ülevaade sellest, mis Tartus, linnaosades ja maakonnas päriselt toimub. Avalehelt
Kommentaar
-
Kardan,et Albertilt oodatakse liiga palju. 2. liigast tulla ja olla meistriliigas mees,kes peab lööma väravaid,et tula esineljasekka. Kahtlane. Loomulikult usun ja loodan,et ta saab sel tasemel hakkama, kuid palju tast tahta on ka utoopia esimesel hooajalKommentaar
-
See 2 meest kohale on ka muhe. Ründes on tegelt suht 0 valikut, no Russakov oli/on äärekaitsja ju ikka. Vähemalt Maagi päevil. Ja kaitseliinis on kõigi mängijate koguvanus ehk mu vanaema vanusega võrdne. Teniste,Hausenberg ja Vaino on kogenud, Starovaitov oleks super,aga kontrollmängude põhjal kooseise lugedes ei oska mina arvata,kus tema mängib.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar