Tammekal oleks aeg mõelda peatreeneri vahetusele...midagi peab muutma + ilma ründajata ei saa seda mängu mängida. Koskor tagasi või siis leida kiiresti mõni muu ründaja. Küsigu Paide käest nõu kui ise ei oska või ei suuda....
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
JK Tammeka
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Jalgpalliliit on uhke kindlasti Tammeka üle, mängitavad ju KTMe, see on ju hea Eesti Jalgpalli arengule! 🙂Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mina ei tea, kust sina loed välja, et ma väidaks Tammekal on KTMdega probleemid. Läbi iroonia/sarkasmi teen nalja, et mängitavad KTMe. Nii mõnigi inimene ütleks, et tublid, saavad kõrgliiga kogemust läbi.Kommentaar
-
Ongi hea, et saavad kogemusi, Tammeka probleem on siiski see, et parimad KTM-id on hetkel vigased või siis ei suudeta neid klubis hoida.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma julgen väita, et Laabus on kogu Eesti jalgpalli üks alahinnatumaid mängijaid. Kui Aivar Pohlak mainis viimases Kuressaare - Viljandi ülekandes, et Flora skautide üks läbiaegade suuremaid eksimusi on see, et omal ajal ei toodud Florasse Sander Seemani, siis Laabus iseenesest selle võimaluse sai, aga läbilööki ta seal teha ei suutnud. Ei oska öelda, kas põhjused olid psühholoogilised (nagu nt Sander Laht), aga hetkel nüüd juba kogenud mängijana on Laabuse mängu ikka väga nauditav vaadata. Eriti eredalt paistavad sellised asjad silma treeningmängudes, kus roteeritakse palju ja viimase paari aasta jooksul on ikka väga selgelt näha olnud, et üks Tammeka on Laabusega keskväljal ja siis teine Tammeka ongi see, mida hetkel näha võib.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltIlma Reiota ei laabu miski.Kommentaar
-
Kirjutan viimasele kahele postitusele alla.
Reio Laabus oli juba noorest peale alahinnatud mängija. Aga eks selliste poolDCM/MC mängijate saatus ongi selline.Kommentaar
-
Kas ta mitte ei mänginud ainult ühe hooaja Floras? Hooaja, mis Eesti mõistes oli katastroofiline Flora jaoks.Inter - ausaim klubi Itaalias.Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar