MAAG TAMMEKA!!!! Tartu au ja uhkus väga hea et suudeti nõmmekatele ära teha
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
mina arvan ka et väga mööda.
täpsemalt ennustama ei hakkaks ise
aga väga tubli mäng. nii haledalt tõmmati ikka kaljule kott pähe, eriti et kaks kolli kohe järjest. nõmmekad tormasid kohe peale pärast esimest, et nüüd, raisk, lööme tagasi, aga õpetus oli kiire tulema:P
nunez oli järjekordselt hea, teever omas hausenbergi ära suht tihti ja leetma oli keskel teistest selgelt üle. aga ülejäänud mehed olid tammekal paremad ja nii ta tuli
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKui mõned töötajad staadionil veidike viisakust õpiks, oleks mõnusam.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Palju õnne võidu puhul!
1. Kas mulle tundus või Tartu fännid hakkasid korralikult häält tegema alles eduseisus olles 2-0???
2. Miks oli tablool vahepeal 3-0 Tammeka kasuks???? Korraldus, korraldus.
3. Turvateenistus oli vähe kahtlane alguses, aga kõikjal nendega probleemid.
4. Kas Maag Tammeka mängul on kõik kohtunikud nii kehva vilepartii teinud??? Mitu kätt ja olukorda vilistas mööda.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustPalju õnne võidu puhul!
1. Kas mulle tundus või Tartu fännid hakkasid korralikult häält tegema alles eduseisus olles 2-0???
4. Kas Maag Tammeka mängul on kõik kohtunikud nii kehva vilepartii teinud??? Mitu kätt ja olukorda vilistas mööda.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustLoll on ikka see,kes vabandust ei leia põse saamise järel
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustPalju õnne võidu puhul!
Siinkohal ka kaks märkust: väga toredad olid "puujalg" ja "saba nimel" ning õllepruulija viis. Samas oodanuks laule rohkem, selline suvaline kahe fraasi karjumine pole teab kui võimas, kui seda just eriti hästi ei tehta, mida Eestis on lageda taeva all küllaltki keeruline saavutada.
Lisaks - kui teie karjute Võitle Kalju ja teised samal ajal sama, kuid teise nimega, siis ei saa keegi mitte mõhkugi aru. Seega: rohkem laule. Tehke kasvõi võistlus ja kolmele parimale särgid vms. Küll tuleb.
4. Kas Maag Tammeka mängul on kõik kohtunikud nii kehva vilepartii teinud??? Mitu kätt ja olukorda vilistas mööda.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitust2. Miks oli tablool vahepeal 3-0 Tammeka kasuks???? Korraldus, korraldus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Peppone Vaata postitustsel hetkel tõsteti tablool numbreid ümber lihtsalt, taibu. vilksamisi oli seis lausa 5-0.
Kommentaar
-
Martinile. 1. Kalju toetajad alles otsivad oma kooslust ja õigeid laule, me areneme tasapisi.
2. ja 4. Kui ikka ei suudeta pisikesi asju korralikult teha siis kahju. Me lootsime väikest fännide vahelist võistlust vaheajal aga noh, liiga palju ei saa ka teilt ju soovida. Aus skoor??? Kohtunikud vile oli küll imelik. Mitu Tammeka kätt jäi vilistamata jne. Mõlemale poole sedasi vilistas halvasti.
3. Ei olnud isikliku kokkupuudet aga joodiku ära toimetamine võttis vähe kaua aega kui arvestada ka klaaspudelit TEIE TAMMEKA toetajate ees (ma loodan, et selles osas mu silmad petsid)ning rahvast oli piisavalt vahepeal mul.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustMe lootsime väikest fännide vahelist võistlust vaheajal aga noh, liiga palju ei saa ka teilt ju soovida.
3. Ei olnud isikliku kokkupuudet aga joodiku ära toimetamine võttis vähe kaua aega kui arvestada ka klaaspudelit TEIE TAMMEKA toetajate ees (ma loodan, et selles osas mu silmad petsid)ning rahvast oli piisavalt vahepeal mul.
Oleks kallim konjak olnud, siis kutsutuks politsei ka. Alkoholi raiskamisele EI!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
see käegamängimine on kalju poolt küll nüüd patusti siis räusatud, jäi esimesest poolajast väga selgelt meelde episood kus kalju Arruda võttis palli mis rinna peale ei jõudnud käega maha ja isegi vabalööki ei antud, kalju muidu sümpaatne team ja fännid vägas kiftid, tore kui saab sõbralikult jalgpalli poplaarsemaks muuta a mängijad kaljul esimesel poolajal jätsid natuke fair-play mõttes halva maigu, igas võimalikus ja mittevõimalikus olukorras üritati varastada mõned meetrid vaba/karistuslöögist v audiviskest, isegi kohtunik tegi vastava märkuse lõpuks, a muidu tore mäng!
Kommentaar
-
Tartu tõestas et Nõmme Kalju ei ole võitmatu vaid lihtsalt suur meediamull. Nüüdseks on meediamull katki pigistatud ja pantril saba kastreeritud. Aga okei, pakkusite meile ilusat mängu ka meie koosseisulises vähemuses. Ma ei oska ennustada aga arvan et kui mäng oleks meeste koha pealt olnud samaväärtuslikus koosseisus, siis oleks meiepoolsed väravanumbrid ka suuremad olnud.
Getulio sõnad artiklist enne mängu: "Mängime meeskonna vastu, kellele ei meeldi, et Kalju on liider ja kes tahavad tõestada oma paremust. Meil ei jää muud üle kui võita ja nurjata sellega nende plaanid, sest Kaljul on olemas kõik selleks, et püsida ka edaspidi liidrikohal."
Minu kommentaar: "Ausalt, ei meeldi jah, aitab teie liidrihullusest, ehk nüüd rahunete väheke ja mängime kõik rõõmsalt jalgpalli edasi!"
Kuigi Kalju fännide keskmine vanus jäi alla 20 eluaastat siis oli neil ka toredaid fänne kes võtsid kogu asja fun'iga ja peale mängu ka tartlastega käppa surusid ja paar sõna vahetasid, nii nagu õigele fännile kohane! Miks panter lonkas?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar