kusjuures enamus kõrgemasse pääsejaid olid oma liigade debütandid!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistri- ja esiliiga hooajal 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustsuperkarika finaalil 40 pealtvaatajat.........masendav. Vähemalt Trans võitis.
Kommentaar
-
superkarikas ja 40 pealtvaatajat!?!? No asjad ikka toimivad Eesti jalgpallis..Ma usun,et klubijalgpalli üks suuremaid probleeme ongi klubidel identiteedi puudumine.Kuigi jah, väiksemad klubid saavad ennast siduda regiooniga. Aga olukord ikkagi sitt. Oleme optimistid.."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Peab ikka väga osav olema, et nii vähe publikut kohale saada. Levadia mängijatel sõpru ja peresid ei ole? Noortemeeskondi ei ole? Väga imelik, et EJL üldse ei hooli sellest, et publik jalgpallist huvitatud oleks ja nii. Kui mind huvitaks, kirjutaksin rohkem. Nüüd lähen hoopis veini jooma ja pihku peksma.
Kommentaar
-
Nojah, aga see superkarika vorm ja läbiviimise aeg ongi just sellised, et enamat polnudki loota. Seda, et Levadial ja Transil vähe fänne on, ei üllata. Aga miks peab üks minusugune jalgpallihuviline (sel hooajal nähtud ~50 erinevate liigade mängu) minema vaatama taolist mõttetut mängu, kus peale tühipalja metallkarika pole kaalul mitte midagi. Ma küll mängu vaatamas ei käinud, aga tundub, et mõlemad meeskonnad võtsid seda ka kui ühte kerget treeningmängu.
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustNojah, aga see superkarika vorm ja läbiviimise aeg ongi just sellised, et enamat polnudki loota. Seda, et Levadial ja Transil vähe fänne on, ei üllata. Aga miks peab üks minusugune jalgpallihuviline (sel hooajal nähtud ~50 erinevate liigade mängu) minema vaatama taolist mõttetut mängu, kus peale tühipalja metallkarika pole kaalul mitte midagi. Ma küll mängu vaatamas ei käinud, aga tundub, et mõlemad meeskonnad võtsid seda ka kui ühte kerget treeningmängu."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas manifest Vaata postitustOlen sinuga täiesti nõus, praegune formaat ei toimi ! Tuleks vast muuta aega ja väljundit.
Kuidas selline formaat meeldiks?
PS: lisan veel, et tegemist on uitmõttega, mitte EJLi ametliku otsusega. Vajalik täpsustus, mis välistab valesti tõlgendamise.
Kommentaar
-
Algselt postitas manifest Vaata postitustsuperkarikas ja 40 pealtvaatajat!?!? No asjad ikka toimivad Eesti jalgpallis..Ma usun,et klubijalgpalli üks suuremaid probleeme ongi klubidel identiteedi puudumine.Kuigi jah, väiksemad klubid saavad ennast siduda regiooniga. Aga olukord ikkagi sitt. Oleme optimistid..
Kommentaar
-
Mina sain sellest teada, et Superkarika mäng oli täna, siis kui KalevSpordi jalka kommentaatorid sellest juttu tegid...
Aga üleminekumängust ma teadsin küll...
Ehk olekski popp ja lahe, kui Eestis ka mindaks üle sellisele play-off süsteemile nagu Hollandis?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust“Narva tahtis vist rohkem midagi tõestada,” ütles Levadia ründaja Indrek Zelinski. “Mul endal polnud küll erilist motivatsiooni. Kama kaks sellest superkarikast!”
Kommentaare vist ei vaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust“Narva tahtis vist rohkem midagi tõestada,” ütles Levadia ründaja Indrek Zelinski. “Mul endal polnud küll erilist motivatsiooni. Kama kaks sellest superkarikast!”
Kommentaare vist ei vaja.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar