Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistri- ja esiliiga hooajal 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
    Mina leian,et praegune süsteem sobiv, pole vaja kuidagi kunstlikult iseseisvaid klubisid ülespoole tõsta, kui ei ole duublist parem siis mida ta teeks veel Meistriliigas. Seega tuleb oodata ja loota iseseisvate klubide tugevnemist,et nad suudaksid tõrjuda mõne duubli Esiliigast välja. Esiliiga tase on kindlasti duublite olemasolu tõttu võitnud.
    vedas yldse et esiliigas nii palju iseseisvaid klubisi on,narva ju mingil põhjusel loobus aga põhjusest pole nagu otseselt keegi midagi maininud
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Kas neil ei olnud mitte probleeme noortega, hooaja eelvaates peatreener rääkis kuidas noortel pole motivatsiooni, ehk lihtsalt ei saadud korraliku satsi kokku, samas peaks see veider olema- Narvas peaks andekaid poisse ikkagi jaguma küllaga.

Kommentaar

Andekaid kutte on, aga palka tahtsid.

Kommentaar

Seda ma motivatsiooni all silmas pidasingi,kahjuks ei märganud välja tuua. Samas tõesti hämmastav,et ainus esineliku klubi kellel pole duublit Esiliigas.

Kommentaar

Küll see Eestimaa on ikka suur, et ajal kui enamuses linnades mängitakse ammu murul, ei ole Tartus, Narvas ega Pärnus see siiani võimalik.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
              Küll see Eestimaa on ikka suur, et ajal kui enamuses linnades mängitakse ammu murul, ei ole Tartus, Narvas ega Pärnus see siiani võimalik.
              ole mureta - ka tallinnas peetakse mänge kunstmurul - nimelt kalevi omal ajaxit ei oska kahjuks kommenteerida.
              BVB - Vaprus

Kommentaar

Tartus on olnud juba 2mängu murul Meistriliiga võiskond

Kommentaar

Tartus on olnud juba 2mängu murul Meistriliiga võiskond
                  Tõesti, pean tunnistama, et panin mööda.

Kommentaar

Esimene ring on mängitud ja minu arvates on kolm muutust hooaja lõpuks võrreldes praeguse tabeliga:
                    *TVMK vahetab koha Floraga
                    *Maag Tammeka vahetab koha Kaleviga
                    *Tulevik vahetab koha Vaprusega

Kommentaar

Millised fantastilised publikunumbrid täna esiliigas! Naiste esiliigat jälgis täna Kuressaares näiteks umbes 40 inimest..

Kommentaar

Ma ei tea, kas siin õige koht, aga mitte kusagilt ei leidnud mina infot, kui palju maksab tavapilet ühele Eesti jalgpalli Meistriliiga mängule? Ehk keegi aitaks infoga. Tänan.
                        Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Sellist asja nagu "tavapilet" ei eksisteeri. Iga klubi võib oma kodumängul kehtestada just sellise hinna nagu heaks arvab. Täiskasvanu piletihinnad jäävad minu teada vahemikku 15 - 50 krooni.

Kommentaar

Tänase karikafinaali ajal oli küll mõnus vile.

Kommentaar

Seda ma motivatsiooni all silmas pidasingi,kahjuks ei märganud välja tuua. Samas tõesti hämmastav,et ainus esineliku klubi kellel pole duublit Esiliigas.
                              Minu arust nt Fc Flora on esiliigas siis, ei saa mängida Fc Flora duubel esiliigas mängida.

Kommentaar

Praegust tabeliseisu vaadates tundub, et tänavu kujunevad välja suur , keskmine ja väike kolmik. Suures kolmikus jagatakse võitja ja medalid. Keskmises võideldakse Balti liiga koha eest ning väike kolmik võitleb, et ei peaks üleminekumänge mängima. Lisaks veel ka üks autsaider, kelle peale erilisi lootusi ei ole ja relegatsioon tundub suht kindel.
                                "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Working...
                                X