Algselt postitas marcello
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistri- ja esiliiga hooajal 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustvat see on toesti hea uudis. see vist esimest korda seal uleval? ma nagu varem pole nainud
Aga asi seegi.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Soovitan tõsiselt vaadata postemehe reklaami meistriliigale, kus Kure mäng peaks selle järgi toimuma näiteks Viljandi linnastaadionil. Siia ongi koer maetud, miks vähe inimesi vaatamas käib. Pooled fännid jõuavad Viljandi vesisele linnastaadionileOsad asukohad on seal veel valesti.
Kommentaar
-
Esiliiga eelvaadet saaks kuskilt?
I voor
Pühapäev, 11. märts
11.00 Viljandi JK Tulevik II - Nõmme JK Kalju Arena
14.00 Tallinna FC TVMK II - Valga FC Warrior Punase tn. staadion?
14.00 FC Elva - JK Sillamäe Kalev Arena?
14.00 Tartu JK Maag Tammeka II - Tallinna FC Levadia II Tartu
17.00 Tallinna FC Flora II - Tartu Välk 494 Arena?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustEsiliiga eelvaadet saaks kuskilt?
I voor
Pühapäev, 11. märts
11.00 Viljandi JK Tulevik II - Nõmme JK Kalju Arena
14.00 Tallinna FC TVMK II - Valga FC Warrior Punase tn. staadion?
14.00 FC Elva - JK Sillamäe Kalev Arena?
14.00 Tartu JK Maag Tammeka II - Tallinna FC Levadia II Tartu
17.00 Tallinna FC Flora II - Tartu Välk 494 Arena?
Pühapäev, 11. märts
11.00 Viljandi JK Tulevik II - Nõmme JK Kalju Sportland Arena
14.00 Tallinna FC TVMK II - Valga FC Warrior ?
14.00 FC Elva - JK Sillamäe Kalev Sportland Arena
14.00 Tartu JK Maag Tammeka II - Tallinna FC Levadia II Annelinna st.
17.00 Tallinna FC Flora II - Tartu Välk 494 Sportland Arena
Niipalju siis ongi lugeda esiliiga eelvaadetest päev enne avavooru mänge. Ka Flora süsteemi meeskondade eelvaated puuduvad praeguseks hetkeks. EJL teeb ilmselt jälle täpselt keskööl eelvaate, nagu ML puhul tehti.
Kommentaar
-
Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitustOskab keegi öelda, kus eile oli toitlustus ja kus polnud"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Ma arvan ,et pigem tahab mingi toitlustusfirma klubilt raha ,et nad oleks nõus välja tulema.
Minu tähelepanek ja arvamus asjast on see . Mingit kasumit buffetiga ei teeni aga oluline on ta ikkagi. Põhjuseid on mitmeid. Tuled töölt ei ole jõudnud süüa, väiksed lapsed kaasas ,neil läheb ju kiiresti kõht tühjaks ja endalgi kläheb värske õhu käes kere heledaks, saab soojendavat jooki külma ilmaga. Ning alati on poesaba onud külajuttude kohaksFCF Forever
Kommentaar
-
uldiselt ma arvan et toitlustuse koha pealt soltub kuidas klubi suudab seda turunduslikult maha muua. monele cateringile voib ju olla kova kaive kui 2 tunni jooksul on a la 100-200 klienti.
samas ideaalis naen hetkel 2 voimalust, mida mujal euroopas ka nainud olen- 1) stata kompleks sisaldab nagu suurt ostukeskust, kus on ka toitlustus igapaevaselt ning siis ei teki ju probleemi seda hoida lahti ka mangu ajal. 2) kasutatakse sellist toojoudu nagu meil on tanavatel lehepoisid voi rannas jaatisemuujad liiva peal ning nanni pakutakse otse tribuunidel.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar