Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

inernet on ikka äss...

näiteks ütlen ausalt, mul on sitks pohhui, mis juhtus seal silade mäel. absull ei koti

Kommentaar

Algselt postitas Eleri Vaata postitust
      ei tea, mina sain poes väga rahumeelselt käidud ja lahkusin, tervet aega seal ei olnud. aga teadjamad, kes olid pärast ka poes, ütlesid, et mingit müüja löömist ei olnud. varsti juba raudselt räägitakse, et keegi löödi maha ka. ei imestaks sellise jutu üle.
      ahahaaaaa, ma olen seda juttu juba kuulnud.
      ma täna kuulsin sellist juttu et 1 ganin oli ka seal poes ära tapetud.
      kes tegi?

Kommentaar

päris hea
        FC Lelle! FC Flora! FC Barcelona!

Kommentaar

paar kuud tagasi oli selles kaupluses inimene maha lastud ning mina lihtsalt ei soovita järgmine kord sillamael agressivselt enda käituda , kes teab kelle taskus on relv peidetud ...heh

Kommentaar

Algselt postitas Karbs Vaata postitust
            paar kuud tagasi oli selles kaupluses inimene maha lastud ning mina lihtsalt ei soovita järgmine kord sillamael agressivselt enda käituda , kes teab kelle taskus on relv peidetud ...heh
            jumal tänatud, tapke ja süstige ennast seal võidu.

Kommentaar

Algselt postitas Karbs Vaata postitust
              heh <<<<?

Palju õnne seltsimees.

Minu arvates võiks nüüd hetkeks maha rahuneda, sest peale kaklust enam rusikatega ei vehita.
              Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...

Kommentaar

Algselt postitas 818 Vaata postitust
                heh <<<<?

Palju õnne seltsimees.

Minu arvates võiks nüüd hetkeks maha rahuneda, sest peale kaklust enam rusikatega ei vehita.
                Niisama küsin, et kas 818 viitab tähtedele tähestikus?

Kommentaar

On kuskil võimalik ETV videot ka näha?

Kommentaar

Sooviksin, et Floorakad ja Sillamaelased lepiksid selle loo saatel ära
                    http://www.youtube.com/watch?v=SY0z-BKhefY

Niiilus oleks, kui härra Sen ja preili Kitty ulataksid järgmisel kohtumisel teineteisele käe ja mõlemate osapoolte fännid embaksid üksteist

Vot see oleks ilus! Mitte jälle üks kiskumine.
                    Kui venelane lööb siis armastab ja eestlane pole pika viha pidaja.
                    Ganvix!

Kommentaar

Kanal 2 on midagi oma kodukale ülesse saanud. Seal väidetakse, et mängul oli ligi 700 inimest. Protokoll aga ütleb, et 450. See 450 tundub muidugi vähe tõesem piltide järgi.
                      Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                        On kuskil võimalik ETV videot ka näha?
                        Ma vaatasin ETV24st AKst.

Kommentaar

Algselt postitas Varikonto Vaata postitust
                          Sooviksin, et Floorakad ja Sillamaelased lepiksid selle loo saatel ära
                          http://www.youtube.com/watch?v=SY0z-BKhefY

Niiilus oleks, kui härra Sen ja preili Kitty ulataksid järgmisel kohtumisel teineteisele käe ja mõlemate osapoolte fännid embaksid üksteist

Vot see oleks ilus! Mitte jälle üks kiskumine.
                          Kui venelane lööb siis armastab ja eestlane pole pika viha pidaja.
                          Mida perkelet mina siia puutun? Olen seda kittyt telkust täna näinud ja ma ei taha teda näha. Paku ballackile!

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                            tahad kaklema tulla
                            ei ole mingit maksu, ainult soodustused
                            Ei no seda ka, aga siis võiks juba ju kuskile organisatsiooni ka liituda et oleks ametlikult ka Flora fänn

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
                              Eks jah ma vaatan millal aega rohkem on, see muidu nii et maksan minig liikmes maksu jne? ja see toimub EJL?, aga ikkagi võid teada anda kui Sillamäälastega mingi geish on
                              teada tuntud löömamees nr1! sa peksad aint pedesid ju

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                                teada tuntud löömamees nr1! sa peksad aint pedesid ju
                                Ei.
                                1010101010

Kommentaar

Working...
                                X