Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ei tea, mina sain poes väga rahumeelselt käidud ja lahkusin, tervet aega seal ei olnud. aga teadjamad, kes olid pärast ka poes, ütlesid, et mingit müüja löömist ei olnud. varsti juba raudselt räägitakse, et keegi löödi maha ka. ei imestaks sellise jutu üle.
ahahaaaaa, ma olen seda juttu juba kuulnud.
ma täna kuulsin sellist juttu et 1 ganin oli ka seal poes ära tapetud.
kes tegi?
paar kuud tagasi oli selles kaupluses inimene maha lastud ning mina lihtsalt ei soovita järgmine kord sillamael agressivselt enda käituda , kes teab kelle taskus on relv peidetud ...heh
paar kuud tagasi oli selles kaupluses inimene maha lastud ning mina lihtsalt ei soovita järgmine kord sillamael agressivselt enda käituda , kes teab kelle taskus on relv peidetud ...heh
jumal tänatud, tapke ja süstige ennast seal võidu.
heh <<<<?
Palju õnne seltsimees.
Minu arvates võiks nüüd hetkeks maha rahuneda, sest peale kaklust enam rusikatega ei vehita.
Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Kanal 2 on midagi oma kodukale ülesse saanud. Seal väidetakse, et mängul oli ligi 700 inimest. Protokoll aga ütleb, et 450. See 450 tundub muidugi vähe tõesem piltide järgi.
Eks jah ma vaatan millal aega rohkem on, see muidu nii et maksan minig liikmes maksu jne? ja see toimub EJL?, aga ikkagi võid teada anda kui Sillamäälastega mingi geish on
teada tuntud löömamees nr1! sa peksad aint pedesid ju
Kommentaar