Praegune materjal on ju ülemõistuse kehva kah, kui 19-st esindusmeeskonda registreeritud mängijast 13 on ainult mängukõlblikud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustPraegune materjal on ju ülemõistuse kehva kah, kui 19-st esindusmeeskonda registreeritud mängijast 13 on ainult mängukõlblikud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustEga Maarjamaal pole peale Flora keegi suutnud tuua välistreenereid, kes tõesti oleks suutnud ka klubi ootustele-lootustele vastata. Pancheri pole selles nimistus ainus - kõik need Juranid, Jevtushenkod jne.
PS! Levadiat 2002. aastal tüürinud Rautiainen võiks ka siiski kuuluda õnnestujate nimekirja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustma ütleks küll et nende eelmine välistreener, Dobizha, oli üks paremaid spetsialiste,kes eestis töötand.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustDobižaga tõusti eelmise hooaja alguses suurte võitudega tippu. Peale tema asendamist hakkas nende mäng tuhmuma. Saadi küll hõbe, aga mänguliselt nad seda ei väärinudki. Selle aastal pole siis enam tulemusi ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustTõesti tulemustele rajanev mäng on jube. Mänguliselt oli flora ju palju väärivam kasvõi kuldmedalit.
Kommentaar
-
Kordamine pidi kellegi ema olema
Algselt postitas urmar Vaata postitustRäägi parem korvpallist. Jutusta veelkord, kuidas Kriisa ära vajub ja võimalikust Tallinna derbyst finaalis.Algselt postitas urmar Vaata postitustIlmselt hakkasid siis kossu vaatama. Millegipärast pole sa pärast cramo väljalangemist ja Kriisa mahategemist enam kossuteemal kirjutanud. Ei tea miks?Algselt postitas urmar Vaata postitustJaa, tundub, et urmar põleb ka tähehaigust.
urmar võiks oma teema teha, kus isiklike probleeme lahata.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
PERSOON: Koige kauem Eesti koondises mänginud idavirulane valmistub lahinguks
I Andrei Sidorenkov: Siliamaele j6uab alati tagasi tulla
·
Tana toimuvas sOPruskohtumlses Horvaatia koondlsega tuleb taas valjakule ai-
nus Ida-Virumaa esindaja Eestl jaigpalllkoondises Andrei Sidorenkov.
ALEKSEI FJODOROV
aleks@pohjarannik.ee
., Sillamae jalgpallikoolkonna kasvandik, 26aastane Andrei Sidorenkov on taiskasvanute linnameeskonnas manginud vaid ühe aasta. 2001. aastal, kui ta oli koigest 17aastane, mangis ta terve hooaja tol ajal eSiliigas voistelnud Sillamae jalgpalliklubi ridades.
I
·. Oli breigifänn
"Koige huvitavam on see,
et tolleks ajaks polnud ta terve aasta jalgpalli mänginud, talle meeldis hoopis breik. Pidasime tema vanematega tükk aega aru ning suutsime ta lõpuks õigele teele suunata. Too hooaeg oli Andreile vaga onnestunud, hooaja lõpus aga liikus ta koos teiste poistega edasi Tallinna Florasse," selgitas üks tollastest Sillamae treeneritest Sergei Vinogradov. "Sinna ei voetud paris igaüht. koigepealt oli tarvis ennast tõestada. Ta on alati olnud kõige sihikindlam ning reZiimist hoolikalt kinni pidanud. Seeparast ongi ta oma eakaaslastega vorreldes nii kaugele joudnud." Too hooaeg oli kaitses mangivale Sidorenkovile koige varavarohkem -ta sai kirja kuus tabamust. Lühikest aega teistes uue süsteemi klubides, nagu Viljandi Tulevik ja Parnu
Tervis, manginud Sidorenkov kinnitas lõpuks kanda Flora pohikoosseisus. Floras lõi ta nelja hooaja jooksul kokku 10 varavat, toestades end osava kaitsjana. 2008. aastast on ta manginud Taani meistrivoist-
luste superliigas Sonderjysk Elitesporti ridades. "Muidugi on tipptasemel mangivasse valismaa meeskonda kõige lihtsam paaseda just·Florast. Siinkohal oli oluline ka see, et olin manginud rahvuskoondises. Samuti meeldis mulle, et meeskonnal on palju fänne. Esimesel aastal oli mul klubis üsna raske: kogu aeg oli probleeme vigastustega, ka treeneriga oli raske ühist keelt leida. Lisaks andis tunda see, et ma ei osanud kohalikku keelt. Meeskond oli siiski väga sõbralik. Sel hooajal joudsin heasse vormi, meie treener vahetus ning nüüd olen pidanud mitu edukat mangu ja kuulun pohikoosseisu," selgitas Andrei Sidorenkov. "Minule on see suur saavutus, et mangin praegu Taanis. Sealsed mängud toimuvad palju kõrgemal tasemel kui Eestis: kõik tegutsevad palju kiiremini. Muidugi aitab see mul Eesti koondise ridades paremini mangida."
16 koondisemangu
Praeguse seisuga on 2004. aastast Eesti koondise ridades manginud Andrei Sidorenkov olnud väljakul 16 mangus. Praegu Soome ja Horvaatiaga 'sopruskohtumisi pidavatest mangijatest on vaiksem koondisestaaZ vaid Sander Postil.
"Ma ei tunne end meeskonnas võõrana. Jah, olen tõepoolest üsna vähe manginud. kuid
mul on tosiseltvoetavad valismaal mangimisel kogemused ning see lisab mulle enesekindlust," markis sillamaelane. "Koondises on praegu vaga sobralik õhkkond ja see on suuresti treenerite teene. Nii eesti kui vene poisid suhtlevad täiesti vabalt ning
vähemalt mina tunnen end seal väga koduselt."
Sportlane ütles, et ootab kannatamatult voimalust täna Horvaatia vastu valjakule minna: "Kuigi horvaatidel pole kohal suurimaid staare, saame vaga hästi aru, et nendega saab raske olema.
Muidugi tahaksime võita ja võitluseta
me ei alistu. Tahaksime
publikule heameelt valmistada."
Ida-Viru jalgpalluritest on
just Andrei Sidorenkov pi-
danud rahvuskoondise ridades koige rohkem kohtumisi, edestades selle arvu poolest narvakaid Jevgeni Novikovi (13 mangu) ja Sergei Zamorskit (4). Sõjaeelsete aastate saavutuste, muu hulgas . Narvas sündinud Evald Tipneri 66 kohtumise ületamiseks kulub veel kovasti aega. Andrei jäIgib huviga kohalikul jalgpallimaastikul toimuvat. Talle läheb korda nii koduklubis kui Floras toimuv. Sidorenkov oli eriti uhke noortekoondises mangivate kaasmaalaste Jahhimovitsi ja Taari saavutuste üle. "Olen kursis, et praegu juhib meeskonda Vladimir Kazatšonok. Tema kae all treenida oleks muidugi vaga ponev. Siiski ei taha ma esialgu tagasi," markis Sidorenkov. "Olen veel noor ja tahaksin tipptasemel mängida.Sillamaele jõuab alati tagasi tulla.
Kommentaar
-
Ma just mõtlesin sama ,et huvitav ,millal Sillamäel pead lendama hakkavad. Kuuldavasti on Kalevi mängijad tõsiselt ületreenitud. Peterburist tulnud Kazatshonok ilmselt ei taibanud seda ja nüüd on suur osa meeskonnast vigastatud. Karta on ,et mingil ajal saab omanikel mõõt täis ja siis tuleb kiirelõpp.
Oli ju Sillamäe üks kindlamaid kullapretendente aga nüüd vaevu vaevu isegi medalikonkurentsis.FCF Forever
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar