Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

See on tõesti täiesti kohutav amatöörlus, lausa täiesti uskumatu. See on muidugi juba ammu teada, et oma mängu ei kohendata vastavalt vastasele ning mingit mängueelset analüüsi ei teha, aga no ma ei tea...

neid treeneripabereid antakse vist kah niisama kohalkäimise eest, mõttetegevus ei tundu oluline olevat, ma usun, et iga keskmine tolagi suudaks öelda meeskonnale, et nüüd mängime 4-4-2 formatsiooni ning jagada kätte vestid ning teha läbi soojendus.

Kommentaar

No andke andeks, kuidas seda Koršunovi mängu siis analüüsida, kui ta Flora vastu minimaalselt mängis? Ma ei arva, et Reim või Kivisild seda analüüsi korralikult oleksid teinud, aga mingit varumeest nüüd küll uurida eriti ju ei ole võimalik.

Kommentaar

Algselt postitas Mällar Vaata postitust
        Selline lugemine siis eelmine hooaeg Sillamäe särki kandnud Sergei Koršunovist http://ohtuleht.ee/508603

"Vaatasin andmebaasist, et selline mängija oli eelmisel hooajal Sillamäe Kalevis üsna põhitegija ega kõhelnud: ideaalne võimalus talle pilk peale visata. "

Seda ütleb siis tolle aegne vastas-profimeeskonna peatreener, kes MLis 964 minutit mänguaega teeninud kutist polnud varem kuulnudki ,või vähemalt informatsiooni mängumehest ei omanud. Näitab taaskord ära, milline on siinne ettevalmistus & kodutöö mängudeks, skautimist pole ollagi jne. Et kui siin osa tipptreenereidki meil Eestis ei ole kohaliku liigajalgpalliga täielikult kursis, siis kurat miks ja kellele see tavarahvast üldse korda peaks minema!?
        Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
        See on tõesti täiesti kohutav amatöörlus, lausa täiesti uskumatu. See on muidugi juba ammu teada, et oma mängu ei kohendata vastavalt vastasele ning mingit mängueelset analüüsi ei teha, aga no ma ei tea...

neid treeneripabereid antakse vist kah niisama kohalkäimise eest, mõttetegevus ei tundu oluline olevat, ma usun, et iga keskmine tolagi suudaks öelda meeskonnale, et nüüd mängime 4-4-2 formatsiooni ning jagada kätte vestid ning teha läbi soojendus.
        Jagame siis naelad ja haamrid välja ja lööme jalkaliidu juhatuse risti nagu oma päästja Jeesuse? Mingi täiesti keskpärase ahvi pärast tõmmatakse eht-eestlaslik kiun üles... Olgem ausad enne tänast päeva ei teadnud sellest kutist ja ta päritolust mitte keegi... Või parandage, kui ma eksin
        ROHE-VALGE SURMANI

Kommentaar

Iga huviline, kes huvitub Eesti jalgpalliliigast kui tervikust, on loomulikult ka isegi sellisest "teisejärgulisest" mehest kuulnud. Tema päritolu kohta oli ka siinsamas foorumis hooaja hakul juttu, pärast seda kui ta Sillamäega liitus. Praegusel juhul jääb mulje, et Reim võttis jalgpall.ee lehe lahti ning uuris, kes vanuse poolest sobiks ja esitas neile kutse, kes vähegi mingil tasemel mänginud on.

Kommentaar

Ja mida pidi siis Reim tegema, kui ta U-21 treener veel polnud? Kas hakkama iga Meistriliiga meeskonna varumängija kohta tausta uurima? Lisaks sellele ka veel siis taktikat ja löögijalga jne.

Täiesti loogiline on aga kutse koondisesse, et mängijat üle vaadata, mis seekord küll korda ei läinud.

Kommentaar

http://www.fcsillamae.ee/?a=news_last

Martin Vunk.

Kommentaar

Algselt postitas Tom K Vaata postitust
                Oba, EML-i mõistes ikka päris suur kala.

Algselt postitas JK Sillamäe Kalev
                9 февраля 2013 12:54
                Подписан контракт

Сегодня в Пярну состоялись переговоры с полузащитником сборной Эстонии Мартином Вунком. По итогам переговоров президент клуба Александр Стародубцев и Мартин Вунк заключили контракт на предстоящий сезон.

Kommentaar

Koondis läheb nõrgemaks, aga ML tugevamaks. Me like! Nüüd Sander ka veel meile ja vaikselt võib kohalik vutt oma kivi alt välja roomama hakata.. Väike tasemetõus annab jällegi uutele koondislastele hea kasvulava. Niiet win-win..

Kommentaar

Oi sa Püha Peetrus, selle üle on ainult hea meel.

Kommentaar

Miks koondis kohe nõrgemaks läheb? Pardon me aga ma ei ole Vunki, Puri jt. enamike meie välismaa prügikala klubides pooleaastaseid lepinguid teenivate koondislaste tasemes seni küll mingeid tõuse märkanud. Pigem on meie mehed nendes tundmatutes nõrkades välismaa klubides hoopis kehvemaks läinud ja nüüd aastake kodumaal enesekindluse kogumist ei teeks üldsegi paha.

Kommentaar

Algselt postitas Tom K Vaata postitust
                        Miks koondis kohe nõrgemaks läheb? Pardon me aga ma ei ole Vunki, Puri jt. enamike meie välismaa prügikala klubides pooleaastaseid lepinguid teenivate koondislaste tasemes seni küll mingeid tõuse märkanud. Pigem on meie mehed nendes tundmatutes nõrkades välismaa klubides hoopis kehvemaks läinud ja nüüd aastake kodumaal enesekindluse kogumist ei teeks üldsegi paha.
                        Hästi öeldud! Meistriliigas mängimine on Vunk'ile kindlasti kasulikum, kui kusagil küprose esiliigas.

Kommentaar

Väga vinge uudis, tervitan kahe käega!! Silla hakkab veel Tallinna kolmiku kandadele nii, ma usun, või noh, eeldused vähemalt selleks on juba loodud

Loodetavasti räägivad ikka nüüd oma kodukandipoisi Sido ka ära, kui raha nii laialt juba käeulatuses parasjagu ka on... Ütlen lõpetuseks ebaoriginaalsed sõnad. TULEB PÕNEV HOOAEG !!

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

Tore uudis, aga päris koomiline.Võttis korralikult muigama

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
                              Tore uudis, aga päris koomiline.Võttis korralikult muigama
                              Mis sind muigama võttis? Soliidse satsi saab ehitada Zaho, Aidara ja Vunki najale, kui see hooaeg kah vähemalt Euroopa kohale ei mängita, siis oleks see ikka väga suur üllatus.

Kommentaar

Vilet ja tõrva hakkab see mees Flora sektorist saama, mis on reeturi palk---100 rubla!
                                Head integreerumist...Мартин Вунк

Tegelikult vajab ML hädasti Kaljule lisaks veel vähemalt ühte eesti taustaga iseseisvat profiklubi.

Kommentaar

Working...
                                X