Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Olen üsna kindel, et flora omad alustasid.

Kommentaar

Seda verejanulist seltskonda nähes, kelle meelest on Eesti Vabariigi sünonüümid Ansip tšmo, fašism ne proidjot, vsjo naša, jääb ainult kahetseda, et tänu intsidendile jäi meil ajapuudusel viimata lilled Sinimägedele, et mälestada mehi, kes võitlesid ja andsid oma elu Eesti eest, kus taolist seltskonda ei oleks.

Kommentaar

Algselt postitas Lenno Vaata postitust
        Olen üsna kindel, et flora omad alustasid.

Kindel on see ,et kohaliku purjus jõmmid tulid flora fänne vaigistama ,et ei tohi laulda ja florat toetada...siit see algas..mind polnud küll kohapeal kuid täpselt sama stsenaarium oli kevadel Rakveres...

kurb on elatakse end teiste peal täispeaga füüsiliselt välja...kodus p...u võiks peksta saab pingetest lahti..
        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas rauno Vaata postitust
          http://pildid.sportiv.ee/displayimag...bum=957&pos=14

Kindel on see ,et kohaliku purjus jõmmid tulid flora fänne vaigistama ,et ei tohi laulda ja florat toetada...siit see algas..mind polnud küll kohapeal kuid täpselt sama stsenaarium oli kevadel Rakveres...

kurb on elatakse end teiste peal täispeaga füüsiliselt välja...kodus p...u võiks peksta saab pingetest lahti..
          Tere tulemas ka sulle IRL'i,mine reisi ringi ja vaata kuidas välismaal provotseeritakse vastaseid,meie oleme alles väikesed seemned nende kõrval.

Kogu see peksmine,provotseerimine jms käib jalgpalli fännluse juurde

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
            jah evu, idioot oled!!!
            mida sa evu ajad? pole midagi näinud siis pane oma suu kinni.

Viienda Sektori ja Parema Tiiva poolt on saadetud ka kiri EJL-le, seoses väga nõrga turvakontrolliga ja sillamäe poolehoidjate vägivaldsusega!
            Sillamae pole klubi mis vääriks Eesti Meistriliiga kohta ja me palum tungivalt kontrollida nende tegevust.
            Allakirjutanud, Parem Tiib ja Viies Sektor,
            kokku, 144 inimest.
            Oot mismõttes, sillamäel käis 144 flora fänni???? Ja palun kirjuta siis, asjade kavast või käigust niiõelda, et kõigil suu lukku jääks. Mõne pildi peal tundusid florakad seal ikka kõvasti hüppavat kuigi enamus ikka tundus sillamäe kapsaaeda minevat.

Kommentaar

Algselt postitas Ramm Vaata postitust
              Tere tulemas ka sulle IRL'i,mine reisi ringi ja vaata kuidas välismaal provotseeritakse vastaseid,meie oleme alles väikesed seemned nende kõrval.

See käib sinna juurde kui sul on 10 000 inimest ja 100 ja 100 lähevad mässama omavahel, mitte siis kui sul on 400 pealtvaatajat....

Kommentaar

Algselt postitas Ramm Vaata postitust

Ma tean väga hästi kuidas mujal käib, on natuke käidud ka kuigi võiks rohkem... ma selle arvamuse peale ,et flora fännid alustasid avaldasin arvasmust... provotseerimine jne on ja jääb fänluse juurde... provotseeritakse nii vastasmeeskonda ja fänne ja ega keegi seda muuda ja arvan ,et ei sooviksi muuta... ise vägivalda ei poolda... saan ilma hakkama... on inimesi kes ilma ei saa...mis teha.. samas võiks nii kultuursed olla ,et lapsi ja naisi ei löö... seda on vist palju nõuda muidugi ...
                sigpic

Kommentaar

http://pildid.sportiv.ee/displayimag...bum=957&pos=14

Täiesti mõttetu asja pärast siis kisuti tüli üles.

Kommentaar

Algselt postitas Lenno Vaata postitust
                    Täiesti mõttetu asja pärast siis kisuti tüli üles.
                    ma arvan ,et see oli üks põhjuseid... ise kohal ei olnud.. eks seal oli muid asju ka... a noh kui järjepidevalt pinda käiakse ja käed käiku lastakse siis ennast kaitsta võib ikka ma arvan... ehk siis kes teab mis seal oli... eks mõlemsal poolel oma vastutus...
                    sigpic

Kommentaar

ma arvan ,et see oli üks põhjuseid... ise kohal ei olnud.. eks seal oli muid asju ka... a noh kui järjepidevalt pinda käiakse ja käed käiku lastakse siis ennast kaitsta võib ikka ma arvan... ehk siis kes teab mis seal oli... eks mõlemsal poolel oma vastutus...
                      Noh, kui mõni tont niisama tüli norima hakkab, siis võib tappa anda talle küll.Närvid ka igavesed pole.

Kommentaar

Vastasmeeskonna fännide provotseerimine käib kõikjal maailmas jalgpalli juurde ja selles pole absoluutselt midagi halba. Asi kisub hapuks kui mõnel inimesel sõnadest puudu jääb ja üritab hakata asju rusikatega selgitama.

Kui see lugu peaks tõsi olema, et kallale mindi ka tütarlapsele, siis polegi midagi kommenteerida.

No aga kui staadionil on lausjoomine lubatud, siis olidki sellised intsidendid ainult ajaküsimus.
                        "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust

Kui see lugu peaks tõsi olema, et kallale mindi ka tütarlapsele, siis polegi midagi kommenteerida.
                          Kallale mindi lausa mitmele tütarlapsele, kui aus olla.

Kommentaar

kurat teil flora f'nnid ei ole isegi h'bi siin seelist juttu ajada v...saabusite eile m2ngule umbes 16.55 te olite koik t2is kui sead.. ma ei n2inud teie seas uhtegi kainet.provatseerisite kohalikke nt juba enda ruunim2rgiga, s6imasite turvameest kes teid korralge kutsus / r22gi eesti keeles ma ei saa aru.keegi ei puutunud teid staadionil, vahepeal jah t6si oli v3ike k2hmlus ja m2ng peatati.teie yhele f2nnile tagastati isegi k2ekell.seega pole siin kohalikud midagi nii pahad.teile 6eldi ka, k2ige tribyyni tagant///vastuseks saatsite turvamehed pikalt/te ajasite eile ainult yhte asja .. r22gi eesti keeles ma ei saa aru, see on 6ige.. aga olgem ausad te olilte eile t2is kui sead. tulemuseks oli see, et v2ravast v2ljudes peksti teid l2bi.mul on hea meel, et sellised ylbikud ja valetajad nagu teie saite mis tahtsite.isegi Zahhovaiko tuli teie juurde v2ljakult ja s6imas teid /// teie k2itumise p2rast.. seee juba n2itab midagi. te olite nii t2is,et syda l2ks pahaks,te polnud enam mingid f2nnid... vaid tugevas alkoholijoobes idioodit // kes tulid siia provatseerima !!!
                            Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid

Kommentaar

Kitty72-l on hea meel, et tütarlastele kallale mindi. Lausa paras tema sõnul. Kuna tema arvates polnud ühtegi kainet Flora fänni, siis tõenäoliselt olid ka neiud umbjoobes ja igati keretäie ära teeninud.
                              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                                Kitty72-l on hea meel, et tütarlastele kallale mindi. Lausa paras tema sõnul. Kuna tema arvates polnud ühtegi kainet Flora fänni, siis tõenäoliselt olid ka neiud umbjoobes ja igati keretäie ära teeninud.
                                ära võta kõike nii sõnasõnalt, loe natuke ridade vahelt ka, siis ei muutu nii isiklikuks asi (nagu enamjaolt teil juhtub)
                                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Working...
                                X