Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rakvere JK Tarvas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• urmar
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    aga keegi urmarit ei kuula.Kas sul veel lootus,et klubi ikka hakkab esiliigas mängima?
    Klubidel ei ole ju veel litsentse käes. Tegelt mina olen rahul nendega teises liigas, mängivad eeldatavasti reedel ja vaatamist ei sega ML ja EL reaalajad ja vahelduseks on hea neid tihti võitmas näha ka.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    See teema võiks veidi aega veel siin olla. Küll jõuab kolida.
    aga keegi urmarit ei kuula.Kas sul veel lootus,et klubi ikka hakkab esiliigas mängima?

Leave a comment:

• urmar
    replied
    See teema võiks veidi aega veel siin olla. Küll jõuab kolida.

Leave a comment:

• dreyd
    replied
    soovin pikka kannatust ning jõudu, olen kindel et aja jooksul pääseb jalgpall ka Rakveres tervikuna püünele ning saab hüvesid nautida ning kohaliku spordielu dikteerida.

Leave a comment:

• k2bo
    replied
    Suured tänud Mardile, loodame et nüüd linnavalitsus võtab aru pähe..

Veel parem laske sel teemal põhja vajuda ja avage madalamates liigades uus teema, uue pealkirjaga.
    tea kas on mõtet uut teemat teha? Pealkirja muudaks ära lihtsalt ja et moderaatoritele veel rohkem tööd tekitada, lükkaks samuse teema madalamatesse liigadesse, et aasta pärast tagasi siia liigutada..

Leave a comment:

• Amadeus
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    No vahetage pealkirjas klubi nimi uue vastu!
    Veel parem laske sel teemal põhja vajuda ja avage madalamates liigades uus teema, uue pealkirjaga.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Tippväravavaht toetab Rakvere vutimeeste püüdlusi

Eesti kuulsaim jalgpallur, Inglismaa mainekates klubides mänginud Mart Poom, kes sportlaskarjääri lõppedes Eestisse naastes on ametis FC Flora spordirektorina, kohtus kesknädalal Rakvere linnapea Andres Jaadlaga linna esindusmeeskonna mitterahalise toetamise asjus ning külastas ka Rakvere spordikeskust.

Leave a comment:

• budu
    replied
    No vahetage pealkirjas klubi nimi uue vastu!

Leave a comment:

• Rebellion
    replied
    Algselt postitas *Rivo Vaata postitust
    Tarvas on Rakvere sümbol, mitte Andres Sõberi koduloom.. "imal mahatõmbamine" kõlab naljakalt.. (ei saa sellest "vox populi" ütlusest aru muidu)

loodame et seekord tuleb midagi sümpaatsemat ja kaua püsivamat (mitte kopeeritud)
    Assa mait, see läks mul tõesti meelest, et Tarvas ju Rakvere Vallimäel korda valvab. (ilma sarkasmita)

Minu paha.

Leave a comment:

• k2bo
    replied
    Algselt postitas Rebellion Vaata postitust
    Vähekene imal mahatõmbamine minu arvates, aga eks see nii ole, et vox populi, vox dei!
    Tarvas on Rakvere sümbol, mitte Andres Sõberi koduloom.. "imal mahatõmbamine" kõlab naljakalt.. (ei saa sellest "vox populi" ütlusest aru muidu)

Ongi vist selline tendents, et iga hooaeg uus logo, kõik kusagilt maha vorbitud
    loodame et seekord tuleb midagi sümpaatsemat ja kaua püsivamat (mitte kopeeritud)

Leave a comment:

• Rebellion
    replied
    Ongi vist selline tendents, et iga hooaeg uus logo, kõik kusagilt maha vorbitud

Leave a comment:

• k2bo
    replied
    BC Tarval uut logo kah nkn uuel hooajal vaja

Leave a comment:

• aanvaller
    replied
    nagu barcelona juba..

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas Rebellion Vaata postitust
    Seda kindlasti, et hea, et süsteemist väljas nüüd ja omakandi poistega hakatakse asja ajama, aga see "Tarvas" võiks tulemata jätta. Vähekene imal mahatõmbamine minu arvates, aga eks see nii ole, et vox populi, vox dei!
    aga võib olla ongi nüüd nii kossu kui ja jalka klubi ühe lipu all?üks suur klubi aga mitu ala?

Leave a comment:

• Rebellion
    replied
    Seda kindlasti, et hea, et süsteemist väljas nüüd ja omakandi poistega hakatakse asja ajama, aga see "Tarvas" võiks tulemata jätta. Vähekene imal mahatõmbamine minu arvates, aga eks see nii ole, et vox populi, vox dei!

Leave a comment:

Working...
X