Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rakvere JK Tarvas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• tomm
    replied
    Samas hooaeg on alles poisike

Leave a comment:

• ROOTSI KUNN
    replied
    Peab patu üles tunnistama - käisin jah . Minu jaoks oli mängu rohkem ,kui Flora ja Tammeka mängus ,kus ärakohitsetud Tammekast oli juba ette teada ,et nad kaotavad . Sel hooajal olengi planeerinud ,et vaatan rohkem Esiliiga ja muude madalamate liigade mänge ,kui Flora -Viljandi , Flora -Kure mänge ,kus võitja on ette teada . Vähemalt on võrdsete vastaste vihane andmine . Mis teistesse meie fännidesse puutub siis eks igaüks ise teab mida otsib .
    Duubli mängul oli meeldivalt publikut ja uued Flora piletid torkasid kohe silma vot see meeldis väga ,et lõpuks ometigi on meil jälle kenad piletid tagasi.
    Rakverel muidugi tahtmist on aga kui tahetakse ikka ML-i jõuda või Esiliigat võita siis selle koosseisuga seda ei tee.palju amatöörlust torkas siiski silma igas mõttes ja elemendis aga see pole paha pärast öeldud .Eks kõik käivad tööl , kes koolis jne. selle pealt nii mängida on väga tubli.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Ma ka nägin ühte. Ja siis veel keegi neiu karjus vahepeal flora-flora-flora.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas Andres. Vaata postitust
    Selge, nojah, ma lähtusin lihtsalt sellest, et Flora on Eesti üks suuremaid klubisid ja omavad ka üht suurimat fännibaasi(?). Kuid ega ma nende tegemistest suurt midagi ei tea. Eeldasin/lootsin ainult, et äkki on mõned aktiivsemad fännid jõudnud ka duubli mängule kaasa elama. Kuid ju siis see päev mitte ; )

Ma ühte nägin.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Selge, nojah, ma lähtusin lihtsalt sellest, et Flora on Eesti üks suuremaid klubisid ja omavad ka üht suurimat fännibaasi(?). Kuid ega ma nende tegemistest suurt midagi ei tea. Eeldasin/lootsin ainult, et äkki on mõned aktiivsemad fännid jõudnud ka duubli mängule kaasa elama. Kuid ju siis see päev mitte ; )

Leave a comment:

• elx
    replied
    No kes ikka läheb duublile kaasa elama? Mõni mängija ema vast ainult. Vähemalt ühe naisterahva kommentaarid tekitasid minus seal tõsist piinlikust. Aga annan talle andeks, kuulda oli, et ta jalgpallist suurt midagi ei tea ning ei kujuta ette kui palju kahju võib üks või teine kokkupõrge tekitada.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Järjekordne võitluslik 1:1 viik, seekord siis Flora duubliga, väravatelöömise eest kandsid hoolt Tarva mängijad (55. ov. Alari Tovstik - 25. Mikk Mehike).
    Isiklikult on Mikk mind seni päris positiivselt üllatanud, hooaja algul juba kaks olulist kolli kõmmutanud. Ehk on arengus sammu edasi tegemas : p

Mängupildi põhjal oli viik ka üsna aus tulemus, väga vabalt oleks võinud mäng lõppeda ükskõik kumma võistkonna võiduga. Kuigi Tarval paistsid olevat paremad võimalused kui Floral, ei suudetud neid kahjuks realiseerida. Samas floorakatel lasti päris tihti kasti ääres peavalu tekitada, aga iga kord oli Susi tasemel ning kaitseliin sai üldjoontes hakkama. Samuti jagunesid ka kaardid võrdselt 3:3, kuigi Hangu teenitud kollane tundus küll väga lamp ja arusaamatu. Tõenäoliselt kohtuniku bläkk kui mu kollased prillid mind ei peta, aga mis seal ikka.

Järgmine vastasseis siis juba kolmapäev Kohtla-Järvega (võõrsil), ja pärast seda, pühapäeval Tartu SK10-ga kodus.

Kui midagi veel lisada, siis et 70-st pealtvaatajast pooled olidki vast Rakvere omad, ja tribüünil olles väga aru ei saanud, et oleks võõrsil mängu jälgimas. (Kunst)muru oli ehk vaid veidi rohelisem...

Leave a comment:

• munz
    replied
    arvestades florakate paremat tehnilist ja taktikalist pagasit jääb üle vaid tunda siirast rõõmu, et kodusats väravani oma koiva läbi ei jõudnudki (tovstiku omavärav väravavahi kommunikatsiooniapsust). susilt muidu tiptop julged väljatulekud raamide vahelt. florakate agoonia hoidis esimesel poolajal ära ilusa reaktsioonitõrjega nende puurivaht kui ljaši karistuslöök rikošetist end tegelikult juba rahvastikuregistri andmetel ristnurka sisse oli kirjutanud enne lõppu oli tarval üks super variant kontrast aga ju ei tahtnud kollastel sel hetkel enam aju ja jalad hästi koostööd teha

Leave a comment:

• werty777
    replied
    Vaatan, et Rakvere sai Flora vastu viigi. Väga kõva.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Algselt postitas AnnaS Vaata postitust
    Väga ilus publiku number hooaja alguses! Rakverelased ilmselgelt külma ei karda

20. mail tulen seda staadionit isegi kaema, loodan, et selleks ajaks on lumi ehk sulanud.
    Kui ma ei eksi oli õhu temp siis +7, nii et polnud hullu midagi. Ning eks näis palju neid julgeid pealtvaatajaid järgmisteks voorudeks alles jääb.

Lisaks 20. mai on tõenäoliselt võimalik nautida juba linnastaadioni muru ja tribüüni. Jääb ootama ; )

Algselt postitas tomm Vaata postitust
    Tarva tegemisi võimalik jälgida nüüd ka Twitteris.
    Link kah: http://twitter.com/rakverejktarvas

Leave a comment:

• tomm
    replied
    Tarva tegemisi võimalik jälgida nüüd ka Twitteris.

Leave a comment:

• AnnaS
    replied
    Algselt postitas val Vaata postitust
    AnnaS
    teie kodulehel väike trükiviga-naiste esiliigas mängib teie meeeskond,mis vanuses poisid osalevad......
    Tänud! Tõepoolest tuleb seda asja uurida Edastasin info kodulehe haldajale.

Leave a comment:

• val
    replied
    AnnaS
    teie kodulehel väike trükiviga-naiste esiliigas mängib teie meeeskond,mis vanuses poisid osalevad......

Leave a comment:

• AnnaS
    replied
    Väga ilus publiku number hooaja alguses! Rakverelased ilmselgelt külma ei karda

20. mail tulen seda staadionit isegi kaema, loodan, et selleks ajaks on lumi ehk sulanud.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Nonii, esimene kodumäng siis peetud. Tarva ja Puuma vaheline võitluslik heitlus lõppes 1-1 viigiga.

RAKVERE JK TARVAS - FC PUUMA 1:1 (0:1)
    mitteametlik protokoll
    Väravad: 51. Joonas Ljaš - 10. Sten Teino
    Hoiatused: 82. Elar Tovstik - 59. Kennet Jädal, 64. Nikita Tšernei, 69. Egert Heintare, 73. Janno Roosimets

Rahvast oli jah päris kenasti. Paistab, et ma eelnevalt ülehindasin veidi tribüüni mahutavust, see oli ääreni täis. Kui rahvaarvu suudaks nii hoida, siis oleks ühte tribüüni juurde vaja. Eile pidi osa rahvast lumehangede vahel seisma ja mõni piilus üldse aia tagant.

Kui täpne see rahvaarvu number sai ma ei tea, ma nägin ainult ühte turvat kes tribüüni eest läbi vuhas ja väitis, et loendab publikut. Mulle tundus, et parimal juhul sai ta mingisuguse umbakaudse numbri, aga samas võib-olla hoolitsesid täpse numbri saamise eest teised spetsialisid. Äkki saadi number jagatud hooajakaartide ja piletite järgi, mine tea.

Mäng ise oli päris tasavägine, kuigi Tarval olid paremad võimalused, siis raisati päris palju šansse. Latid, postid, kõik sai ära proovitud. Mõnel mängijal oli täna öösel vast raskusi une saamisega Kahju ainult, et mängu algul kohe mingi lollakas värav sisse imeti. Pärnu vastu oli vist sarnane teema?

Söödumängu käima saamisega paistis ka veidi probleeme olevat, kuigi kohati liikus see pall ikka päris hästi. Eriti teisel poolajal, siis hakkasid ka võimalused tekkima.

Elame näeme, mis hooaeg toob, aga hetkel arvan ma, et Meistriliigasse tõusmist on veel veidi vara loota. Kuigi eks salamisi hellitavad kõik seda lootust, iseasi muidugi kas mängijatele on vaja seda survet (otseselt) peale panna.

Kuid üks mis kindel, igati põnev Esiliiga hooaeg on välja koorumas.

Soccerneti galerii
    Ning samad pildid vähe suuremalt nähtavad

Järgmine mäng võõrsil, 25.03 kell 17:00, Floora duubliga.
    Järgmine kodumäng alles esimesel aprillil kell 14.00 Tartu SK 10-ga.

Leave a comment:

Working...
X