jalgpall.ee'l on aegunud Tarvase logo.. :/
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rakvere JK Tarvas
Collapse
X
-
Algselt postitas ÕhtujuhtEi usu, et tarvas suudaks terve hooaja vältel head hoogu säilitada. seal on ikkagi puudu võistkonna juhtimise kogemusest.
- elu on näidanud, et veri peab tiimi sees liikuma, et ei tekiks üksluist keskkonda ja liiga mugavaid olukordi.
- kes seal trenna on üldse reaalselt?
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustPalju tänasele karikamängule pilet on ?
Kommentaar
-
Rakvere JK Tarvas siis järgmine hooaeg Esiliigas.
Teine liiga võideti suheliselt kindlalt: 26 mängust 22 võitu, 2 viiki ja 2 kaotust. Teisel kohal paiknevat Nõmme Kalju duublit edestati 7 punktiga. Väratevahe 100:29, millest 27 väravat sealt lõi Joonas Ljaš, kes on ka turniiri parim väravakütt
Külastatavus kodumängudel:
1. Rakvere JK Tarvas, keskmine 76, kokku 987
Pealtvaatajaid võõrsilmängudel:
6. Rakvere JK Tarvas, keskmine 34, kokku 448
Sisukam ülevaade Tarvase hooajast oli vist Virumaa teatajas, mida netis ei ole avaldatud..
Teema tuleks tagasi Meistri- ja esiliiga kategooriasse tõsta
Kommentaar
-
Hei
Ei tea kas see on just sobiv teema mu küsimuse jaoks, et olen 95a poiss ja sooviks käia Rakveres jalgpalli trennis. Oskaks keegi mulle täpsemat infot anda? Mis vanusegrupid noortel on, kus trennid toimuvad, mis päeval, kellaaeg jnejne.. oleks üldse võimalust trenni minna üldse? Palun saatke privaatsõnum, aga võib ka siin arutada.
Kommentaar
-
Juba sellel pühapäeval (18.03), algusega 14.00, Rakvere JK Tarva esimene kodumäng Rakvere kunstmurustaadionil (Võidu 67). Rakvere Tarvas võõrustab Tallinna Puumat, kõik huvilised oodatud!
Facebooki event
Ning see laupäev on võimalik näha Tarva pallureid Põhjakeskuses, algusega kell 12.00. Jagamisele pidavat minema üle 200 auhinna.
Lisaks, kui siin peaks ringi luusima kedagi, kes feisbuuki avarustes ei ole aktiivne, siis järgmine teadaanne. Suuremate asjahuvilistega on plaanis enne mängu, 12.30, Carla pubis (Koidula 1) kokku saada. Saame lähemalt tuttavaks, teeme paar õllet ja liigume koos mängule. Mine tea, ehk koorub siit midagi veel.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustOn teil seal mingid tribüünid ka või peab platsi ääres vahtima ? Kes teab võibolla tuleb seda mängu vaatama , ilusat ilma on kah nagu lubanud .
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar