Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rakvere JK Tarvas
Collapse
X
-
Ohjah, need kesknädalased mängud amatöörsatsile ei ole head. Tarval I poolaeg oli võimalusi, kuid teine poolaeg lasti pead norgu ja karistati ära 4-0. Loodan, et see oli nüüd äratuskell ja võetakse kokku end. 1. juuni Viljandi Tulevik ja midagi pole kadunud veel
-
Algselt postitas Houmi Vaata postitustNonnii! oli siis penalti ? hehe Greksi koll väga aus
Vaatasin küll seda momenti mitu korda, aga no ei saa ikka kottigi aru. Nii palju kui ma aga aru sain, siis tundus vähemalt, et joonelt võttis ära üldse teine vend (Ingermann?) ning see paistis tõesti olevat õlaga, muidu poleks see pall sealt vast sihukese kaarega tagasi tulnud. Huvitav oleks näha, et mis põhjus protokolli märgiti. Praegu ütleks, et see kaart tuli Levandile jätkuolukorrast, kuid miks, vot sellest ei saa kahjuks videopildi põhjal aru. Tüüp ise muidugi väga vastu ei vaielnud ning kohtunikul paistis ka küllaltki hea ülevaade olevat, nii et tahaks loota vähemalt, et päris lamp see kaart+pennal ei olnud. Kahju, et ma ise selle olukorra lives maha magasin, kuigi ega vist väga targem ei oleks.
Leave a comment:
-
Jajah, mai bääd, ei tea miks ma nad oma postituses ära vahetasin.Algselt postitas Sarvik Vaata postitustSelle pommlöögi lõi vist ikka Gregor Aru ja kaldoja lõi peaga
---
Kallele toome tammikust tõrusid, nii et olemas : p
Leave a comment:
-
Aga palun:Algselt postitas Houmi Vaata postitustMillal mängu highlighte näha saab ?
Esimene värav on muidugi nii nõme kui vähegi olla annab, aga teise tabamuse puhul pean uhkuse alla suruma ja tõdema, et Gregor Aru löök oli ikka väga kaunis. Aga eks jääme järgmist kohtumist ootama, Levaga pole igav juba hakanud. Välja arvatud ehk eelmine hooaeg 5-0 alla jäämine Vinnis, mis oli ka ainukene kodumäng, mis mul kohapeal vaatamata jäi. Hästi valitud vist.
Oleks äraütlemata kihvt jah, sunniks ehk meidki rohkem liigutama. Esiliigas kahjuks väga vastaspoolt tribüünil ei kohta, aga eks see ole see duublite värk. Säärase žesti puhul aga, tuleks ka meil omapoolne lüke teha : )Algselt postitas mortan Vaata postitustMa nüüd väga loodan, et Tammeka ja Tarvas näiteks Tipneris mingil hetkel kokku lähevad, sest täna sain Karlova päevade laadalt 0,2€ eest sellise rariteedi! Kui meie esindused peaksid kohtuma, kingin antud rariteedi Tarva fännidele ja... Tartus avatakse Grossi pood ka varsti, ma paneks kotti rakverelikku täidist ka
btw, Tarval alates üleeilsest uued särgid: link
Leave a comment:
-
Tõsi, sööt oli väga hea ja näkkas korralikult.Algselt postitas Andres. Vaata postitustPenalti olukorra magasin küll maha, kui peaks olema nii nagu Houmi väidab, siis ju oli meil õige sööt konksu otsas :d
Props ka Mauri Levandile, kes meie kalapüüdmist naljaga võttis, big up!
Leave a comment:
-
Ma nüüd väga loodan, et Tammeka ja Tarvas näiteks Tipneris mingil hetkel kokku lähevad, sest täna sain Karlova päevade laadalt 0,2€ eest sellise rariteedi! Kui meie esindused peaksid kohtuma, kingin antud rariteedi Tarva fännidele ja... Tartus avatakse Grossi pood ka varsti, ma paneks kotti rakverelikku täidist ka
Leave a comment:
-
Ega jah väga õnnelik olla ei saa kui 90+3 viigivärav lüüakse. See , et mind välja vahetati oli sunnitud vahetus ja absull ei põe
Eks siin ongi raske subjektiivset kommentaari anda. Ma võin oma mälu värskendada ja treendia aga ikkagist ei tule ühtegi reaalset head võimalust teie poolt ;D (teisel poolajal)
Normid fännid olete vähemalt , siukest asja võiks rohkem olla
Edu teile ja varsti kohtume uuesti!
Leave a comment:
-
Levadia poisid mängida oskavad, pole midagi öelda. Paistab aga, et Houmi on lihtsalt natukene pettunud, et juba esimene poolaeg välja vahetati ja jälle viigipunktidega koju minna tuli. Penalti olukorra magasin küll maha, kui peaks olema nii nagu Houmi väidab, siis ju oli meil õige sööt konksu otsas :d
Mis aga seda Kogre värki puutub, siis minu arust händlis ta üsna hästi. Eks muidugi veidi esineda oli vaja, aga küllap on juba natuur selline, no mis sa teed. Ega me just ei hellitanud ka.
Leave a comment:
-
Ausaltöeldes Levadia oli ikka natuke parem. Kaitse ikka rebenes mõnusalt. Eriti kiired olid Levadia ääred. Kiireimad esiliigas minu arust. Levadial oli veel üks või paar 1v1 võimalust, mille Sahkur ära võttis.
Pärast punast Levadia hoidis kindlalt vähem palli, mis on igati loogiline. Samuti on silmakirjalik väita, et Tarvas peksis üksi pikka palli. Väheke rohkem seda tõesti tehti, muru kvaliteet polnud veel nii hea, et ainult maast lükata, mis Tarvale juba iseloomulikuks on saanud.
Tundub, et oled Levadia player ja väheke närvis mängu pärast, aga no saite töödeldud ka veidi. Hea, et te pole Puuma vennad, suutsite enamvähem oma emotsioone kontrolliall hoida. Koger näitas lõpuks, et on ikka täis debiilik, vahest suuremgi kui Yaroslav Dimitriev ning #20, kes oli vist Pebre, taidles ka rohkem kui vaja oli.
Aga Houmi, kui sul rohkem võimalusi peale 2:2 värava meelde ei tule, siis võiksid käia oma mälu treenimas kuskil. K2bo kommentaari pealiskaudseks nimetada on ka vale, sest me tegelesime rohkem kaasaelamisega kui iga olukorra kirjapanemisega.
Leave a comment:
-
Naljakas lugeda sinu kommentaari, väga väga pealiskaudne... Kui teie arust oli teil mäng kontrolli all , miks teil rohkem võimalusi polnud kui see pöörde pealt tehtud löök. Penalti koha pealt nii palju , et meie kaitsja võttis väga selge õlaga palli joone pealt ära ja sai selle eest punase. Uskumatu aga tõsi, neelab selle viigi alla... Aga see sinu mängu kirjeldus küll nii helge tarvase jaoks polnud tagusite oma pikka sinna kasti ja oligi kõik...
PEACE!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: