Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rakvere JK Tarvas
Collapse
X
-
Artikkel Itaalia keeles Rakverest: http://it.eurosport.com/calcio/inter...13/story.shtml
-
No Ajax sai hooaja jooksul vist mingi kuus 0-7 kaotust. Lisaks mingid 0-9, 1-13, 0-12, 0-11, 0-14 kaotused. See veidi teine tera ikkagi.Algselt postitas Amadeus Vaata postitustNo teoreetiliselt tõesti ei ole veel kindel, aga vaadates kellega mängud... Aga eks lootus sureb viimasena.
Huvitav, et siis kui Ajaxil terendas uus "rekord" siis oli selle ümber päris palju arutelusid. Rakvere osas ei ole keegi veel kuskil sõna võtnud. Millest see küll võiks olla?
Leave a comment:
-
No teoreetiliselt tõesti ei ole veel kindel, aga vaadates kellega mängud... Aga eks lootus sureb viimasena.
Huvitav, et siis kui Ajaxil terendas uus "rekord" siis oli selle ümber päris palju arutelusid. Rakvere osas ei ole keegi veel kuskil sõna võtnud. Millest see küll võiks olla?
Leave a comment:
-
Premium liiga esimese kodupunkti teenis meile Mario Kuokkaneni tabamus. Kuokkaneni eilne värav teeb tast Rakvere noorima meistriliiga tasandil värava löönud mängija - 17a 4k. Kuna noormeest võib nimetada klubi enda kasvandikuks, siis igati sümboolne koll, pealekauba ka kena sooritus. Kahju vaid, et sellest võiduks ei piisanud.
Kuokkaneni värav 1:28
Järelejäänud kohtumised: Kalju x2 (võõrsil ja kodus), Levadia (kodus), Sillamäe (kodus). Kodust ja võõrsilt on võit võtmata. Et nüüd kumbki neist olulistest künnistest ületada, tuleb tiitlinõudlejate vastu üllatuspomm lõhata. Või siis aasta viimases mängus Kabajev koos Aidara, Lipini ja Paponoviga kuhugi posti külge siduda..
Leave a comment:
-
SalvestatudAlgselt postitas football2u Vaata postitustTegelikult see oleks vinge, kui fännid iga mängu eel ja järel arutaksid omavahel sellistest asjadest. Üks asi on, mida meedias kirjutatakse, teine reaalselt fännidelt. Minu arvates on huvi tervitatav.
Aga jah, saadame Eesti vuti vastu huvi tunduvad inimesed perse ja imestame kõrvalteemades miks publikut pole.
Leave a comment:
-
Kirjutan alla, huvi sünnitab huvi. Ka minu arust on igati normaalne eeldada, et Eesti suurimas jalkafoorumis tekiks meistriliiga mängujärgselt arutelu - olgu või laus kriitika, kõige hullem kui üldse ei räägita ( = ei koti).Algselt postitas football2u Vaata postitustTegelikult see oleks vinge, kui fännid iga mängu eel ja järel arutaksid omavahel sellistest asjadest. Üks asi on, mida meedias kirjutatakse, teine reaalselt fännidelt. Minu arvates on huvi tervitatav.
Aga jah, saadame Eesti vuti vastu huvi tunduvad inimesed perse ja imestame kõrvalteemades miks publikut pole.
Videopilt on üksasi, aga kuidas inimesed midagi lahti mõtestavad on samuti põnev lugeda kui kodumaine vutt korda läheb. Selleks, et kohtumine korduses järele vaadata peab juba väga tõsine fanatt olema. Foorumist loodetakse ikka kiirelt põhiline kätte saada. Eesti jalgpallihuvilsi niigi vähe, mis neist haruldustest ikka eemale turtsatada kui küsimus aus.
8 kollast, 2 punast, 6 väravat 35 minutiga (sh omavärav). Vähemalt protokolli põhjal Tarva kohta väga okei avapoolaja järel laguneti teisel täielikult. Varasemad Narva-Tarvas mängud on olnud väga tasavägised ja intriigi on jagunud, nii et kõneainest justkui on. Kuna olen juba mõnda aega Eestsist eemal olnud ja nett on piiratud, siis videod jäävad nägemata ning tuleb inimeste muljetega piirduda. Oleks igatahes samuti huviga lugenud. Kuid eks tuleb ka asjaosaliste ülitundlikusest aru saada, hooaeg on kulgenud üle kivide ja kändude ning mitmete kadudega. Kaotus Transile oli kindlasti taaskord valus piitsahoop sellel kannatusterajal.
Laupäev, nagu ka Stok ütles, on võimalus väikseks leevenduseks, nii et ilmselgelt läheb Rakvere poolt kõik mängu.
Leave a comment:
-
Tegelikult see oleks vinge, kui fännid iga mängu eel ja järel arutaksid omavahel sellistest asjadest. Üks asi on, mida meedias kirjutatakse, teine reaalselt fännidelt. Minu arvates on huvi tervitatav.
Leave a comment:
-
Pole lasteaias püksi teinud, jään vastuse võlgu. Mänguanalüüs kui selline, oleks täiesti kohane. Eriti kui pea tunnike oli vastaseks kümnemeheline Narva Trans.Algselt postitas RaitR Vaata postitustTead ma ei oskagi sulle vastata... Võib-olla on see sinu fetiš, aga üldjuhul kui lasteaias püksi tehti, siis kohe kindlasti ei mindud seda kõigile rääkima...
Töö käib, et esimesed võidupunktid ikkagi koju tuua. Kuidas see aga välja tuleb, elame näeme.

Kuidas Meerits väravas tundub võrreldes Susiga?
Leave a comment:
-
Tead ma ei oskagi sulle vastata... Võib-olla on see sinu feti, aga üldjuhul kui lasteaias püksi tehti, siis kohe kindlasti ei mindud seda kõigile rääkima...Algselt postitas Crapmaster Vaata postitustTänan meelituse eest!
Muidu on fännidel ikka miskit ju öelda ja mängu kohta kokkuvõte teha. Ma olen seda siiamaani oodanud, tegin isegi kasutaja ja puha sellejaoks, et küsida saaks, mis seal platsil siis lõppude lõpuks ikkagi toimus?
Töö käib, et esimesed võidupunktid ikkagi koju tuua. Kuidas see aga välja tuleb, elame näeme.
Leave a comment:
-
Kui nii suur huvi on, siis vaata ise järgi, mis seal toimus. Hõlpsasti leitav on nii kokkuvõte kui ka terve mängu salvestus.Algselt postitas Crapmaster Vaata postitustTänan meelituse eest!
Muidu on fännidel ikka miskit ju öelda ja mängu kohta kokkuvõte teha. Ma olen seda siiamaani oodanud, tegin isegi kasutaja ja puha sellejaoks, et küsida saaks, mis seal platsil siis lõppude lõpuks ikkagi toimus?
Leave a comment:
-
Tänan meelituse eest!Algselt postitas samootsu fooruminimi v6tab kogu tarva kui meeskonna kenasti kokku
Leave a comment:
-
Kui Rakvere Tarvas oleks teda siia maale omal algatusel toonud, siis tingimused oleksid alla igasuguse arvestuse. Aga kuna tegemist oli FCI kapsaaiaga, siis Tarvas on tulnud talle isegi vastu. Üldiselt Andres seletas selle situatsiooni vägagi põhjalikult ära ja arvan, et arutelud Silviost ei kuulu enam siia teemasse. Oli huvitav mängija, ning edu talle edaspidises elus.Algselt postitas Myrgel Vaata postitustKui keegi suudaks mulle ära seletada, miks Vao küla Silviol peaksid kuidagi paremad tingimused Tarvas mängimiseks olema kui Sandritel, Juhanitel ja Erkkidel, siis ma oleksin maru tänulik. Kui ma viimati kontrollisin, siis Tarvas oli spordiklubi, mitte hoolekandeasutus.
Leave a comment:
-
Kui keegi suudaks mulle ära seletada, miks Vao küla Silviol peaksid kuidagi paremad tingimused Tarvas mängimiseks olema kui Sandritel, Juhanitel ja Erkkidel, siis ma oleksin maru tänulik. Kui ma viimati kontrollisin, siis Tarvas oli spordiklubi, mitte hoolekandeasutus.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: