Tuli ära! Rauno Valgu debüüt värav viimastel sekunditel! Kõva!
Mängust niipalju, et jäin ca 10 minti mängule hiljaks, ning mängu lõpus arvasin veel, et võitsime 2-1, kuid koju jõudes lugesin et 2-2 jäi, aga see selleks, viimase sekundi värava emotsioon on ikka sama.
Istusin maha ja juba tuli minu silmis 0-1 , mis tegelikult oli 0-2. Tundus suht väravavahi kapsas olevat, kuid värav oli iseenesest ilus kauglöök. Peale 0-2 kaotusseisu jäämist oli ikka suht võrdsete mäng - Levadia oli tsipa kiirem ja tehnilisem isegi, kuid siis tuli penalt meie kasuks. Penaltit ja Levadia punasest kaarti ei oska ma kommenteerida - ei saanud täpselt aru mis seal toimus, aga eks videost ole näha. Teine poolaeg üritasime pikemate pallidega leida teed viigini, kuid edutult. Mäng oli nö meie kontrolli all, kuid ei leitud neid viimaseid käike, nagu Eesti kommentaatoritel tavaks öelda on. Ja siis lisaaja viimasel minutil, kui mõned poolehoidjaid juba jalutasid staadionilt lootusetuse näoga minema, sai Rauno valk kasti lähistel löögile ning lõi selle alla nurka ära.
Üldiselt oli mängupilt kõvasti vaadatavam kui muidu, kuna Linnastaadionil on lihtsalt parem vaade. Hooaeg võiks alata ja ka lõppeda seal, mis ilmselt ei saa Pohlaku ajastul võimalikuks.
Täna sai erilist tähelepanu Pullide poolt Levadia nr 9 särgiga Koger. Kuid miks ja kuidas, seda lasen mõnel teisel pullil seletada, kuna erinevalt kogrest on mul haugi mälu.
Ja Urmar, sa võid vabalt seda pilti kasutada liidu lehel, mis Sarvik postitas, teil on seal on küll ilus Nike pall, kuid see ei paku pinget enam.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rakvere JK Tarvas
Collapse
X
-
-
Stiilse vuti huvilistel soovitan tulla homme, 17.05 kell 19.30 Rakvere linnastaadionile.
Korralik muru võimaldab väga kena mängu näidata, niiet kõik kohale!
Leave a comment:
-
Hangu väravad tõid siis võidu koju - alates naasmisest 2 mängu (123 min), 4 väravat. Ühes oli tänane ka selle hooaja esimene kord kui suutsime "linad puhtana" hoida, nii väravate kui ka kaartide osas. Vahe liidritega kõigest 3 punkti, nii et pole hullu, jätkuvalt on väga põnev see esiliiga lugu.
Reede õhtul võõrustame aga Kastanil Leva duublit, kes pole sel hooajal veel kordagi kaotusekibedust tundnud. Oleks ka juba aeg nende maitsemeelt rikastada.Kood:[B]TALLINNA FC PUUMA - RAKVERE JK TARVAS 0:2[/B] (0:1) mitteametlik protokoll [URL="http://www.jalgpall.ee/news.php?st=style_fp.css&news_id=4890"]Esiliiga XI vooru laupäevased tulemused (jalgpall.ee)[/URL] [B]Väravad:[/B] 29., 78. Henri Hang [B]Hoiatused: [/B]22. Valeri Kurlõtškin, 85. Pavel Apalinski, 90.+1. Rameš Mamedov [B]FC Puuma:[/B] 50-Boldõrev, 2-Romanov, 18-Mamedov, 6-Kisel, 4-Kurlõtškin, 14-Dubinin, 15-Sinyavskiy (46. 13-Marin), 8-Filimonov (83. 19-A. Lõsanov), 3-Velichko (46. 9-Berzinš), 10-Helaia (46. 12-Apalinski), 7-Vinogradov. [B]Varus:[/B] 40-Stepanov, 16-Jetskalo, 12-Apalinski, 9-Berzinš, 19-A. Lõsanov, 13-Marin, 5-Matso. [B]JK Tarvas:[/B] 1-Sahkur, 26-E. Tovstik, 4-K. Saar, 16-Kaasik, 15-Rannamäe, 3-Kiis (56. 22-Ljaš), 17-A. Tovstik, 18-M. Saar, 24-Gull, 50-Hang (89. 19-Vahero), 2-Valk. (72. 21-Lõhe) [B]Varus:[/B] 30-Susi, 22-Ljaš, 19-Vahero, 5-Ööpik, 21-Lõhe.
Leave a comment:
-
No EJL kaitseks võib öelda, et valdavalt pannakse ikka täppi selle numbriga. Kuigi on põhjust uskuda, et siiski vahel seda alahinnatakse - tänavu kodus Lokoga ja eelmine aasta ehk kuskil 3-4 kohtumist (üks neist viimane kodumäng Kiviõliga). Saame küll aru, et publikunumbrite täpne märkimine pole inspektorite otsene kohustus ja see on ka üsna keeruline, aga seetõttu tulekski liidu ja klubi vahelist koostööd parandada. Paistis, et kohati (kuni mingi maani) toimis eelmine hooag see numbrite lugemise koostöö kenasti. Aga mis ennastki häiris on see väide, et kordagi pole klubi poolset pakkumist tagasi lükatud, ja kui isegi on, siis seetõttu, et klubi pakkumine oli liialt kõrge, aga samas ülehindamine ei pidavat Rakvere puhul teemaks olema.. doesn't add up, noh. Lisaks veel imelik väide, et poolaeg on hea aeg kunstmurustaadionil publiku loendamiseks. Võib-olla kõige mugavam tõesti, aga kindlasti mitte kõige adekvaatsem.Algselt postitas k2bo Vaata postitustOn võimalik ehk kuidagi vaidlustada neid publiku nr'e, kui on piisavalt tõestusmaterjali? (Arvestades mis paska siin need inspektorid viimastel aastatel tootnud on nende publiku arvudega, oleks see üsna vajalik). Tõsiselt häirib, et EJL's ei saada enda asjadega hakkama, ei tehta koostööd klubiga ja jääb veel õigust targutamiseks ülegi.
Umbkaudsete numbritega on lihtsalt väga raske mingisugust vettpidavat statistlist analüüsi teha, nt kuidas mõjub mõni konkreetne promo üritus, kuidas mõjutab ilm, kuidas mõjutab nädalapäev, kuidas mõjutab eelmise kodumängu tulemus jne, eks neid muutujaid on veel sadu.
Leave a comment:
-
On võimalik ehk kuidagi vaidlustada neid publiku nr'e, kui on piisavalt tõestusmaterjali? (Arvestades mis paska siin need inspektorid viimastel aastatel tootnud on nende publiku arvudega, oleks see üsna vajalik). Tõsiselt häirib, et EJL's ei saada enda asjadega hakkama, ei tehta koostööd klubiga ja jääb veel õigust targutamiseks ülegi.
Leave a comment:
-
Ei no nüüd kammis küll ära. Aga no nii palju olen lahti hammustanud, et vastutad uudiste ja statistika edastamise eest jalkaliidu kodulehel. Selles osas pole mul ka mingeid etteheiteid, info liigub kiirelt ja paistab, et asi sujub. Ise jälgin ka tihti jalgpall.ee lehel pakutavad liveskoori, ja no võib rahul olla, ega vist olemasolevate võimaluste juures väga rohkem teha ära ei anna. Mida aga esialgu ära ei tabanud oli see, et 'kellelt ja kus sa küsid', arvasin, et oled ise uurinud piletimüüjatelt, aga ju pidasid silmas hoopis ühendust inspektoriga.Algselt postitas urmar Vaata postitustLisan väikse selgitusena, et inspektor pole ma tõesti olnud, aga iga numbri olen ikkagi mina kirja pannud, jäägu see Andresele mõistatuseks, mismoodi.
Ja kunstmurul olen ma väga harv külaline, tänavu pole veel jõudnudki.
Leave a comment:
-
Algselt postitas schmeichel Vaata postitust115 on muidugi 11 võrra rohkem kui 104 aga see selleks .....
Gunnar Nuuma
Tarvas-Puuma ja Tarvas-Lokomotiivi mängude inspektor
Aisa vanakurat. Sitta sest Matemaatilisest analüüsist kasu on, kui enam numbreid ka ei tunne.
Tuleb vist kodus tibude lugemisega uuesti alustada...
Leave a comment:
-
Lisan väikse selgitusena, et inspektor pole ma tõesti olnud, aga iga numbri olen ikkagi mina kirja pannud, jäägu see Andresele mõistatuseks, mismoodi.
Ja kunstmurul olen ma väga harv külaline, tänavu pole veel jõudnudki.
Leave a comment:
-
Eks usu siis seda, mida ise tahad. Ma jään igatahes enda sõnade juurde, kus väitsin, et piletimüüjatelt saadud numbrit on tagasi lükatud. Tõestuseks oleks ka üks logifail mängujärgsest vestlusest piletimüüjaga (see sama liigahooaja viimane kodumäng, mida eelmises postituses mainisin), mida ma siia postitama ei hakka. Kui aga Urmasel jätkuvalt kipitab ja arvab, et ajan pada, võin privaadis saata.Algselt postitas urmar Vaata postitustMa ei usu neid jutte, et klubipoolset abi pealtvaatajate kohta on tagasi lükatud. Neid numbreid küsin ma tavaliselt teise poolaja keskel ja kui vahel varem öeldakse, siis küsin enne lõppu üle, et mis number jääb. Tagasilükkamine võib tulla vaid siis, kui number liiga suurena paistab, aga seda ma rakvere mängude puhul ei mäleta. Ja need, kes aia tagant vaatavad, tuleks ikkagi ka kirja panna, sest sealt näeb täitsa hästi.
Mis puutub ärapanemisse, siis see kuulub ikka andrese repertuaari.
Eelmisel leheküljel veel vastasid, et:
Milleks siis seda torget vaja, kui ise just väitsid, et Rakvere puhul pole see teemaks?Algselt postitas urmar Vaata postitustKüllap läksid vahel siis numbrid liiga suurteks, kui pikalt saadeti. Seda numbrite suvalist suurendamist tuleb ikka ette. Siin-seal.
Lisaks pole märganud, et su nimi oleks mänguinspektorina üles antud, seega see sinu publiku märkimise jutt tundub kahtlane. Võib-olla isegi vahel oled inspektorite eest ise selle pv numbri osas hoolt kandud, aga ilmselgelt mitte alati. Muidu poleks praegu mänguinspektor siia tulnud ja enda nägemust esitanud/kaitsnud. Sageda kunstmurustaadioni külastajana võiks ju eeldada, et oled ka tähele pannud, et poolajal liigub suur osa rahvast laiali. Staadioni territooriumil on ju suitsetamine keelatud ja isegi peldik jääb aia taha. Btw, isikliku kogemuse põhjal võin öelda, kiirelt tehes jõuab poolajal ka nt Statoilis, Selveris või Vaala keskuses käidud, RRG kõrval asub ka üks väike majapood - mingi osa kontingendist ikka kasutab seda võimalust, eriti kui meil endil toitlustusvõimalust kunstmurustaadionil ei pakuta.
PS! Ega siin iga kord käigi ju vingumist numbri kallal, enamasti on see ikka üsna reaalne tundunud ja küllap ka olnud. Küll aga on vahel harva esinenud juhtumeid, kus paistab number märkimisväärselt väiksem (märkimisväärselt siis ~40-50 inimese tähenduses).
Ma arvan, et amatöörklubil polegi vaja mingit high-tech värki, tavaline klikker, mille pilti (kui mitte isegi tellimis linki?) kunagi ka kuskil siin Soccernetis jagati, ajaks asja ära. Ning kui Rakvere Spordikeskuse uue juhi intervjuud sai loetud, jäi sima, et eesmärk number 1 on kulude kärpimine, nii et mingite kliendiloendussüsteemide peale vaevalt lähitulevikus mõeldakse.Algselt postitas kesa Vaata postitustKliendiloendussüsteemid nt.
Kes staadionile sisse astub ka kokku loetakse.
Kui kauplused jaksavad soetada, miks mitte staadionite haldajad või klubid.
IT-riigi noored ja nupukad peaks ju kõigega hakkama saama, paar kaamerat/andurit väravasse ja moodne äpp Androidi ning publik suisa reaalajas loetud.
Mehhaanilise klikkeriga pöördvärav või klikkeriga tõkkepuuga sissepääs loeks samuti sisenejad kenasti kokku.
Leave a comment:
-
Kliendiloendussüsteemid nt.
Kes staadionile sisse astub ka kokku loetakse.
Kui kauplused jaksavad soetada, miks mitte staadionite haldajad või klubid.
IT-riigi noored ja nupukad peaks ju kõigega hakkama saama, paar kaamerat/andurit väravasse ja moodne äpp Androidi ning publik suisa reaalajas loetud.
Mehhaanilise klikkeriga pöördvärav või klikkeriga tõkkepuuga sissepääs loeks samuti sisenejad kenasti kokku.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: