Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rakvere JK Tarvas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Andres. Vaata postitust
    Täna oli ikka korralik derbi, seda tõestab ka ehk asjaolu, et lõpus oli ainult üks Kiviõli oma järgi kellega mängijad said kätt suruda. 5-1 kodus selle hooaja Viru derbile punkt panna on ikka eriti magus, ja seda veel viisil kuidas mäng täna lõppes.

Esimene poolaeg oli ikka suht masendav, ja paistis, et ka Tarva mängijatel oli kramp sees, et krt jälle need õlid, ja kohe imeme värava sisse. Teine poolaeg õnneks suruti oma mäng peale ja siis hakkas ka püss paukuma. Viimane värav Aunapuu esituses oli küll puhtalt vihaga ära lahendatud, oli näha, et tahtis oma mängueelsete kommentaaride kõrgusel olla. Ilmselgelt oli ta ka pärast viimast derbit kõige rohkem närvis Tarva pallur : p

hmm, ma mäletan, et neil väga rohkem muud kobisemist ei olnud kui see, et ma (oma) õlut jõin (mitte, et nad mulle enda oma müüa oleks tahtnud). Sellisest toredast heast tavast, mis vähemalt enamusel esiliiga klubidel on, et 20 võõrsilfänni saavad tasuta sisse, polnud nad ka muidugi midagi kuulnud.

Tarva

http://keeleabi.eki.ee/index.php?leht=4&act=2&vld=65

Peaksid ju siitkandi mees olema, jäta meelde : )
    Tõsi... ainukesed, kes kätt surusid olid Kiviõli treener Šteinberg ja herr. Starkopf, big props vendadele.
    Teised aga läksid pea norgus vahetusruumi..

Kommentaar

need kaks on ka sealt küllaltki veidrast seltskonnast olnud läbi mitme aasta veidi teise sümpaatsusastmega.kuda kunagi pohlak ütleski vene koondise kohta, et tere mõistis öelda ainult kapten onopko-pole ka imestada, ta on ainus, kes neist lugeda oskab.... umbes sama keiss

Kommentaar

Algselt postitas RaitR Vaata postitust
        Tõsi... ainukesed, kes kätt surusid olid Kiviõli treener Šteinberg ja herr. Starkopf, big props vendadele.
        Aga äkki soovib härra Starkopf ennast veel kord Meistriliigas proovile panna?

Lisaks, eilne publikunumber oli jälle kasina võitu. Eelnev promo oleks kindlasti võinud suurejoonelisem olla, aga mis seal ikka, üleminekuteks lükkame asja käima.

Aga see pv number (72) oli küll vist enne vilet kokku loetud. Täidetud sedeleid, mille abil me selle hooaja publiku lemmikmängija välja selgitame, kogunes lõpuks kasti 85 (+ oli veel mitmeid, kes ei soovinud täita/osaleda). Piletikassast sai teada, et esimese poolaja keskel oli rahvast juba oma sadakond kogunenud. Sama mulje jäi ka endale.
        Mitte, et nüüd 30 inimest nii hiiglaslik vahe on, aga kui Eesti mõistes on iga inimene hindamatu väärtusega, siis midagi näitab see ikka. Eriti kui teistes Esiliiga voorudes publikunumbriks 30 koguneski.

Kommentaar

See 72 tundus ikka väga üllatav, kuna mängu ajal tundus, et number on seal 120 peal vähemalt.

Kommentaar

Tarvas siis lõpetas esiliiga hooaja kolmandana. Vaatamata sellele, et Tarvas andis endast viimases mängus kõik (võit tammeka duubli üle), et saada hõbemedal, ei suutnud Pärnu nende jaoks ülitähtsas mängus isegi viiki välja võidelda (mis oleks Tarva hõbedale toonud ning Pärnu üleminekumängudest päästnud), vaid saadi 0-3 pakk kodus Flora duublilt.

Järgmine pühapäev juba üleminekumäng Tarval Kaleviga, Rakvere kusntmuru staadionil.

Kommentaar

Pärast Tammeka eilset kaotust vast polnud see mäng enam niivõrd oluline. Kuigi kes teab, mis vangerdused võivad retrospektis selle olulisust veel tõsta.

Kommentaar

Algselt postitas keemiainsener Vaata postitust
                Pärast Tammeka eilset kaotust vast polnud see mäng enam niivõrd oluline. Kuigi kes teab, mis vangerdused võivad retrospektis selle olulisust veel tõsta.
                Mäng oli olnud siiski väga põnev, Tarva väravavaht Sander Susi tõrjus viimasel minutil veel Tartu penalti ära, ja päästis võidu.

Kommentaar

Man of the Match - Sander Susi. Super tõrjed terve mängu vältel + ära võetud pennal, siin pole midagi rohkem öeldagi.

Sellega ma nõus ei ole, et Tarvas täna endast kõik andis. Mängu esimene pool oli suhteliselt masendav, sama deela mis Kiviõliga eelmine pühapäev, ilmselgelt ollakse mõtetega tulevikus. Seekord tekitati küll rohkem võimalusi, aga ei suudetud ära lüüa. Fänlus oli täna tagasihoidlikum, palju olulisi puudujaid + esimene värav võttis suht tummaks, vaevu jõudis perse maha panna kui ära löödi. Kuigi Rakvere puhul peaks sellega juba harjunud olema.

Teine poolaeg aga pandi ennast maksma ja tehti nii palju kui vaja. Lõpus sai küll Tammeka kõva surve üles, aga pidasime vapralt vastu. Timo Teniste, kes terve hooaja on oma kahtlase vilega silma paistnud üritas küll lõpus omi poisse tagasi reele aidata, aga Susi arvas teisiti. Pean jälle tõdema, et väravavahtidega on meil ikka vedanud. Kui nüüd suurustada, siis üks kütab väravaid ja teine võtab pendlaid.

Tänase mängupildi põhjal ütleks, et Tammeka duublil närvihaigetel ongi paras kuskil mudasemal tasandil toksida. Kui ikka oma neli kandikul ette serveeritud 99% võimalust suudetakse ära käkkida, siis ei ole midagi teha lihtsalt. Roppusi tuli juba ühel mängijal rohkem kui ida satsidel bljääde ja nahhuisid kollektiivselt kokku. Mitte, et mul sellest väga sooja või külma oleks, aga näitab lihtsalt mängijate ebastabiilselt närvikava. Muidugi oleks võinud kohtunikuhärra mõne mahlakama pärli ka kaardi vääriliseks hinnata, aga paistab, et ta jagas seda huumorit.

Sai enamus Tarva selle hooaja mänge ära nähtud, kõiki vastaseid vähemalt kaks (valdavalt kolm) korda ja annaks hooaja lõpu puhul kohe ühe eriauhinna välja. Ükski teine vastasmängija ei suutnud mulle ennast mällu talletada rohkem kui ühe korra, aga oli üks mängija, kes sai sellega hakkama vähemalt kolmel korral. Esiliiga suurima printsessi tiitel 2012 läheb, trummid.. - Simo Tenno. Sellest mängijast küll asja ei saa kui laseb ennast nii lihtsalt mõjutada. Muidugi tribüünil great fun. Tänased klassikapärlid nagu: "Minge perse!", "maakad!!", "teie peaksite hoopis rahvaliigas mängima!" ja minu vaieldamatu lemmik "ma sõidan sulle sahtlisse!" vms Täna tärkas neid tiitlipretendente Tammeka ridades muidugi veel, aga ühest esinemisest kahjuks ei piisa : (

Igatahes soovitan Tammeka poistel järgmine kord rohkem mängimisele ja vähem hääletamisele ning suhtlemisele keskenduda, järgmine kord veate ehk viigi välja.

Hea meel, et hooajale sai võidu näol väärikas punkt pandud. Kahju, et hõbe ära ei tulnud, aga eks prioriteedid on mujal. Ning tore oli üle pika aja Mikku taas mängimas näha, loodetavasti nüüd vigastusest täielikult taastunud, kuigi puude tundus veel kohati rabe. Hea meel ka Tomi hooaja esimese kolli üle, lisaks oli lust vaadata kuidas 36 aastane vanameister Akim noori poisse üle jooksis.

-e- Fun fact, Tammeka duubliga 4/4-st.

-e2- Ja kuidas ma lõpus sain selle Tammeka venna särgi loopimis ära unustada, priceless. Mingi austus võiks enda klubi vastu muidugi olla, aga no kuidas keegi paremaks peab :d

Kommentaar

sain ka sel hooajal lõpuks esimest korda rakveret näha. kahjuks serveeris meeskond pigem pettumuse. sellise mänguga ei ole teil küll midagi kalevile vastu panna. kui ikka tammeka duubel suudab teid niimoodi üle mängida siis ei ole teil ilmselt lootustki. mitte et mul midagi oleks rakvere jalgpalli tugevnemise vastu, aga antud juhul andis tõesti tammeka kõik endastoleneva, et MITTE väravat lüüa. pealegi, rakvere MLi tõustes saaks teie kodulinna kesksusest koheselt ka teie needus, sest teie parimad pojad on JUBA KÕIK meeskonnas. tugevdusi ei ole mitte kusagilt võtta. aga noh, eks elu näita. äkki ikkagi on veel varjatud reserve kuskil...

Kommentaar

Selliste väikeste koha needus on paraku jah laena Esiliiga. Meistriliigasse tõustes satutakse kohe otsese võrdluse ja tähelepanu alla ning kes vähegi paremad on, tõmmatakse Tallinnasse ära ning asemele pole kedagi muud võtta, kui need kes varem meeskonda ei pääsenud. Ja kuhu see tee viib on juba teada. Selle vastu aitaks vaid raha, kuid kui seda isegi Tallinnas leida ei suudeta siis väikeses kohas on asi veelgi raskem.
                      Kui peaksin mingeid panuseid panema, siis kipun ka pigem arvama, et Rakvere üleminekumänge ei võida, tulgu ülalt kes tahes vastu. Teisalt kes oleks sedagi arvanud, et Paide Meistriliigasse tõuseb? Ja kus ollakse nüüd?
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

Wiru õlu sponsoriks
                        Lihakombinaat on juba läinud...

Koss leiab toetajaid küll.

Huvitav, miks Teil kodulehte pole?

Kommentaar

Aqva oli ka nõus sponsoreerima kui ML tõustakse, kuskilt kuulsin. Ja olen kindel et üleminekutel on Tarvas hoopis teise mängupildiga kui eile Tammeka vastu.

Kommentaar

Algselt postitas Amadeus Vaata postitust
                            sain ka sel hooajal lõpuks esimest korda rakveret näha. kahjuks serveeris meeskond pigem pettumuse. sellise mänguga ei ole teil küll midagi kalevile vastu panna. kui ikka tammeka duubel suudab teid niimoodi üle mängida siis ei ole teil ilmselt lootustki. mitte et mul midagi oleks rakvere jalgpalli tugevnemise vastu, aga antud juhul andis tõesti tammeka kõik endastoleneva, et MITTE väravat lüüa. pealegi, rakvere MLi tõustes saaks teie kodulinna kesksusest koheselt ka teie needus, sest teie parimad pojad on JUBA KÕIK meeskonnas. tugevdusi ei ole mitte kusagilt võtta. aga noh, eks elu näita. äkki ikkagi on veel varjatud reserve kuskil...
                            Tõsi, eilne mäng just ülemäära enesekindlust ei süstinud ja raskeks läheks kahtlemata. Kuid eilne polnud kaugeltki parim, mida Tarvas suudab, sellepärast ma ei stressaks. Polnud just esmamulje saamiseks kõige õnnestunum mängu valik, eriti veel kui klubi on juba 3 nädalat tagasi välja hõiganud, et keskendutakse eelkõige üleminekuteks ja ärge viimastest liigamängudest väga palju oodake. Eile platsil pidi nii mõnigi mees end tagasi hoidma, et mitte jumala eest kaarti võtta. Ljaš pakkus ses osas päris palju närvikõdi, lõppkokkuvõttes sai hakkama. Vähemalt gif-i vääriline oli tema vastase töötlemine/narrimine ühes väljaviske olukorras, kus ma arvasin, et siit tuleb kaart ära ka. Aga no sealpoolne äärekohtunik oli nagunii stabiilselt pime. Läks hästi.

Btw eile hoiti reservis sihukesi põhitegijaid nagu Henri Hang, Jaanus Kaasik, Jüris Sahkur, Tarmo Rebane ja ka meie mängiv treener seekord ei sekkunud. Puudu nagu ikka olid ka Taavi Trasberg ja Argo Aava. Esimene neist õpib hetkel Inglismaal ja peaks end kuskil ka vormis hoidma. Aava kohta kahjuks ei tea mina täpselt midagi, et mis teeb ja plaanib, peaks kuskil välismaal töötama hetkel. Kuid julgen arvata, et näeme vähemalt episooditi teda veel Tarva särki selga tõmbas. ML tasemel oskused on olemas, vorm ainult küsimärk.

Ja selles osas, et kedagi rohkem võtta ei ole, ma päris ei nõustuks. Usun, et vähemalt paar mängumeest kui nad ennast vormi ajaks, suudaks veel oma panuse anda. Kuuldavasti üks endine Rakvere mängija hakkaski uuesti treenima, aga täpsemalt midagi rohkem mainida ei julge kuna täpseid motiive ei tea. Lisaks kui peaksime ennast ML-i ära vedama, siis usutavasti leiaks ka paar täiendust mujalt maakonnast. ML-i nimel võiks selle 100% Lääne-Viru staatuse ehk 90% peale langetada küll Ning näiteks kui Viljandi peaks lagunema, siis miks mitte sealt kedagi laenuks võtta. Ning usun, et nii mõnegi praeguse põhimängija kui ka reservi oma arengus võib järgmisel hooajal sammu edasi näha. Enamikul on oma parimad mängumehe aastad veel ees.

Minu isiklik suur soov või unistus oleks, et Rakvere võiks leida endale vähemalt paariks hooajaks kogenud treeneri. Usun, et Reijol oleks siis suurepärane võimalus kõrvalt kogemusi ammutada ja saaks ka enda vormi hoidmisele keskenduda. Mängumehena on temas kindlasti piisavalt klassi, et ML klubidele peavalu tekitada, iseasi muidugi mis ta põlv asjast arvab.

Igastahes kui niidid kokku jooksevad, mängijad püsivad ja õnne on, siis näen võimalust ML-i jõuda ja seal ka püsima jääda. Olgu mul siis kollased prillid või mitte.

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                            Wiru õlu sponsoriks
                            Me omakeskis oleme nalja teinud, et võiks võtta küll. Hädapärast kombunniks fännirühma nimeks Rakvere 'Pulsi' Pullid ja õlle voolaks Kastani areenal ojadena. Noh, sihuke tore märg unistus vähemalt..

Kui veidi tõsisemalt rääkida, siis hooaja algul liikusid kuulujutud, et suuremate ettevõtetega on räägitud, ja need olla käinud välja sellise veksli, et kõigepealt Meistriliiga, siis räägime edasi. Eks näis, mis siis saama hakkab.

Kodulehe värk on paraku unarusse jäänud, keegi asjapulk vahepeal timmis midagi, aga see projekt kahjuks hääbus. Äkki-äkki on võimalik uuel hooajal uudiseid juba kodulehelt ammutada, aga hetkel ajab oma asja ilusti ära ka Tarva fatše leht: www.facebook.com/rakverejktarvas

Veidi statistikat ja ülevaadet saab näha ka vikipeediast, seda olen ise veidi kõpitsenud:

Millalgi pärast üleminekuid on plaanis veel veidi tuunida.

Kommentaar

no tegelikult kui peaks juhtuma, et rakvere jõuaks siiski meistriliigasse, oleks eetiline kui linn annaks võrdses mahus toetusi, kui seni on antud meistrisarjas osalevale tarvale ja rivaalile(erinevate nimede all).mis oli siis vist kui mälu ei peta 8000 eurot. idees see peaks nii toimima, aga reaalsuses meie linnavõimu juures ei pruugi, kuni võrkpallil ja korvpallil on siiski nähtavalt oma "sõbrad" selliseid asju otsustavates asutustes, jalgpallil paraku vist mitte.

aa muidugi tänase uudise valguses et rakvere otsustas anda ny linnale abi 1000 euri,tundub et meil seda raha siin jagub ikka kõigile

Kommentaar

Ei no kui rahhi on, siis miks mitte...

Aga meenub, et vähemalt üks linnavolikoguliige on tunnistanud (päris tihti käinud ka mängudel, kes teab, see teab), et kohaliku jalgpalliklubi mängu vaatamine ja seal viibimine toob tal kananaha ihule. Mitte, et üks inimene nüüd ainuisikuliselt midagi muuta saaks.

Ning noo loota võib ju et uus linnapea on altim jalgpallipisikut alla neelama kui vana.

Kommentaar

Working...
                                X