Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rakvere JK Tarvas
Collapse
X
-
Eks mingi kümme-kakskümmend matsi ikka kohale tuleb. Muidugi fännide arvu vähendab kahjuks ka see, et ülikoolis nädala alguses vabad päevad.
-
Vot seda ei oska vist keegi praegu täpselt öelda. Kui peaks Sulle huupi mingi numbri pakkuma, siis äkki ~20 tuleb ära. Täitsa sõltub, paaril võõrsilmängul oli üsna normaalne posu kohal (Tallinnas). Kuid kui kaugeks Tartu jääb ei oska öelda. See ka vähe nigel, et 30 aprill ja 1. mai on vabad, siis ehk plaanivad paljud Rakvere kandist pärit tudengid koduvisiiti. Ning 30. aprill kirjutatakse kirjandit, küllap ka seegi mõnele takistuseks.Algselt postitas mortan Vaata postitustEga Tarva meestel ülevaadet pole, kas ja kui palju pühapäeval Annelinna platsi serva füüsilisi (as if praegused elanikud) või vaimseid (as if endised elanikud) rakverelasi oodata on?
Aga eks näis, ise plaanin igastahes kohal olla.
Leave a comment:
-
Eks Tammeka II koosseis sõltub praegu - ja pühapäevalgi - tugevalt sellest, et kui mahukas on esinduse haigemaja. Eelduste kohaselt tuleb pühapäeval Tartus Tarva vastu enam-vähem sama sats kui viimati Rakveres, sest esindus mängib nädala sees Transi ja Kaljuga.
Ega Tarva meestel ülevaadet pole, kas ja kui palju pühapäeval Annelinna platsi serva füüsilisi (as if praegused elanikud) või vaimseid (as if endised elanikud) rakverelasi oodata on?
Leave a comment:
-
üldiselt hoidis ja kombineeris Tammeka kohati just keskväljal paremini aga reaalseid võimalusi ei realiseerinud - üks pealöök üle lati, üks maad mööda väravast mööda ja üks Susi kingitus täiesti labaselt lihtsast momendist (paari meetri peale raamidest jäi kolm valgesärki seisev pall ja olukorrast väljas vv) mis Tarva õnneks päädis sellega, et tartlased suutsid sealt palli lüüa vastu oma mängijat
Susilt lõpus ka paar head tõrjet. väravatest esimene Aunapuu pervõiklasnik (tõmbas kaitsja kasti nurgas kohvile ja lajatas vasakuga kaarpalli üle vv taha nurka) ning teise puhul Tammeka kaitse segadus, mille vanameister Akimov osavalt vv'ga silmitsi olles nõnna lahendas, et sai lõpuks palli tühja tuppa lükata.
aga juba sel pühapäeval võimalus Tammekal kodus revanšeerida
Leave a comment:
-
Tammeka duubel alistatud ja 3 punga tabelisse juurde lisatud. Punktide poolest jagab hetkel SK10-ga kolmandat kohta, kellel üks mäng rohkem peetud. Samuti on mängu rohkem pidanud ka lähim jälitaja - Pärnu.

Esimene poolaeg oli suhteliselt võrdne, kuigi Tarvas omas paremaid momente. Teisel poolajal löödi aga väravad ära ja jäeti kolm sanga ilusti Rakvere (või peaks Tarva puhul sarvedest rääkima?). Väravate autorid Alari Aunapuu (71. minut) ja come-backi teinud välejalgne vanameister Sergei Akimov (82. minut). Lõppseis 2-0.

Vähemalt kolme punkti vääriline oli ka tänane publik, ametlikel andmetel 156 pv, mis peaks olema ka Esiliiga selle vooru parim tulemus. Rahva sai päris hästi käima, eks seda just teisel poolajal ja suuresti tänu väravatele. Tekkis juba tunne, et oleks justkui jalgpallimängul. Väga hea, loodetavasti suudab nii hoida.

Veel pilte: http://mihkel-m.planet.ee/pildid/jal...ex.php?list=23
Juba järgmisel pühapäeval saab Tammeka duubliga uuesti madistada. Eks näis mis puust nad oma kodus on. Järgmine Tarva kodumäng, mis ühtlasi peaks olema ka derbi maiguline, toimub 6. mail Kiviõli Tamme Autoga.
Üks vahe käisid kõlakad, et ehk on lootust selleks ajaks ümber kolida linnastaadionile, aga eks näis mis ilmad teevad ja staadionivaldajad otsustavad.
Leave a comment:
-
Võrreldes pühapäevase Infoneti mänguga võib tänase vilega veel kuidagi rahule jääda. Esimene poolaeg oli kehvake, aga teine pool võttis härra vilemees ennast kokku õnneks.Algselt postitas xrip55 Vaata postitustVile oli täna suhteliselt halb.
Leave a comment:
-
Vile oli täna suhteliselt halb.
Ja muidugi milline karistuslöök Ljasilt
Leave a comment:
-
hetkel inf tarvas - levadia II mängult, kollastel esimesel poolajal luhtunud pennal aga teise alguses hangu väravast 1:0 ees!
Leave a comment:
-
Nonii, vahepeal alistati võõrsil Hangu väravatest Kohtla-Järve Lootus (0:2). Kuid eile kaotati kahjuks kodus Tartu SK10-le 1:3 (väravad: 74. Siim Rannamäe - 11. Aleksandr Pruttšenko, 33., 48. Olari Perlin). Mis seal ikka, pühapäev juba järgmine tähtis mäng, võõrustab FC Infonet. Mõlemad kohtuvad võistkonnad said eelmisest mängust väikse peapesu, eks näis siis kumb ennast paremini kokku võtab.

Pildid
Eile oli rahvast ametlike andmete järgi 135. Vooru parim tulemus läks napilt Pärnu 142-ga. Rakvere puhul siis väike tagasiminek (mis oli ka prognoositav), ilm oli kohati ikka päris nutune. Teisel poolajal tuli vahepeal lausa lumi maha ja väljak läks päris libedaks, nii et mängijatel oli tükk tegu püsti olemisega.
Järgmine kodumäng aga 11.04 (kolmapäev) kell 18:45, külla sõidab Levadia duubel.
Leave a comment:
-
Ma lihtsalt ei saanud seda postitust tegemata jättaAlgselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust/-/Minu jaoks oli mängu rohkem ,kui Flora ja Tammeka mängus ,kus ärakohitsetud Tammekast oli juba ette teada ,et nad kaotavad . Sel hooajal olengi planeerinud ,et vaatan rohkem Esiliiga ja muude madalamate liigade mänge ,kui Flora -Viljandi , Flora -Kure mänge ,kus võitja on ette teada.
Leave a comment:
-
Mul millegipärast jäi tiba segaseks praegu, kas mõtled mängukavasid, mida jagatakse mängudel ja nagu kasutaja Martin on Tammeka teemas üles laadinud? Siis paraku nii kvaliteetset kraami kahjuks Tarval (veel) ei ole, mängukava on küll olemas, aga suhteliselt lihtne ja tõenäoliselt interneti avarustes ei liigu. Kuigi esialgu ajab asja ära küll.Algselt postitas zelee Vaata postitustKas kusagil on üleval kodumängude kava ka? EI leidnud teist. Mõnikord kodulinna sattudes üritaks mängu külastada.
Või pidasid silmas pigem Rakveres toimuvate mängude loendit, siis sedagi vaevalt hetkel väga mujalt näeb kui jalgpall.ee kalendrist.
Kopipeist jalgpall.ee-st. Koduste liigamängude toimumisajad:
18.03 14:00 Rakvere JK Tarvas - FC Puuma - 1:1
01.04 14:00 Rakvere JK Tarvas - Tartu SK 10
11.04 18:45 Rakvere JK Tarvas - Tallinna FC Levadia II
22.04 14:00 Rakvere JK Tarvas - Tartu JK Tammeka II
06.05 14:00 Rakvere JK Tarvas - Kiviõli Tamme Auto
20.05 14:00 Rakvere JK Tarvas - FC Infonet
10.06 14:00 Rakvere JK Tarvas - Kohtla-Järve FC Lootus
17.06 17:00 Rakvere JK Tarvas - Tallinna FC Flora II
01.07 17:00 Rakvere JK Tarvas - Pärnu Linnameeskond
15.07 14:00 Rakvere JK Tarvas - Tartu JK Tammeka II
29.07 17:00 Rakvere JK Tarvas - Tallinna FC Levadia II
12.08 17:00 Rakvere JK Tarvas - Tartu SK 10
29.08 18:30 Rakvere JK Tarvas - FC Puuma
16.09 14:00 Rakvere JK Tarvas - Pärnu Linnameeskond
23.09 14:00 Rakvere JK Tarvas - Tallinna FC Flora II
30.09 14:00 Rakvere JK Tarvas - Kohtla-Järve FC Lootus
07.10 14:00 Rakvere JK Tarvas - FC Infonet
28.10 14:00 Rakvere JK Tarvas - Kiviõli Tamme Auto
Hetkel kõik kodumängud Rakvere Kunstmurustaadionil (Rakvere, Võidu 67). Millal Rakvere linnastaadioni murule saab, seda ei tea vast praegu keegi.
Nii palju kui ma kuulnud olen, siis pidavat koduleht tegemisel olema. Kuid vaevalt see nii pea ilmavalgust näeb. Kuid praegu ajab asja ilusti ära ka fatšebuuk: http://www.facebook.com/rakverejktarvasAlgselt postitas mortan Vaata postitust...mina tahaks teada, millal Rakvere vutimeeste koduleht tuleb?
Leave a comment:
-
Kas kusagil on üleval kodumängude kava ka? EI leidnud teist. Mõnikord kodulinna sattudes üritaks mängu külastada.
Leave a comment:
-
Kunn, mina sind Tammeka mängul ei näinud.. aga uued piletid olid juba ka seal olemas ; ) Tõesti on kenad. Tarvale jõudu-jaksu! Pange sama moodi edasi ja näete ka Flora fänne Rakveres taas
Leave a comment:
-
Vähemalt nii palju kui mina olen aru saanud, siis Meistriliigasse jõudmise eesmärki pole otseselt (selleks) hooajaks püstitatudki, vähemalt klubi poolt mitte. Meistriliigat on siin hüüdnud pigem teiste klubide toetajad, eelkõige Flora omad
Ning kui ma nüüd valesti ei mäleta, siis kuskilt väljaütlemisest on mul kõrvu/silma jäänud, et pigem on 3.-5. koht klubi (esialgseks) eesmärgiks. Ning no paremal juhul võib näiteks 3-ndal kohal lõpetades terendada üleminekumäng (või äärmisel juhul isegi neljandal? - näiteks Flora duubel paistab, vähemalt senise põhjal, päris asjalik). Aga see selleks.
Ning nagu Tomm ütles, hooaeg on alles alguses ja eks ümberhäälestamine võtab tiba aega. Kui eelmine hooaeg sai kõvasti teerullida, siis nüüd on mängud hulga võrdsemad. Ma usun, et Tarvas on ennast alles käima tõmbamas, ning eks hooaja teises pooles saab vaatama hakata, et kes kus finišeerib. Lisaks veel, et fännirühmitus või kaasaelajate pundikene, või kuidas iganes seda praegu nimetada julgeb, on alles sünnitusjärgus. Eks näis mis sellestki tuleb/saab.
Nagu ma juba varem siin ka korra mainisin, siis usun, et väga põnev Esiliiga hooaeg on hakanud. Tasub tähelepanu pöörata küll ; )
PS! Teie kena piletikene jäi endalgi silma, pole paha!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: