Täna on plaanis Esiliiga kesksele kohtumisele Paidesse sõita,kus siis vastamisi kohalik Linnameeskond ja Kuressaare.
Autos on esialgu veel paar vaba kohta.Kui soovijaid on siis võib helistada 52 14 160
Autos on esialgu veel paar vaba kohta.Kui soovijaid on siis võib helistada 52 14 160
Puhtad välikäimlad ,mida Arenal asuvate haisvate ja üleajavate peldikutega ei saa võrrelda.Üllatavlt kobe oli ka suveniiride laud.Lisaks sallidele sai osta ka meeskonna pildiga muud träna nagu kruusid ,kalendrid .Mõni asi jäi ehk natuke jalgpallivõõraks aga peaasi ,et inimesed näevad vaeva ja tahavd teha. Kogu aeg sai infot ka teiste mängude tulemustest .Vaheajal oli mingi lastevõistlus võimendus oli korralik,mitte mingi ruuporiga pinisemine. Rahvas oli samuti kenasti kohale tulnud. ja selline kohalik entusiasm hakkas kohe silma .Inimesed elasid südamest kaasa selline ehe fännamine. Kui see staadion veel omale korraliku katusega tribüüni ka saaks siis mina paneks hindeks küll 5+
Hüüdsin sulle ka et ole rahulikum, kohtunik vahtis mitu korda. Aga ega sind ei peata keegi ju :P Saan aru sust, ise olen ka väga keevavereline palliplatsil. Igatahes jäta küljekohtunikud teinekord meie hoolde, küll meie töötame, sina tööta platsil
Minu arust mängisid viimne kui üks Paide poiss täna perfektselt. Vaatan, et Herkki on hoo sisse saanud viimaste mängudega. Väga hullu paneb ikka seal ees. Priit oli jälle nagu välk. Keio sai ka platsi teisele poole vahepeal isegi
. Kurat, jah, et lõpus õnn meie poolt ei olnud, mitu head võimalust oli, aga ei kobistanud ära ikka. Minu poolt suur kummardus ja 10 punkti teile mehed! Sellist võitlusrikast mängu tahaks ka järgmine nädal näha.
Kommentaar